Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Αθήνα 8/7/2010

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ, ας διαμαρτυρηθούμε όλοι για την κατάργηση η τον περιορισμό των μετεγγραφών των ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ φοιτητών απο ΦΕΤΟΣ.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ τους Τρίτεκνους που κατοικούν εντός του Νομού Αττικής, αλλά και ΟΛΟΥΣ τους Τρίτεκνους απο όλη την Ελλάδα να συμμετέχουν στην διαμαρτυρία που διοργανώνει ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ την Τετάρτη 14/7/2010 και ώρα 13.30 έξω απο το Υπουργείο Παιδείας.

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/7/2010 ΚΑΙ ΏΡΑ 13,30.

Ύστερα απο την επιστολή που καταθέσαμε ΧΘΕΣ Τετάρτη 7/7/2010 στο Υπουργείο Παιδείας, εκπρόσωποι του Συλλόγου Νομού Αττικής, συναντήθηκαν σήμερα Πέμπτη 8/7/2010 και ώρα 13,45 με την ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΡΜΟΔΙΟ για την Τριτοβάθμια Εκπαίδευση και τις Μετεγγραφές, Υφυπουργό κ. Ιωάννη Πανάρετο.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Αττικής έδωσε στον κ. Πανάρετο Υπόμνημα του Συλλόγου μας, όπου μέσα αναφερόταν ότι:

΄΄Οι μετεγγραφές των τρίτεκνων φοιτητών, ΧΩΡΙΣ κανένα περιορισμό, είναι ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για την ανακούφιση της τρίτεκνης οικογένειας.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ στις μετεγγραφές των τριτέκνων φοιτητών για φέτος.

Για την επόμενη χρονιά να προηγηθεί διάλογος με ΟΛΟΥΣ τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ.΄΄

Ο κ. Πανάρετος απάντησε ότι η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας έχει προσανατολιστεί στον ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ των Μετεγγραφών των Τριτέκνων και ειδικότερα στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Σκοπεύουν να βάλουν οικονομικά όρια για τις μετεγγραφές (ετήσιο εισόδημα έως 45.000 ευρώ) καθώς και βαθμολογικά όρια δηλαδή οι φοιτητές που ζητούν μετεγγραφή θα πρέπει να έχουν την ίδια βαθμολογία με τους εισαχθέντες στην Σχολή που επιθυμούν να εισαχθούν.

Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΟΝ Κ. ΠΑΝΑΡΕΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΜΕΤΡΑ.

ΖΗΤΑΜΕ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ.

Να υπενθυμίσουμε ότι ΠΡΩΤΟΣ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ απο 13/5/2010 ΟΛΟΥΣ τους Συλλόγους Τριτέκνων για τις επιχειρημούμενες αλλαγές.

Η ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

Ο ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/7/2010 ΚΑΙ ΏΡΑ 13,30.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος

ΘΕΟΚΛΗΤΗ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2010

ΚΑΤΕΤΕΘΗ ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676, τηλ 210 9524869,
6932737727,6932737726,6977408739, 6932724181,
email: triteknoiattikis@yahoo.gr, fax: 2109570649
http:// triteknoinomouattikis.blogspot.com

Αθήνα 7/7/2010

ΠΡΟΣ : 1)κα Άννα Διαμαντοπούλου
Υπουργό Παιδείας
2)κ. Ιωάννη Πανάρετο
Υφυπουργό Παιδείας
3) κ.Εύη Χριστοφιλοπούλου
Υφυπουργό Παιδείας
ΕΠΕΙΓΟΝ
ΚΟΙΝ: Στα Μ.Μ.Ε.

ΘΕΜΑ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ – ΖΗΤΑΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 14/7/2010 ΚΑΙ ΩΡΑ 14.00

Αξιότιμοι κυρίες ,κύριοι,
Με έκπληξη αλλά και αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε χθες βράδυ 6/7/2010 από τα μέσα ότι προχωρείτε ΑΜΕΣΑ στην αλλαγή του τρόπου μετεγγραφών των τρίτεκνων φοιτητών.
Σήμερα η Πανελλαδικής κυκλοφορία εφημερίδα ΝΕΑ είχε εκτενές ρεπορτάζ.

