Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2011

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΜΕ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ

ΑΤΟΜΙΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 12000 + 30% ΓΙΑ ΣΥΖΥΓΟ = 15600

ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΝΗΛΙΚΟ ΠΑΙΔΙ 19200

ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ 22800

ΟΙΚΟΓΕΝΙΑΚΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΚΑΙ ΤΡΙΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ 27600

ΠΡΟΣΑΥΞΗΣΗ 6000 ΓΙΑ ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΚΑΙ 4800 ΓΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΕΝΟΙΚΙΟ

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΤΙΜΑΜΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ

Οι Έλληνες καταναλωτές θα έχουν ακόμα μία ευκαιρία να σκεφθούν και να συνειδητοποιήσουν ότι η προτίμηση των ελληνικών προϊόντων αποτελεί καθήκον όλων μας. Έτσι μετέχουμε και εμείς οι πολίτες ενεργά στη μάχη για την καταπολέμηση της ανεργίας, τη στήριξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της βιοτεχνίας και της βιομηχανίας μας, τη στήριξη των Αγροτών και Παραγωγών μας, του Τουρισμού μέσα στη χώρα μας. Έτσι στηρίζουμε την εθνική μας οικονομία.

Συγκεκριμένα τα ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ που δέχτηκαν να στηρίξουν τα Ελληνικά Προιόντα είναι:

ΑΒ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ
ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ
MY MARKET
ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΣ
ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΑΛΑΞΙΑΣ
ΧΑΛΚΙΑΔΑΚΗΣ

Κυριακή, 19 Ιουνίου 2011

ΩΡΑΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΩΡΑΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
19/6/2011

Ο Σύλλογος- Σωματείο Τριτέκνων ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007 με μοναδικό του σκοπό την ΠΛΗΡΗ εξομείωση των τρίτεκνων με τους πολύτεκνους.
Η δύναμη του Συλλόγου - Σωματείου είναι ο αριθμός των μελών του.

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΜΕΣΑ.

Για την εγγραφή χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2011 (μέχρι 2 μηνών), από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 3 εκ Χ 3 εκ ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες, καθώς και φωτοτυπία των ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών.
Εάν το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ΔΕΝ είναι από Δήμο του Νομού Αττικής, τότε, ακόμη χρειάζεται μία δήλωση του Ν 1566 καθώς και ένας λογαριασμός ΔΕΗ, η ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ.
Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια στον Σύλλογο είναι 20 ευρώ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΑΠΟ 7 ΜΜ ΕΩΣ 10 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΑ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ, Η ΣΤΗΝ ΚΑ KANTEΡΑΚΗ.

Λειτουργία και Ωράρια γραφείων:

1) Η έδρα και το Κεντρικό γραφείο του Συλλόγου είναι στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ στην οδό Σαπφούς 21 και Χαροκόπου σε χώρο του Δήμου Καλλιθέας, ισόγειο. Ο Σύλλογος λειτουργεί κάθε Δευτέρα απόγευμα 7-9 μμ. Τηλ επικ 6932 737 727 κα Μεσουρίδου Θεοκλήτη. Εξυπηρετεί ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

2) Λειτουργεί γραφείο και στην ΠΑΛΛΗΝΗ Αττικής. Στην Διεύθυνση Φειδιππίδου 28, Παλλήνη, ισόγειο. Κάθε Τρίτη απόγευμα 7-9 μμ. Εξυπηρετεί όλη την γύρω περιοχή. Τηλ 6937 941 561 κα Στιβακτάκη Μαρία.

3) Στην Παλαιά ΦΩΚΑΙΑ μέσα στην Κοινότητα, υπάρχει Ανταποκριτής του Συλλόγου μας που εξυπηρετεί. Τηλ 6972 633 125. Εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή, κα Καστριώτη Μαρία. Μόνο κάθε Παρασκευή πρωί 11πμ - 13.00μ.

