Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ -Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά



11 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ – ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά

 
Παρά τα διεθνή κείμενα προστασίας των παιδιών, που σε πολλές χώρες αποτελούν κενό γράμμα, εκατομμύρια παιδιά εξακολουθούν να υποφέρουν από τη φτώχεια και να στερούνται της στοιχειώδους σχολικής εκπαίδευσης.

Συναυλία Ζωής και Ελπίδας για τα Παιδιά με τη συμμετοχή 21 αγαπημένων και νέων ταλαντούχων καλλιτεχνών διοργάνωσαν με επιτυχία  ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών και ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών "ΑΠΟΣΤΟΛΗ" την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012 στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α.

Τα έσοδα θα διατεθούν για τα ανασφάλιστα παιδιά και για τα παιδιά με αναπηρία που στηρίζει πανελλαδικά το Ιατρείο Κοινωνικής Αποστολής.

Καταξιωμένοι καλλιτέχνες με σημαντική διαδρομή στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο και πολλοί ακόμα νέοι ταλαντούχοι ερμηνευτές από το χώρο της μουσικής και του θεάματος ένωσαν τις φωνές τους στη σκηνή του Κλειστού Γηπέδου Μπάσκετ του Ο.Α.Κ.Α σε μία Συναυλία για τα Παιδιά, τη Ζωή και την Ελπίδα.

 Η συμμετοχή της  χορωδίας του Σπύρου Λάμπρου και το Νεανικό Χορωδιακό Σύνολο "ΕΜΠΝΕΥΣΙΣ", ενθουσίασαν ιδιαίτερα το κοινό, μικρούς και μεγάλους.

Εμπνευστής όλων ο Γιώργος Πατούλης, Δήμαρχος Αμαρουσίου. Βραβεύτηκαν περισσότεροι από 30 Δήμαρχοι του Λεκανοπεδίου Αττικής, για την προσφορά τους στο Ιατρείο της Κοινωνικής Αποστολής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.