Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΕΡΕΥΝΑ ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΔΙΕΞΑΓΕΙ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ


 

Ερωτηματολόγιο για τρίτεκνους μέλη του Συλλόγου από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Ο Σύλλογος στην προσπάθεια του να προτείνει εφικτές λύσεις με τα νέα προβλήματα που δημιουργήθηκαν, περικοπή επιδόματος τριτέκνων και κατάργηση του αφορολόγητου των τριτέκνων, ζήτησε από το Οικονομικό Πανεπιστήμιο να διεξάγει  έρευνα. Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου μας που έχουν λάβει το μήνυμα που ακολουθεί αλλά δεν το έχουν ακόμη απαντήσει, όπως το απαντήσουν άμεσα, προκειμένου να ολοκληρωθεί η έρευνα. Τα αποτελέσματα της έρευνας θα ανακοινωθούν τόσο στους ιστοχώρους του Συλλόγου μας αλλά και στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης.

 
Αγαπητές κυρίες / κύριοι,
Απευθυνόμαστε σε σας, με την παράκληση να συμπληρώσετε το ειδικό ερωτηματολόγιο που σας επισυνάπτουμε, σύμφωνα με τη γνώμη του Συλλόγου σας, με στόχο νε εξειδικεύσουμε τα προβλήματα των οικογενειών με τρία παιδιά και στη συνέχεια να προσπαθήσουμε να προτείνουμε εφικτές λύσεις.
Η προσπάθειά μας αυτή είναι εθελοντική και αφιλοκερδής, με στόχο να συνδράμουμε την ελληνική οικογένεια που αντιμετωπίζει, λόγω της οικονομικής κρίσης, αυξημένα προβλήματα. Την ηλεκτρονική σας διεύθυνση πληροφορηθήκαμε μέσω του Συλλόγου Γονέων με Τρία Παιδιά.
Πιστεύουμε η ερευνητική αυτή προσπάθειά μας, να ευοδωθεί με τη συνεργασία σας.
Με τιμή,
Επιστημονικός υπεύθυνος έρευνας:
Επαμεινώνδας Ε. Πανάς
Καθηγητής Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Πρόεδρος Τμήματος Στατιστικής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.