Αξιότιμοι κυρίες και κύριοι,
Παρότι σας στείλαμε επανειλημμένα επιστολές από το Φεβρουάριο του 2010 και μέχρι σήμερα , ΔΕΝ έχουμε λάβει ΚΑΜΜΙΑ δική σας γραπτή απάντηση σε μας. Αντίθετα για τα ΜΜΕ υπάρχει χρόνος για να ενημερώνετε.
ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΣΤΕ καταρχήν για την απαξίωση του Υπουργείου σας στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ καθώς και στους Συνδικαλιστικούς τους φορείς.

Οι μετεγγραφές των τρίτεκνων φοιτητών, ΧΩΡΙΣ κανένα περιορισμό, είναι ΤΟ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΘΕΣΜΙΚΟ ΜΕΤΡΟ για την ανακούφιση της τρίτεκνης οικογένειας.

Οι τρίτεκνες οικογένειες είναι στην πλειοψηφία τους χαμηλόμισθοι και το μέτρο των μετεγγραφών των τρίτεκνων φοιτητών ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ είναι ΑΝΑΚΓΑΙΟ και ΟΥΣΙΑΣ.

Στις 17/2/2010 συναντηθήκαμε με την Υφυπουργό κα Εύη Χριστοφιλοπούλου , η οποία δεσμεύτηκε παρουσία της βουλευτού κας Μαρίας Θεοχάρη, εκ μέρους της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας, ότι ΔΕΝ θα γίνει ΚΑΜΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ στις ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ στους τρίτεκνους φοιτητές για φέτος. Και αν τυχόν υπάρξει θέμα μελλοντικά ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ.

Αξιότιμοι κυρίες ,και κύριοι,
ΑΙΦΝΙΔΙΑ χθες βράδυ κάνατε ανακοινώσεις στα ΜΜΕ , όταν γνωρίζετε ότι από αύριο 8/7/2010 και μέχρι 20/7/2010 οι Τρίτεκνοι Φοιτητές καταθέτουν τα Μηχανογραφικά τους με τις Σχολές Προτίμησης. Δημιουργείτε ένα άνευ ορίων πρόβλημα ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΙΓΜΗ σε όλες τις τρίτεκνες οικογένειες και όταν μάλιστα γνωρίζετε ότι είναι χαμηλόμισθοι και χαμηλοσηνταξιούχοι.

ΠΑΡΑΚΑΛΟΟΥΜΕ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ στις μετεγγραφές των τριτέκνων φοιτητών για φέτος.
Για την επόμενη χρονιά να προηγηθεί διάλογος με ΟΛΟΥΣ τους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΩΝ.

ΖΗΤΑΜΕ συνάντηση με την Υπουργό κα Διαμαντοπούλου και τον Υφυπουργό κ. Πανάρετο την Τετάρτη 14/7/2010 και ώρα 14.00, όπου θα μας δώσετε λύσεις και απαντήσεις στα ανωτέρω.

Επίσης ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ όπως οι υπάλληλοι του Υπουργείου σας, και ειδικότερα ο κ. Γιάννος Μητσός, να ΣΕΒΟΝΤΑΙ τους τρίτεκνους γονείς και τους να τους φέρονται με τον ανάλογο σεβασμό και σοβαρότητα.
ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ στην ΘΕΤΙΚΗ σας αντιμετώπιση στην συνάντηση μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Αττικής
Η Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας
ΘΕΟΚΛΗΤΗ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΑΝΤΕΡΑΚΗ - ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

