Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/3/2011 ΣΤΙΣ 6.30 ΜΜ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/3/2011 ΣΤΙΣ 6.30 ΜΜ

8/3/2011

Η Ενημερωτική συζήτηση για τους τρίτεκνους στο δημαρχείο Καλυβίων Σαρωνικού Αττικής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/3/2011 και ώρα 6.30 μμ.
Ομιλητές θα είναι ο κ. Πέτρος Φιλίππου, δήμαρχος Σαρωνικού
Ο καθηγητής Εργατολόγος κ. Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος θα αναλύσει τα αιτήματά μας, προοπτικές, καθώς και το συνταξιοδοτικό στην τρίτεκνη οικογένεια,
καθώς και εκπρόσωπος του Συλλόγου μας που θα αναλύσει ποιες διεκδικήσεις πετύχαμε σαν Σύλλογος, και ποιες ακόμη διεκδικήσεις έχουμε.

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ αναβλήθηκε η συζήτηση, που είχε προγραμματισθεί για σήμερα Τρίτη 8/3/2011 για την επόμενη Παρασκευή 18/3/2011.

Θα γίνονται και εγγραφές νέων μελών στο Σύλλογο την ημέρα της ομιλίας.
Για την εγγραφή χρειάζονται:
Ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2011 (μέχρι 2 μηνών), από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 3 εκ Χ 3 εκ ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες, καθώς και φωτοτυπία των ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών.
Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια στον Σύλλογο είναι 20 ευρώ.

ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ταυτοτήτων του Συλλόγου μας, χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπίες ταυτοτήτων και των δύο γονιών, και να γίνει η οικονομική τακτοποίηση της χρονιάς.

ΟΛΑ τα γραφεία του Συλλόγου μας πλαισιώνονται απο ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μέλη μας. Όσοι έχουν διάθεση προσφοράς, τους περιμένουμε για να βοηθήσουν στα γραφεία.


Το ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.