Πέμπτη, 14 Οκτωβρίου 2010

ΠΕΡΙ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΝΩΤΑΤΕΣ ΣΧΟΛΕΣ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

14/10/2010

Όσοι ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ διαπιστώνουν ότι ενώ θα έπρεπε να έχουν εισαχθεί τα παιδιά τους στις Ανώτατες Σχολές των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής, και ΔΕΝ έχουν εισαχθεί, ενώ την θέση τους έχουν καταλάβει πολύτεκνοι (με 4 παιδιά και άνω), ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ να επικοινωνούν άμεσα μέσω του email με την Διοίκηση του Συλλόγου.

ΑΓΩΓΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

14/10/2010

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ, όπως ήδη γνωρίζετε η Διοίκηση του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας τον Ιούλιο 2010 προέβη σε παύση πληρωμών των Στεγαστικών Δανείων. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα οι Τρίτεκνοι που είχαν εγκρίσεις Δανείων για στεγαστικό δάνειο, να τους τις ακυρώσουν, καθώς επίσης και όσοι Τρίτεκνοι είχαν προβεί σε Συμβόλαιο Αγοράς και είχαν ήδη πληρώσει καπάρα μέχρι και 90.000 ευρώ ο καθένας, να βρίσκονται σήμερα στον αέρα και ο ΟΕΚ να μην προχωρά στην τελική διαδικασία του Δανείου.
Προσπαθήσαμε πολλές φορές και με τηλέφωνα και με επιστολές να παρέμβουμε στην νέα Πρόεδρο του ΟΕΚ. Ομως αρνείται επίμονα να δώσει απαντήσεις.
Ύστερα απο τα ανωτέρω, ο Σύλλογος μας μετά απο την πίεση των μελών μας, προχώρησε σε αγωγή εναντίον της Προέδρου και του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού Εργατικής Κατοικίας.
Σας ενημερώνουμε ότι οι αγωγές ΓΙΝΟΝΤΑΙ απο φυσικά πρόσωπα. Δηλαδή απο τους ίδιους τους θιγόμενους. Ο Σύλλογος θα παρευρεθεί στην εκδίκαση της αγωγής και θα καταθέσει σαν μάρτυρας.
ΚΑΛΟΥΜΕ όλους τους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ που θίγονται απο τις αποφάσεις του ΟΕΚ και κατοικούν μέσα στον Νομό Αττικής, αλλά και τους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ από όλη την Ελλάδα που θίγονται, να συμμετέχουν στην αγωγή.
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΓΡΗΓΟΡΑ.

Απο τον Σύλλογο Τριτέκνων Νομού Αττικής.