Τετάρτη, 7 Ιουλίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 7/7/2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΑΜΕΣΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ - ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Αττικής ΚΑΛΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ που κατοικούν εντός του Νομού Αττικής την ΤΕΤΑΡΤΗ 14/7/2010 και ώρα 13.30 έξω απο την είσοδο του Υπουργείου Παιδείας, για να ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ για την ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την Υπουργό Παιδείας κα Άννα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ διότι ΔΕΝ συζήτησε ποτέ απο την ημέρα που ανέλαβε μαζί μας, παρ΄ ότι της έχουμε στείλει αρκετές προτάσεις καθώς και διαμαρτυρίες.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ την Υφυπουργό Παιδείας κα Εύη ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ διότι ενώ άλλα μας διαβεβαίωσε τον Φεβρουάριο στην συνάντηση μας, σήμερα πράττει ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ τον ΥΠΑΛΛΗΛΟ της κας ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ, κ. ΓΙΑΝΝΟ ΜΗΤΣΟ, για ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΑΠΡΕΠΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ. ΚΑΛΟΥΜΕ την κα ΥΠΟΥΡΓΟ να ζητήσει συγνώμη απο τους εργαζόμενους τρίτεκνους γονείς, για την ΑΠΡΕΠΗ συμπεριφορά του υπαλλήλου της.

ΚΑΛΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ μαζί με τα παιδιά τους να ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΕΝΕΡΓΑ στην διαμαρτυρία έξω απο το Υπουργείο Παιδείας.

Η ΑΛΛΑΓΗ ΤΩΝ ΜΕΓΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

ΕΠΕΙΓΟΥΣΑ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

13/5/2010

Καλούνται όλοι οι Τρίτεκνοι, που έχουν παιδιά μαθητές στην Γ΄ τάξη Γυμνασίου, στην Α΄ τάξη Λυκείου, στην Β΄ τάξη Λυκείου, και στην Γ΄ τάξη Λυκείου, να επικοινωνήσουν ΆΜΕΣΑ με τον Σύλλογο προκειμένου να ενημερωθούν για την επιχειρούμενη ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ των τρίτεκνων φοιτητών.
Τα τελευταία χρόνια δόθηκε η δυνατότητα και στα παιδιά των ΤΡΊΤΕΚΝΩΝ να μπορούν να κάνουν μετεγγραφή στον τόπο κατοικίας τους. Είναι ένα πολύ σοβαρό μέτρο, από τα ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΑ, για την ανακούφιση της τρίτεκνης οικογένειας.
Η Υπουργός Παιδείας κα Άννα Διαμαντοπούλου, επιχειρεί σε συνεργασία με τους Πρυτάνεις των Σχολών, την κατάργηση των ισοτιμιών των Σχολών και την κατάργηση των μετεγγραφών.
Η Τρίτεκνη οικογένεια πλήττεται περισσότερο από ποτέ με αυτό το μέτρο.
ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ.
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΑΜΕΣΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Θεοκλήτη Μεσουρίδου

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/2/2010 η προγραμματισμένη συνάντηση της Υφυπουργού Παιδείας κας Εύης Χριστοφιλοπούλου με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ), και της Βουλευτού Καρδίτσας κας Θεοχάρη Μαρία, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ σκοπό την μεταφορά του πάγιου αιτήματος των τρίτεκνων, την πλήρους ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες. Της επιδόθηκε υπόμνημα με τις προτάσεις μας.
Η συνάντηση έγινε σε καλό ,ζεστό και θετικό κλίμα και αυτό διότι η κα Χριστοφιλοπούλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο υπόμνημα με τα αιτήματα, που της παραδώσαμε. Βεβαίως, είναι παλαιά γνώστης των γενικότερων προσπαθειών μας αφού συμμετείχε σε ορισμένες γενικές συνελεύσεις μας ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.
Το αίτημα έγινε αποδεκτό, η κα Υφυπουργός δεσμεύθηκε ενώπιον και της Βουλευτού Καρδίτσας κας Θεοχάρη Μαρίας, ότι θα είμαστε παρών με τις προτάσεις μας στη Διαβούλευση - Συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί εν όψει του Νομοσχεδίου που θα συζητηθεί για θέματα Παιδείας.
Αξίζει να αναφέρομε ότι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και βιώνουν οι πολυμελής οικογένειες της χώρας μίλησε η κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου, Γεν. Γραμματέας της ΟΠΟΤΤΕ και Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Αττικής. Ζήτησε από την Υφυπουργό την έμπρακτη στήριξη των Τρίτεκνων οικογενειών τουλάχιστον στα θεσμικά αιτήματα, μιας και τα οικονομικά της χώρας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Ευελπιστούμε σε μια καλή μελλοντική συνεργασία στην οποία και δεσμεύτηκε η κα Χριστοφιλοπούλου όπως προαναφέραμε.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Τετάρτη 7/7/2010