4) Στα ΜΕΓΑΡΑ λειτουργεί το γραφείο στην οδό 28ης Οκτωβρίου 157, Μέγαρα, ισόγειο, κάθε Τρίτη απόγευμα, 6-8 μμ. Υπεύθυνες του γραφείου οι κυρίες: Γεωργία Γκούτρα - Πρίσκου, 6973 793626,η κα Δέσποινα Τσουρουφλή - Μιχαλάκη τηλ 6972 921132, 22960 83585, και κα Ιωάννα Ταμπάκου 22960 81158. Εξυπηρετούν και την γύρω περιοχή.

5) Το γραφείο μας στο ΜΑΡΟΥΣΙ λειτουργεί στην διεύθνυση Βασ. Σοφίας 85, ισόγειο, Μαρούσι, αίθουσα 6. Κάθε Τετάρτη 5-7μμ. Υπεύθυνοι του γραφείου: κα Μακαρούνη Χαρά και κ. Παγώνης Σταύρος. Θα εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή.

6) Λειτουργεί γραφείο στο ΓΑΛΑΤΣΙ σε χώρο του Δήμου Γαλατσίου στην οδό Γεωργίου Βάσου 5, κάθε Τετάρτη 6.30-8.30 μμ. Υπεύθυνη η κα Καντεράκη Κατερίνα 6932 737 726. Εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή.

7) Λειτουργεί γραφείο σε ΚΕΡΑΤΕΑ και ΛΑΥΡΙΟ. Το γραφείο λειτουργεί κάθε Τετάρτη απόγευμα 6-8 μμ στην Πλατεία Παπαγιάννη, ισόγειο, Κερατέα, σε χώρο του Δήμου Κερατέας- Λαυρεωτικής. Υπεύθυνος κ. Αθανασίου Δημήτρης τηλ 6936 816 765.

8) Λειτουργεί γραφείο στην ΑΙΓΙΝΑ, κάθε Τετάρτη πρωί, 10πμ έως 12μ, στην Παραλία Αίγινας, στο καφέ ΡΕΜΒΗ. Υπεύθυνη Κα Τίνα Σχοινοχωρίτη, τηλ 6932 3464 83.

9) Λειτουργεί γραφείο στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ. Θα εξυπηρετεί Μαραθώνα, Νέα Μάκρη και Λαύριο. Κάθε Τρίτη από 4.00μμ – έως 6.00μμ, μέσα στο Δημαρχείο Μαραθώνα, στην Λεωφόρο Μαραθώνος, (παλιό δημαρχείο Νέας Μάκρης). Υπεύθυνος κ. Πουλιάς Γιάννης τηλ 6942 289434.


10)Ξεκινά άμεσα να λειτουργεί γραφείο του Συλλόγου στην ΚΗΦΙΣΙΑ μέσα στον Σεπτέμβριο.

11) Επίσης ξεκινά άμεσα να λειτουργεί γραφείο του Συλλόγου και στον ΆΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ μέσα στον Σεπτέμβριο.

12) Ξεκινά να λειτουργεί το γραφείο στην ΒΟΥΛΑ μέσα στον Σεπτέμβριο.

13) Ξεκινά άμεσα να λειτουργεί γραφείο στο ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Ανάβυσσο- Καλύβια) μέσα στον Σεπτέμβριο.

14) Θα επαναλειτουργήσει το γραφείο μας στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ μέσα στον Σεπτέμβριο.
15) Ξεκινά να λειτουργεί γραφείο μας στο δήμο ΧΟΛΑΡΓΟΥ μέσα στο Σεπτέμβριο.
16) Ξεκινά να λειτουργεί γραφείο μας στο Δήμο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ μέσα στο Σεπτέμβριο.

ΟΛΑ τα γραφεία του Συλλόγου μας πλαισιώνονται απο ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μέλη μας. Όσοι έχουν διάθεση προσφοράς, τους περιμένουμε για να βοηθήσουν είτε στα υπάρχοντα γραφεία είτε και σε νέα γραφεία.

ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ταυτοτήτων του Συλλόγου μας, χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπίες ταυτοτήτων και των δύο γονιών, και να γίνει η οικονομική τακτοποίηση της χρονιάς.

Οι ταυτότητες ισχύουν κάθε χρόνο από την 1η ημέρα του χρόνου, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου. Κάθε χρόνο οι ταυτότητες χρειάζεται να σφραγίζονται.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΑΠΟ 7 ΜΜ ΕΩΣ 10 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΑ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ, Η ΣΤΗΝ ΚΑ KANTEΡΑΚΗ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
ΘΕΟΚΛΗΤΗ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ

Τρίτη, 14 Ιουνίου 2011

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΛΟΓΩ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι λόγω καλοκαιρινών διακοπών κάποια γραφεία μας, θα σταματήσουν προσωρινά να λειτουργούν μέχρι το Φθινόπωρο.
1) Σταματά να λειτουργεί το Γραφείο στο Μαρούσι.
2) Το γραφείο στην Παλλήνη θα σταματήσει τέλος Ιουνίου.
Για τα υπόλοιπα γραφεία μας θα βγεί νέα ανακοίνωση.

Το ΔΣ

Παρασκευή, 10 Ιουνίου 2011

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ 9/7/2010.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Δικαιούχοι για τις στεγαστικές παροχές του ΟΕΚ είναι εργάτες ή υπάλληλοι που κατοικούν και εργάζονται στην Ελλάδα, εφόσον είναι ασφαλισμένοι σε οργανισμό κύριας ασφάλισης μισθωτών, καταβάλλουν εισφορές υπέρ ΟΕΚ και καλύπτουν τις βασικές ασφαλιστικές και λοιπές προϋποθέσεις για στεγαστική συνδρομή από τον ΟΕΚ. Επίσης, δικαιούχοι είναι συνταξιούχοι οργανισμών κύριας ασφάλισης μισθωτών, που έχουν καταβάλει ως εργαζόμενοι εισφορές υπέρ ΟΕΚ.
Το στεγαστικό κεφάλαιο με τον τρόπο που σχηματίζεται συνδέει άμεσα την εργασία και την καταβολή εισφορών με τις παροχές, για αυτό και ο Κανονισμός Παροχών απαιτεί κάποιες ελάχιστες ασφαλιστικές και λοιπές προϋποθέσεις προκειμένου να θεμελιωθεί το δικαίωμα λήψης τους.

Αυτή την περίοδο πραγματοποιείται επεξεργασία αλλαγής του κανονισμού καθώς και όλων των δανειοδοτικών προγραμμάτων. Η διαδικασία αυτή θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο και σε κάθε περίπτωση θα έχουν εκδοθεί οι απαραίτητες αποφάσεις μέχρι την 30η Ιουνίου 2011 για την έναρξη των δανειοδοτικών προγραμμάτων.

Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΟΓΑ 2/6/2011 τα επιδόματα των τριτέκνων πλέον που έχουν αναδρομική ισχύ απο 1/1/2011 καθορίζονται ως εξής:

1) Επίδομα τρίτου παιδιού μέχρι την ηλικία των 6 ετών, 177 ευρώ.
2) Για τα υπόλοιπα παιδιά και μέχρι την ηλικία των 23 ετών, καθορίζεται το επίδομα σε 44 ευρώ τον μήνα.

ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2011

ΔΟΘΗΚΕ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟΡΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΓΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Δόθηκε ΠΑΡΑΤΑΣΗ για την κατάθεση των αιτήσεων απόρων τριτέκνων για δωρεάν διανομή τροφίμων 2011. Για το Κεντρικό γραφείο της Καλλιθέας ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 27/6/2011.
Για όλα τα άλλα γραφεία- παραρτήματα ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/6/2011.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΣ ΠΡΟΣΕΛΘΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΤΟΥΣ.

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΘΕΙ Κ Α Μ Μ Ι Α ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗ.

ΤΟ ΔΣ.