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

Ο Σύλλογος μας στην Γενική του Συνέλευση στις 24/6/2010 απεφάσισε την συμμετοχή του σε ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ για το Νομοσχέδιο Αλλαγής του Ασφαλιστικού Συστήματος που προωθεί η Κυβέρνηση.
ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ που κατοικούν εντός του Νομού Αττικής όπως επικοινωνούν άμεσα στα τηλ 6932 724 181, 6932 737 726, προκειμένου να ενημερωθούν για την διαμαρτυρία.

Για τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Αττικής
Η Πρόεδρος
ΘΕΟΚΛΗΤΗ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ

Τρίτη, 6 Ιουλίου 2010

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΩΡΑΡΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σύλλογος Γονέων με Τρία Παιδιά Νομού Αττικής

Λειτουργία και Ωράρια γραφείων:

Καλό είναι για πληροφορίες γενικά ας τηλεφωνείτε 7-9μμ.
Τα γραφεία λειτουργούν έως και 14/7/2010. Μετά κλείνουν για τις καλοκαιρινές διακοπές. Επαναλειτουργούν απο 30/8/2010.

1) Η έδρα και το Κεντρικό γραφείο του Συλλόγου είναι στην Καλλιθέα στην οδό Σαπφούς 21 και Χαροκόπου σε χώρο του Δήμου Καλλιθέας. Ο Σύλλογος λειτουργεί κάθε Δευτέρα απόγευμα 7-9 μμ. Τηλ επικ 6977 408739, 6932 737 727 κα Μεσουρίδου Θεοκλήτη. Εξυπηρετεί ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.
2) Λειτουργεί γραφείο και στην Παλλήνη Αττικής. Στην Διεύθυνση Φειδιππίδου 28, Παλλήνη, ισόγειο. Κάθε Τρίτη απόγευμα 7-9 μμ. Θα εξυπηρετεί όλη την γύρω περιοχή. Τηλ 6937 941 561 κα Στιβακτάκη Μαρία
3) Στην Παλαιά Φώκαια μέσα στην Κοινότητα, υπάρχει Ανταποκριτής του Συλλόγου μας που εξυπηρετεί. Τηλ 6972 633 125. Εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή κα Καστριώτη Μαρία
4) Στα Μέγαρα απο 3/6/2010 το γραφείο ΑΝΕΣΤΕΙΛΕ την λειτουργία του.
5) Το γραφείο μας στο Μαρούσι επαναλειτουργεί από 4/5/2010, στην διεύθυνση Λ. Κηφισίας 207, πάνω από την έκθεση Κεραμικής, ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ 10πμ- 12μ, και μόνο για εγγραφές τρίτεκνων ΔΗΜΟΤΩΝ Αμαρουσίου. Υπεύθυνος κ. Γαλάνης Κώστας στο τηλ 6947 029482, 210 6144430
6) Λειτουργεί γραφείο στο Γαλάτσι σε χώρο του Δήμου Γαλατσίου στην οδό Ιπποκράτους και Αρχιμήδους γωνία, 2ος όροφος, κάθε Τετάρτη 7-9 μμ. Υπεύθυνη η κα Λυμπεροπούλου - Καντεράκη Κατερίνα 6932 737 726. Εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή.