Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Σάββατο 30 Νοεμβρίου 2013

Χριστούγεννα: Αντί για δώρα, δώστε στιγμές χαράς!

Χριστούγεννα: Αντί για δώρα, δώστε στιγμές χαράς!

Φέτος τα Χριστούγεννα, ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ το σπίτι μου με ακόμα περισσότερα πράγματα. Και αρκετοί αισθάνονται το ίδιο.
Τι θα συνέβαινε λοιπόν αν κανείς δεν έπαιρνε πλέον δώρα στα παιδιά μας; Τι θα συνέβαινε αν απλά δίναμε και μας έδιναν χαρές;
Την χαρά της εμπειρίας, της περιπέτειας και το πιο σημαντικό, την χαρά της οικογενειακής θαλπωρής, που όλοι χρειαζόμαστε. Αντί για αντικείμενα (παιχνίδια και ρούχα) τα οποία δεν θέλουν, τα παιδιά μας,  το μόνο που ουσιαστικά χρειάζονται, είναι ποιοτικός χρόνος με την οικογένεια τους.
Ας  ζητήσουμε από τους φίλους και τους συγγενείς, αντί για χρήματα, να ξοδέψουν χρόνο με τα παιδιά. Φέτος, αντί να αγοράσετε στο ανιψάκι ή στο παιδί σας ακόμη ένα λούτρινο αρκουδάκι, μπορείτε να τα πάτε στο ζωολογικό κήπο να δουν από κοντά ένα αληθινό. Ο χρόνος των παιδιών με ένα φιλικό ή συγγενικό πρόσωπο, είναι πιο σημαντικός από οποιοδήποτε παιχνίδι.
Κανονίστε μια μέρα να πάτε βόλτα στο πάρκο, η στο ζωολογικό κήπο, πηγαίνετε  για ποδήλατο, πηγαίνετε  σινεμά. Αντί να επενδύετε στις συλλογές των παιχνιδιών τους, επενδύστε στην ουσιαστική σχέση σας μαζί τους.
Και δεν είναι μόνο το δώρο, είναι και οι δεσμοί με τους φίλους και τους συγγενείς μας.
Αν σκέφτεστε τί δώρο να πάρετε φέτος στα βαφτιστήρια, στα παιδιά ή στα ανίψια σας, να ξέρετε ότι ο χρόνος και η αγάπη σας είναι  τα καλύτερα δώρα. Δεν κοστίζουν τίποτα και είναι τα ΜΟΝΑ που πραγματικά χρειάζονται.

Αναδρομική άδεια 3 μήνες για όσους γέννησαν δίδυμα τα τελευταία 4 χρόνια στο δημόσιο

Αναδρομική άδεια 3 μήνες για όσους γέννησαν δίδυμα τα τελευταία 4 χρόνια στο δημόσιο

Αλλαγές επήλθαν στην άδεια ανατροφής τέκνου, διδύμων, τριδύμων, και πλέον παιδιών, με την ψήφιση του νόμου του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης σχετικά με τις άδειες στο δημόσιο.
Συγκεκριμένα με τον νόμο Ν4210/2013 προβλέπεται σε περίπτωση γέννησης διδύμων, τριδύμων, και πλέον παιδιών, χορηγείται επί πλέον άδεια έξη (6) μήνες με αποδοχές, για κάθε παιδί πέραν του ενός.
Συνεπώς σε όσους είχε χορηγηθεί άδεια τριών μηνών, και εφ΄ όσον η ηλικία του παιδιού δεν έχει υπερβεί τα τέσσερα (4) χρόνια, χορηγείται άδεια τόσων μηνών όσων υπολείπονται.

Μειωμένο εισιτήριο για σπουδαστές στα δημόσια ΙΕΚ


Μειωμένο εισιτήριο για σπουδαστές στα δημόσια ΙΕΚ

Μειωμένο εισιτήριο για τη μετακίνησή τους με τις αστικές και υπεραστικές συγκοινωνίες θα πληρώνουν πλέον όλοι οι σπουδαστές που φοιτούν στα δημόσια Ινστιτούτα Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) και στις Σχολές Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΣΕΚ) σε όλη την Ελλάδα.
Συνολικά οι σπουδαστές των ΙΕΚ και ΣΕΚ σε όλη τη χώρα θα μετακινούνται με μειωμένο εισιτήριο μετά τη σχετική συμφωνία του υπουργείου Παιδείας με τους αρμόδιους συγκοινωνιακούς φορείς.

Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Τα δικαιολογητικά για το επίδομα των 200 ευρώ για τους μακροχρόνιους ανέργους άνω των 20 ετών


Τα δικαιολογητικά για το επίδομα των 200 ευρώ  για τους μακροχρόνιους ανέργους άνω των 20 ετών

Σημαντικό βοήθημα της τάξη των 200 ευρώ το μήνα ακόμα και για 12 μήνες εξασφαλίζουν από 1/1/2014 άτομα ηλικίας άνω των 20 ετών, εφόσον βέβαια πληρούν συγκεκριμένες προυποθέσεις που ορίζει ο νόμος.
Πριν από λίγους μήνες, το υπουργείο Εργασίας νομοθέτησε δύο βασικές αλλαγές όσον αφορά στις προϋποθέσεις χορήγησης του επιδόματος μακροχρόνιας ανεργίας, οι οποίες θα ισχύσουν από την 1η ημέρα του νέου έτους.
Σύμφωνα με την νέα ρύθμιση οι «άνεργοι ηλικίας 20-66 ετών που έχουν εξαντλήσει την δικαιούμενη τακτική επιδότηση, δικαιούνται επίδομα μακροχρόνιου ανέργου ύψους 200 ευρώ το μήνα για χρονικό διάστημα 12 μηνών, όταν το εισόδημα δεν υπερβαίνει τις 10.000 ευρώ και προσαυξανόμενο με 586 ευρώ για κάθε ανήλικο παιδί».
Οι προϋποθέσεις για το επίδομα
1. Ηλικία από 20 μέχρι 66 ετών. Ως ημερομηνία γέννησης του δικαιούχου του επιδόματος λογίζεται η 1η Ιανουαρίου του 20ου έτους της ηλικίας του και ως ημερομηνία συμπλήρωσης του 66ου έτους του δικαιούχου η 31η Δεκεμβρίου του έτους της συμπλήρωσης. Η συμπλήρωση του 66ου έτους συνεπάγεται την διακοπή της καταβολής του επιδόματος στο δικαιούχο.
2. Εξάντληση 12μηνης τακτικής επιδότησης ανεργίας. Δικαιούχοι είναι και όσοι έχουν εξαντλήσει κατά το παρελθόν 12μηνη επιδότηση ακόμη και αν την έλαβαν τμηματικά (δηλ. με αναστολές και συνεχίσεις). ΠΡΟΣΟΧΗ: δεν είναι δικαιούχοι οι άνεργοι των οποίων η εγκριτική απόφαση χορήγησης τακτικής επιδότησης ανεργίας είναι μικρότερη των δώδεκα μηνών.
3.Να έχουν συμπληρώσει κατά την ημερομηνία υποβολής της σχετικής αίτησης, χρόνο ανεργίας αδιαλείπτως επί δωδεκάμηνο, παραμένουν εγγεγραμμένοι στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ, ανεξάρτητα ποια χρονική περίοδο έλαβαν την δωδεκάμηνη τακτική επιδότηση. Αν π.χ. ο ενδιαφερόμενος έχει λάβει επίδομα ανεργίας 12μηνης διάρκειας που έληξε την 05/12/1998 και υποβάλει αίτηση για το επίδομα μακροχρονίως ανέργου την 15/05/2014, θα πρέπει κατά το χρονικό διάστημα από 16/5/2013 έως 15/5/2014 να αποδεικνύεται η κατάσταση της διαρκούς 12μηνης διάρκειας ανεργίας του.
4.Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα να μην υπερβαίνει τα 10.000 ΕΥΡΩ. Το συγκεκριμένο εισόδημα προσαυξάνεται κατά 587 ΕΥΡΩ για κάθε ανήλικο τέκνο. Ανήλικο τέκνο θεωρείται αυτό που δεν έχει συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας του.
Σημείωση : Οικογενειακό εισόδημα θεωρούμε το συνολικό ετήσιο φορολογούμενο πραγματικό ή τεκμαρτό καθώς και το απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο του ίδιου και της οικογενείας του (συζύγου και ανηλίκων τέκνων).
Δεν προσμετράται στο ετήσιο οικογενειακό εισόδημα: το επίδομα ανεργίας, ασθενείας, μητρότητας, καθώς και το επίδομα μακροχρονίως ανέργου (για τυχόν χορήγηση του κατά το επόμενο ημερολογιακό έτος) .
Για ενήλικες άγαμους δικαιούχους ως οικογενειακό εισόδημα θεωρείται το ατομικό.
Ποιά είναι τα δικαιολογητικά που απαιτούνται
Αίτηση του δικαιούχου στην Υπηρεσία ΟΑΕΔ του τόπου διαμονής του.Αντίγραφο φορολογικής δήλωσης επικυρωμένο από την αρμόδια Δ.Ο.Υ. ή εκκαθαριστικό σημείωμα της αρμόδιας Δ.Ο.Υ. του προηγούμενου οικονομικού έτους. Στην περίπτωση που ο ενδιαφερόμενος δεν υπέχει υποχρέωση υποβολής φορολογικής δήλωσης, θα προσκομίζει υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα αναφέρει ότι δεν υποχρεούται στην υποβολή φορολογικής δήλωσης και ότι δεν είχε ετήσιο οικογενειακό εισόδημα που να υπερβαίνει το ποσό των 10.000 ΕΥΡΩ, προσαυξανόμενο κατά το ποσό που αναλογεί στον αριθμό των ανήλικων τέκνων του. Στην υπεύθυνη δήλωση θα βεβαιώνει η οικεία Δ.Ο.Υ. ότι παρελήφθη από αυτήν όμοια υπεύθυνη δήλωση.
Σε περίπτωση που η καταβολή του προαναφερόμενου επιδόματος συνεχίζεται και κατά το επόμενο ημερολογιακό έτος ο δικαιούχος θα υποβάλλει υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνει ότι το ετήσιο του προηγούμενου οικονομικού έτους εισόδημα του δεν υπερέβη το ποσό των 10.000 ΕΥΡΩ, προσαυξανόμενο κατά το ποσό που αναλογεί στον αριθμό των ανήλικων τέκνων του Στην προαναφερόμενη υπεύθυνη δήλωση θα πρέπει να βεβαιώνει η οικεία Δ.Ο.Υ. ότι παρελήφθη από αυτήν όμοια υπεύθυνη δήλωση. Όσοι εκ των δικαιούχων είναι υπόχρεοι υποβολής φορολογικής δήλωσης, θα πρέπει να προσκομίζουν και αντίγραφο φορολογικής δήλωσης αμέσως μετά την υποβολή της στη Δ.Ο.Υ. Υπεύθυνη Δήλωση του δικαιούχου με την οποία βεβαιώνεται : α) ότι ο αιτών δεν συμμετέχει σε επιδοτούμενο πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης, δεόντως επικυρωμένο, β) ότι δεν λαμβάνει επίδομα από άλλη Υπηρεσία του ΟΑΕΔ και γ) ότι αναλαμβάνει την ευθύνη να γνωστοποιήσει οποιαδήποτε μεταβολή που επήλθε στα στοιχεία που δήλωσε υπευθύνως. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας. Πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης για τους έχοντες ανήλικα τέκνα. ΙΒΑΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, στον οποίο πρέπει να εμφανίζεται ως πρώτος δικαιούχος.

Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

Γραφεία Τριτέκνων Αττικής, ωράρια λειτουργίας, εγγραφές μελών


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ(ΝΟΜΟΥ)ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676, Πατησίων4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα.
τηλ 210 9524869, 6932 737727 (4.30-6.30μμ), 6949 592286, 6932 737 726
email: triteknoiattikis@yahoo.gr, fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com/
http://www.triteknoi-attikis.gr/
 
ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ:
  ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΜΑΡΟΥΣΙ, ΒΡΙΛΗΣΣΙΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ, ΚΗΦΙΣΙΑ, ΛΥΚΟΒΡΥΣΗ- ΠΕΥΚΗ, ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ, ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ, ΠΑΠΑΓΟΥ – ΧΟΛΑΡΓΟΣ, ΠΕΝΤΕΛΗΣ, ΦΙΛΟΘΕΗΣ- ΨΥΧΙΚΟΥ, ΧΑΛΑΝΔΡΙ,
  ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ, ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ- ΚΑΜΑΤΕΡΟ, ΑΙΓΑΛΕΩ, ΙΛΙΟΝ, ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ, ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ, ΧΑΙΔΑΡΙ,
  ΑΘΗΝΑ, ΒΥΡΩΝΑΣ, ΔΑΦΝΗ –ΥΜΗΤΤΟΣ, ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗ, ΝΕΑ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑ- ΝΕΑ ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ, ΓΑΛΑΤΣΙ,
  ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ, ΑΛΙΜΟΣ, ΓΛΥΦΑΔΑ, ΕΛΛΗΝΙΚΟ- ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ, ΚΑΛΛΙΘΕΑ, ΜΟΣΧΑΤΟ- ΤΑΥΡΟΣ, ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ, ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ,
  ΠΕΙΡΑΙΑ, ΝΙΚΑΙΑ- ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗ, ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ- ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ, ΠΕΡΑΜΑ,
  ΑΓΚΙΣΤΡΙ, ΑΙΓΙΝΑ, ΚΥΘΗΡΑ, ΠΟΡΟΣ, ΣΑΛΑΜΙΝΑ, ΣΠΕΤΣΕΣ, ΤΡΟΙΖΗΝΙΑ, ΥΔΡΑ,
  ΑΧΑΡΝΕΣ, ΒΑΡΗ- ΒΟΥΛΑ- ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ, ΔΙΟΝΥΣΟΣ, ΚΡΩΠΙΑΣ, ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ, ΜΑΡΑΘΩΝΑΣ, ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ – ΜΕΣΟΓΕΙΑ, ΠΑΛΛΗΝΗ, ΡΑΦΗΝΑ- ΠΙΚΕΡΜΙ, ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ, ΣΠΑΤΑ- ΑΡΤΕΜΙΔΑ, ΩΡΩΠΟΣ,
  ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ, ΕΛΕΥΣΙΝΑ, ΜΑΝΔΡΑ- ΕΙΔΥΛΛΙΑ, ΜΕΓΑΡΑ, ΦΥΛΗ,

 Λειτουργία γραφείων του Συλλόγου

Λειτουργία γραφείων του Συλλόγου στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών:
 1) Στο Δήμο Αθηναίων. Λειτουργεί γραφείο ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, στην οδό Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, 6ος όροφος, το γραφείο λειτουργεί κάθε Τρίτη 11.00πμ – 14.00μμ και κάθε Παρασκευή 11.00πμ – 14.00μμ. Υπεύθυνος του γραφείου ο κ. Μεσουρίδης Γιάννης, τηλ. 6949 592286. Εξυπηρετεί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

2)Στο Δήμο Αθηναίων. Λειτουργεί γραφείο στην ΑΘΗΝΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ.  Δαβάκη Πίνδου 35 στο Γουδί, κάθε Τετάρτη 16.30 – 18.00. Υπεύθυνος του γραφείου είναι ο κ. Κονιδάρης Νίκος, 6936 769 870. Εξυπηρετεί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

3) Λειτουργεί γραφείο στο Δήμο ΝΕΑΣ ΦΙΛΑΔΕΛΦΕΙΑΣ,  κάθε Πέμπτη,   Εντός του Κ.ΑΠ.Η, στην  Οδό Δεκελείας 154, όπου ευρίσκεται το Θερινό ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΙΝΕ ΑΛΣΟΣ, και ώρες 11π.μ-13μ.μ θα ευρίσκεται η Υπεύθυνη Γραφείου Ρούλα Κακανάτσα για ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και Εγγραφές στον Σύλλογο. τηλ. επικοινωνίας 6937477831 και 6936193290.

4) Λειτουργεί γραφείο στο ΓΑΛΑΤΣΙ σε χώρο του Δήμου Γαλατσίου στην οδό Γεωργίου Βάσου 5, κάθε Τετάρτη 6.00-8.00 μμ.Υπεύθυνη η κα Καντεράκη Κατερίνα, 6932737726. Εξυπηρετεί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

5) Λειτουργεί γραφείο στο Δήμο ΖΩΓΡΑΦΟΥ,στην οδό Ι. Θεολόγου και Αμφιτρίτης, στο παλιό δημαρχείο Ζωγράφου. Κάθε Τρίτη απόγευμα 6.30-7.30μμ, 2ος όροφος. Υπεύθυνος του γραφείου είναι ο κ. Κονιδάρης Νίκος. Εξυπηρετεί Ζωγράφου και όμορους δήμους (Βύρωνας, Καισαριανή), τηλ 6936 769 870.


6) Λειτουργεί γραφείο στο δήμο ΔΑΦΝΗΣ –ΥΜΗΤΤΟΥ κάθε Δευτέρα στην Διεύθυνση Ηλιουπόλεως 120, Δάφνη, σε χώρο του Δήμου Δάφνης – Υμηττού, και ώρες 11 πμ – 12μ. Υπεύθυνος του γραφείου ο κ. Ηλίας Σακάς, 6973 926 883.Εξυπηρετεί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

 Λειτουργία γραφείων του Συλλόγου στον Νότιο Τομέα Αθηνών:

 1) Λειτουργεί γραφείο στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ στην οδό Σαπφούς 21 και Χαροκόπου σε χώρο του Δήμου Καλλιθέας, ισόγειο, δίπλα στο Χαροκόπειο Πανεπιστήμιο, και πλησίον του Ηλεκτρικού Σταθμού, στάση Ταύρος. Ο Σύλλογος λειτουργεί κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ απόγευμα 6-9 μμ. και κάθε ΠΕΜΠΤΗ απόγευμα 6-9μμ. Τηλ επικ 6932 737 727κα Μεσουρίδου Θεοκλήτη (4.30 -6.30μμ), και 6949 592286, 6974 388 795.Εξυπηρετεί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

2) Λειτουργεί γραφείο στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ,σε χώρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, στην διεύθυνση Μιλτιάδου και Ναυπλίου-κάθετος στην Αχιλλέως, ΕΓΓΡΑΦΕΣ κάθε Τετάρτη απόγευμα 6.00-8.00μμ. Υπεύθυνος του γραφείου ο κ.Μεσουρίδης Γιάννης, τηλ 6949 592286. Εξυπηρετεί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

3) Λειτουργεί γραφείο στο δήμο ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, κάθε Τρίτη απόγευμα 5-7μμ, στην οδό Αγίου Δημητρίου 55, εντός δημαρχείου. Υπεύθυνος του γραφείου είναι ο κ. Δημηρούλης Αντώνης και η κα Παπαθανασίου Μαρία, τηλ 6930 835310. Εξυπηρετεί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
 Λειτουργία γραφείων του Συλλόγου στον Βόρειο Τομέα Αθηνών:

1) Λειτουργεί γραφείο στο ΜΑΡΟΥΣΙ, σε χώρο του Δήμου Αμαρουσίου, ΑΠΟ ΤΟ 2007, στην διεύθυνση Βασ. Σοφίας 85, δίπλα στην είσοδο της Τράπεζας δεξιά, υπόγειο, Μαρούσι, αίθουσα 6. Κάθε Τετάρτη 11.00πμ – 13.00μ. Εξυπηρετεί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ. Υπευθυνη Γραφειου Κατερίνα Κακανατσα τηλ. 6937477834 και 6936193290.

 2) Λειτουργεί γραφείο στη ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ σε χώρο του Δήμου Νέας Ιωνίας, στην οδό Αγίου Γεωργίου 40, (εντός Δημαρχείου) Νέα Ιωνία, ισόγειο, πλησίον του Ηλεκτρικού Σταθμού Νέας Ιωνίας. Υπεύθυνη η κα Καντεράκη Κατερίνα, 6932737726. Εξυπηρετεί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

3) Λειτουργεί γραφείο  στο Δήμο ΠΑΠΑΓΟΥ ΧΟΛΑΡΓΟΥ κάθε Δευτέρα, στην Πλατεία Δημοκρατίας 4 ( πλησίον Ταχυδρομείου Χολαργού ).  Υπεύθυνη Γραφείου Κατερίνα Κακανατσα τηλ. 6937477834 και 6936193290.

 Λειτουργία γραφείων του Συλλόγου στον Δυτικό Τομέα Αθηνών:

 1) Λειτουργεί γραφείο στο ΑΙΓΑΛΕΩ, στην οδό Ιερά Οδός 364 και Κάλβου, ισόγειο, (εντός Δημαρχείου) Αιγάλεω. Υπεύθυνη του γραφείου είναι η κα Ζίνα Καμακάρη, το γραφείο λειτουργεί κάθε Σάββατο 10 – 12 μ, τηλ. 6909 111 327. Εξυπηρετεί και τους όμορους δήμους.

 2) Λειτουργεί γραφείο του Συλλόγου στο Δήμο Αγίων Αναργύρων Καματερού , στην οδό Πίνδου 32, μέσα στο ΚΑΠΗ του Δήμου, περιοχή Άγιος Τρύφωνας. Κάθε Πέμπτη απόγευμα 6-8 μμ, υπεύθυνη κα Κουντουρίδου Δήμητρα, τηλ 6980 215 458.


Λειτουργία γραφείων του Συλλόγου στον Πειραιά:
 1) Λειτουργεί γραφείο στο Δήμο Πειραιά, στην οδό Καλλέργη 142, Πειραιάς, σε χώρο του Δήμου Πειραιά, κάθε Τρίτη 6-8 μμ. Τηλέφωνο μόνο κατά τις ώρες λειτουργίας τηλ 210 4194470.

 2) Λειτουργεί γραφείο στο Δήμο ΝΙΚΑΙΑΣ –ΑΓ.Ι. ΡΕΝΤΗ. Στην οδό Σηστού24, Περιβολάκι Νίκαια, κάθε Τετάρτη 4-6μμ. Υπεύθυνος κ. Κακανάτσας Νίκος, τηλ210. 4911264, 6936 193290. Θα εξυπηρετεί και τους όμορους δήμους.


Λειτουργία γραφείων του Συλλόγου στα νησιά:

1) Λειτουργεί γραφείο στην ΑΙΓΙΝΑ, κάθε Τετάρτη πρωί, 9πμ έως 12μ,στην Δημόσια Βιβλιοθήκη Αίγινας, στην οδό Κυβερνείου6 (2ο δημοτικό σχολείο) Αίγινα. Υπεύθυνος Κος Γιάννης Μαλτέζος, τηλ22970-22626 , 6948 484282

Λειτουργία γραφείων του Συλλόγου στη Δυτική Αττική:
 1) Λειτουργεί το γραφείο στην οδό 28ης Οκτωβρίου 157, ΜΕΓΑΡΑ, ισόγειο, κάθε Τρίτη απόγευμα, 6-8 μμ. Υπεύθυνες του γραφείου οι κυρίες: η κα Δέσποινα Τσουρουφλή τηλ 6972 921132. Εξυπηρετούν και την γύρω περιοχή.

2) Λειτουργεί  γραφείο στην ΜΑΓΟΥΛΑ. Το γραφείο λειτουργεί κάθε Παρασκευή 6.00 -7.00μμ μέσα στο ΚΑΠΗ Μαγούλας, στην κεντρική πλατεία.  Τηλέφωνο κατά τις ώρες λειτουργίας  210 55 59 740. Υπεύθυνη κα Βαμβακά Στέλλα τηλ 6979 344 779

 3) Λειτουργεί  γραφείο στην ΕΛΕΥΣΙΝΑ, εντός Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Ελευσίνας, στην οδό Κίμωνος 11 και Παγκάλου, Ελευσίνα. Το γραφείο λειτουργεί κάθε Τρίτη και ώρες 12.00 -13.00. Υπεύθυνη κα Βαμβακά Στέλλα τηλ 6979 344 779

Λειτουργία γραφείων του Συλλόγου στην Ανατολική Αττική:

1) Λειτουργεί γραφείο στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ. Παλιό Δημαρχείο Νέας Μάκρης (Λεωφ.Μαραθώνος) κάθε Δευτέρα, από 5.30 έως6.30μμ.Οι περιοχές που καλύπτει είναι: Mαραθώνας, Βαρνάβας, Γραμματικό, Ν.Μάκρη, Ραφήνα, Πικέρμι, Πουλιάς Γιάννης τηλ 6942289434.

 2) Με επιτυχία λειτουργεί το γραφείο του Συλλόγου μας στα ΣΠΑΤΑ Αττικής. Το γραφείο λειτουργεί κάθε Παρασκευή 5.00- 7.00 μμ, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, μέσα στο Δημαρχείο Σπάτων. Υπεύθυνη του γραφείου η κα Στρίγγα Ελένη, τηλ 6936 856775

3) Διανύει τον 2ο χρόνο λειτουργίας του το γραφείο του Συλλόγου στην ΑΡΤΕΜΙΔΑ Αττικής. Το γραφείο λειτουργεί κάθε Δευτέρα 5-7μμ, στην διεύθυνση Λεωφόρος Βραυρώνος 186, Ισόγειο, 6η Στάση,Αρτέμιδα. Υπεύθυνος του γραφείου ο κ. Τριανταφύλλου Γιώργος, τηλ 22940 49015


4) Στην ΠΑΛΑΙΑ ΦΩΚΑΙΑ υπάρχει Ανταποκριτής του Συλλόγου μας που εξυπηρετεί τους Τρίτεκνους από το 2007. Το γραφείο στεγάζεται μέσα στα Κοινοτικά Ιατρεία της Παλαιάς Φώκαιας, λειτουργεί κάθε Πέμπτη 6 – 7 μμ, εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή. Υπεύθυνες του γραφείου είναι η κα Καστριώτη Μαρία και η κα Βακάλη Ρένα, τηλ 6943 067 145.
5) Στη ΚΕΡΑΤΕΑ λειτουργεί ξανά το γραφείο του Συλλόγου μας. Εξυπηρετεί τους Τρίτεκνους του Δήμου Λαυρεωτικήςκαθώς και των Όμορων δήμων. Το γραφείο λειτουργεί κάθε ΔΕΥΤΕΡΑ απόγευμα 16.30 -18.00,καθώς και κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ πρωί 9.00- 11.00, μέσα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Δημαρχείο Κερατέας. Υπεύθυνη του γραφείου είναι η κα ΤΣΑΡΟΥΧΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ, τηλ 6977 555 495

6) Λειτουργεί γραφείο στο ΚΟΡΩΠΙ, στην διεύθυνση Βασ. Κων/νου112, ισόγειο, Κορωπί, δίπλα στην Τράπεζα Πειραιώς, κάθε Τρίτη 5.30 - 6.30μμ.Υπεύθυνη του γραφείου η κα Δάβαρη Μαίρη, τηλ 6978 319 006, 210 6622693. και η κα Ασλανίδου Όλγα, τηλ 6977 027 027. Εξυπηρετεί ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ.

Εγγραφές μελών - Aνανεώσεις συνδρομών
Για την εγγραφή μέλους στο Σύλλογο χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2013, από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου(διαστάσεων 4 εκ Χ 4 εκ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες, καθώς και φωτοτυπία των αστυνομικών ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών. Σε περίπτωση διαζυγίου χρειάζεται και η επιμέλεια των παιδιών.
Εάν το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ΔΕΝ είναι από Δήμο της Περιφέρειας(Νομού) Αττικής, τότε, ακόμη χρειάζεται ένας λογαριασμός ΔΕΗ, η ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ, καθώς και μία δήλωση του Ν 1566 όπου θα δηλώνουν πως κατοικούν εντός της Περιφέρειας (Νομού)Αττικής.
Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια στον Σύλλογο είναι 20 ευρώ. Με την εγγραφή εκδίδονται ταυτότητες τριτέκνου.

Σε περίπτωση ανεργίας χρειάζονται επί πλέον για την εγγραφή η την ανανέωση στο Σύλλογο, επικυρωμένη φωτοτυπία του Εκκαθαριστικού Εφορίας 2013 με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 12.000 ευρώ, καθώς και επικυρωμένες φωτοτυπίες της κάρτας ανεργίας για το 2013- 2014, και των δύο γονιών. Η συνδρομή μέλους σε αυτές τις περιπτώσεις είναι 10 ευρώ τον χρόνο για την εγγραφή της οικογένειας.

Για συνταξιούχους με ετήσιο οικογενειακό εισόδημα έως 12.000 ευρώ, προσκομίζοντας φωτοτυπία του εκκαθαριστικού εφορίας 2013, έχουν για το 2014 συνδρομή 10 ευρώ τον χρόνο.

Απαλλάσσονται από την καταβολή συνδρομής οι γονείς με αναπηρία 67% και άνω, καθώς και ο γονιός του οποίου ο/η σύζυγος έχει αποβιώσει.
Επίσης Απαλλάσσονται από την καταβολή συνδρομής οι μακροχρόνια άνεργοι γονείς με προστατευόμενα παιδιά, αποδεδειγμένα, προσκομίζοντας και οι δύο κάρτα εγγραφής στον ΟΑΕΔ και τα Εκκαθαριστικά Εφορίας των 3 τελευταίων χρόνων ήταν μέχρι 7.000 ευρώ κάθε χρόνο.

Έκπτωση 60% στις πάνες Λίμπερο για τους Τρίτεκνους Αττικής









Ειδική προσφορά στις πάνες LIBERO για τα μέλη του Συλλόγου

ΙΣΧΥΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΘΕΩΡΗΜΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ  2013
Η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΙΣΧΥΕΙ ΜΕΧΡΙ 30/12/2013

1) ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ

Δωρεάν μια κούτα Libero για κάθε τρεις κούτες που θα παραγγέλνουν τα μέλη του συλλόγου, στο ίδιο νούμερο. (δηλαδή πληρώνετε 3 κούτες- αγοράζετε 4 κούτες – στο ίδιο νούμερο).

 2) Με την αγορά 3 κούτες πάνες λίμπερο Ν4 με έκπτωση 50%, παίρνετε και 1 τέταρτη κούτα Εντελώς Δωρεάν.

Στην ουσία η έκπτωση είναι 60%.

3) Με την αγορά 2 κούτες πάνες λίμπερο οποιοδήποτε νούμερο, παίρνετε συν 2 συσκευασίες δώρο.

 Χρειάζεται να προ-παραγγέλνετε τις κούτες με τις πάνες Libero στο κεντρικό γραφείο της Καλλιθέας κάθε Δευτέρα και Πέμπτη 6-9μμ στο τηλ 210 9524869, η στο κιν 6949 592286, η στο κιν 6932737726, 6932737727, γράφοντας πόσες κούτες χρειάζεστε, ποιο νούμερο, ονοματεπώνυμο, αριθμό κινητού απαραίτητα για άμεση επικοινωνία. Τις πάνες θα τις παραλαμβάνετε περίπου 1 εβδομάδα μετά την παραγγελία στο σπίτι σας.

Ελάχιστη παραγγελία 2 κούτες.

 Ειδική τηλεφωνική γραμμή για τα μέλη μας. Τώρα μπορείτε να δίνετε τηλεφωνικά την παραγγελία σας και στα τηλ 210 9927283, από 10.00 π.μ. έως και 6.00 μ.μ.

 Οι πάνες LIBERO θα διατίθενται κατευθείαν στα σπίτια όλων όσων έχουν παραγγείλει ΕΝΤΟΣ του Νομού Αττικής, από την εταιρεία.
Για την Σαλαμίνα καθώς και για την Αίγινα, υπάρχει ειδική συμφωνία με την εταιρεία, έτσι ώστε να αποσταλούν και εκεί.

Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

1.500 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ



Δώρο έκπληξη για τα παιδιά των Τριτέκνων από τον Άη Βασίλη, Ροβανιέμι, Φιλανδία

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ(ΝΟΜΟΥ)ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676, Πατησίων4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα.
τηλ 210 9524869, 6932 737727 (4.30-6.30μμ), 6949 592286, 6932 737 726
email: triteknoiattikis@yahoo.gr, fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com/
http://www.triteknoi-attikis.gr/


ΧΙΛΙΑ ΠΕΝΤΑΚΟΣΙΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΔΩΡΟ ΕΚΠΛΗΞΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ, ΡΟΒΑΝΙΕΜΙ, ΦΙΛΑΝΔΙΑ




Ροβανιέμι: Στο χωριό του Άγιου Βασίλη.
Μακριά, στη χιονισμένη Λαπωνία, υπάρχει μια πόλη που κάθε Χριστούγεννα μας θυμίζει περισσότερο από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο ότι υπάρχει μαγεία.
ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ζεις με μοναδικό τρόπο τη μαγεία των Χριστουγέννων. Είναι η εποχή όπου όλοι κινούνται στους ρυθμούς του Αϊ-Βασίλη. Εκείνος περιμένει υπομονετικά στο πάρκο του όσους θέλουν να ποζάρουν μαζί του. Εδώ είναι και το «ταχυδρομείο» του, γεμάτο γράμματα με μικρές και μεγάλες επιθυμίες από όλο τον κόσμο.
Για τους μικρούς φίλους μας – Aφορά παιδιά από 4 ετών έως και 8 ετών.


Στείλετε μέχρι και Τρίτη βράδυ 26/11/2013, και μέχρι ώρα 23.00,  στο
Ονοματεπώνυμο παιδιού, ηλικία, διεύθυνση κατοικίας, Οδός, αριθμός, περιοχή, και Ταχυδρομικός κώδικας.

Όσα παιδιά μας στείλουν τα στοιχεία τους, θα παραλάβουν παραμονές Χριστουγέννων 2013 με το ταχυδρομείο, δώρο έκπληξη, από τον Άη Βασίλη, Ροβανιέμι, Φιλανδία.

Σε λιγότερο από 48 ώρες, συγκεντρώθηκαν 1.000 παιδάκια μελών του Συλλόγου μας, συν 500 παιδάκια από την υπόλοιπη Ελλάδα. Σύνολον 1.500 (χίλια πεντακόσια) παιδάκια. 
Σε όλα τα παιδάκια που απάντησαν στην ανακοίνωση θα σταλεί το Δώρο – Έκπληξη από τον Άη Βασίλη, Ροβανιέμι, Φιλανδία.

Τα παιδιά θα παραλάβουν από τον Ταχυδρόμο σας το Δώρο – Έκπληξη μεταξύ 19/12/2013 και 30/12/2013.
Θα είναι μία ευχάριστη, συλλεκτική, και πρωτότυπη έκπληξη.

Μία ζεστή αγκαλιά,
Και ένα χαμόγελο,
Είναι αρκετά για τα παιδιά των τριτέκνων,
Τα παιδιά μας.

Για όλους μας κάθε παιδί έχει τεράστια αξία.

ΑΓΑΠΩ =  ΠΡΟΣΦΕΡΩ
ΧΑΡΙΖΩ = ΔΙΝΩ ΑΓΑΠΗ 



Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

Αναζητείται χώρος για Αποθήκη για τις ανάγκες του Συλλόγου Τριτέκνων



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ(ΝΟΜΟΥ)ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676, Πατησίων4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα.
τηλ 210 9524869, 6932 737727 (4.30-6.30μμ), 6949 592286, 6932 737 726
email: triteknoiattikis@yahoo.gr, fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com/
http://www.triteknoi-attikis.gr/


Αναζητείται Χώρος για Αποθήκη

Ο Σύλλογος αναζητείται για να ενοικιάσει άμεσα χώρο για αποθήκη, στις Περιοχές Καλλιθέα – Ταύρος – Μοσχάτο.

Ισόγειο, 200 τμ περίπου, να έχει χώρο πάρκιν, εύκολη πρόσβαση, καθώς επίσης και να έχει ρεύμα.

Πληροφορίες στα κινητά του Συλλόγου.

Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013

Δώρο έκπληξη για τα παιδιά των Τριτέκνων από τον Άη Βασίλη, Ροβανιέμι, Φιλανδία



Δώρο έκπληξη για τα παιδιά των Τριτέκνων από τον Άη Βασίλη, Ροβανιέμι, Φιλανδία

 Ροβανιέμι: Στο χωριό του Άγιου Βασίλη.

Μακριά, στη χιονισμένη Λαπωνία, υπάρχει μια πόλη που κάθε Χριστούγεννα μας θυμίζει περισσότερο από οποιοδήποτε μέρος στον κόσμο ότι υπάρχει μαγεία.
ΣΤΟΝ ΑΡΚΤΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ζεις με μοναδικό τρόπο τη μαγεία των Χριστουγέννων. Είναι η εποχή όπου όλοι κινούνται στους ρυθμούς του Αϊ-Βασίλη. Εκείνος περιμένει υπομονετικά στο πάρκο του όσους θέλουν να ποζάρουν μαζί του. Εδώ είναι και το «ταχυδρομείο» του, γεμάτο γράμματα με μικρές και μεγάλες επιθυμίες από όλο τον κόσμο.
Για τους μικρούς φίλους μας – Aφορά παιδιά από 4 ετών έως και 8 ετών.

Στείλετε μέχρι και Τρίτη βράδυ 26/11/2013, και μέχρι ώρα 23.00,  στο
Ονοματεπώνυμο παιδιού, ηλικία, διεύθυνση κατοικίας, Οδός, αριθμός, περιοχή, και Ταχυδρομικός κώδικας.

Όσα παιδιά μας στείλουν τα στοιχεία τους, θα παραλάβουν παραμονές Χριστουγέννων 2013 με το ταχυδρομείο, δώρο έκπληξη, από τον Άη Βασίλη, Ροβανιέμι, Φιλανδία.




Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Στήριξη στην Τρίτεκνη Οικογένεια Αττικής



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ(ΝΟΜΟΥ)ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676, Πατησίων4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα.
τηλ 210 9524869, 6932 737727 (4.30-6.30μμ), 6949 592286, 6932 737 726
email: triteknoiattikis@yahoo.gr, fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com/
http://www.triteknoi-attikis.gr/

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΕΚΝΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ

Μία τσάντα με τρόφιμα,
Ένα ρούχο,
Ένα παιχνίδι,
Μία ζεστή αγκαλιά,
Και ένα χαμόγελο,
Είναι αρκετά για τα παιδιά των τριτέκνων,
Τα παιδιά μας.

Για όλους μας κάθε παιδί έχει τεράστια αξία.
Βοηθήστε και εσείς να διασφαλίσουμε το μέλλον τους.
Η βοήθεια σας είναι απαραίτητη
Για να μπορέσουμε να στηρίζουμε
Τις Τρίτεκνες οικογένειες
Που  αντιμετωπίζουν συνθήκες αποκλεισμού και φτώχειας

ΑΓΑΠΩ =  ΠΡΟΣΦΕΡΩ
ΧΑΡΙΖΩ = ΔΙΝΩ ΑΓΑΠΗ 

Πληρωμή Τριτεκνικών Επιδομάτων



«ΚΑΤΑΒΟΛΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΩΝ ΕΠΙΔΟΜΑΤΩΝ»
Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοινώνει ότι:
H καταβολή των νέων οικογενειακών επιδομάτων, του Ενιαίου Επιδόματος στήριξης τέκνων (Ν. 4093/2012) και του Ειδικού Επιδόματος τρίτεκνων οικογενειών (Ν. 4141/2013) θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013 σε  δικαιούχους.
Θα ακολουθήσει η καταβολή της τελευταίας δόσης των οικογενειακών επιδομάτων που αφορά σε όλους τους δικαιούχους, καθώς και αυτών που θα πληρωθούν για πρώτη φορά. Θα γίνει προσπάθεια η πληρωμή να πραγματοποιηθεί πριν τα Χριστούγεννα.
 

Ομάδα Τριτέκνων Παραδοσιακών Χορών


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ(ΝΟΜΟΥ)ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676, Πατησίων4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα.
τηλ 210 9524869, 6932 737727 (4.30-6.30μμ), 6949 592286, 6932 737 726
email: triteknoiattikis@yahoo.gr, fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com/
http://www.triteknoi-attikis.gr/

Λειτουργεί η Χορευτική Ομάδα Παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας ότι ξαναλειτουργεί η Χορευτική Ομάδα Παραδοσιακών χορών του Συλλόγου μας, σε δύο ομάδες, μαθητών και Ενηλίκων.
Είναι μια Δωρεάν Παροχή για τα μέλη του Συλλόγου μας.
Η κάθε ομάδα παρακολουθεί και συμμετέχει για ένα Δίωρο κάθε Κυριακή.

Όσα μέλη επιθυμούν μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή είτε στα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας, είτε στους Αντιπροσώπους του Συλλόγου μας.


Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Ενημερωτική Εκδήλωση και για Τρίτεκνους – Εμβολιασμοί Ενηλίκων, αναγκαίοι όσο και για τα παιδιά


Ενημερωτική Εκδήλωση – Εμβολιασμοί Ενηλίκων, αναγκαίοι όσο και για τα παιδιά

Με πρωτοβουλία του Δημάρχου Πειραιά, κ. Βασίλη Μιχαλολιάκου
και του Προέδρου του Εθνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων – Προαγωγής Υγείας, κ. Γιώργου Πατούλη,

διοργανώνεται την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου στις 6:00 μ.μ, ενημερωτική εκδήλωση με θέμα:
«Εμβολιασμοί Ενηλίκων: Αναγκαίοι όσο και για τα παιδιά;»,
στο Δ1 ΚΑΠΗ Καμινίων, στην οδό Νάξου και Λευκωσίας, στα Καμίνια).

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο κ. Νικόλαος Σταυριανέας, Καθηγητής Δερματολογίας Πανεπιστημίου Αθηνών
και ομιλήτρια θα είναι η κα Γεωργία Γεωργακοπούλου, Ενδοκρινολόγος

Να επικοινωνήσουν οι τρίτεκνοι με τον Σύλλογο - Υπερφοφολόγηση στους τρίτεκνους – Κατάργηση κεκτημένων δικαιωμάτων








ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ(ΝΟΜΟΥ)ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676, Πατησίων4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα.
τηλ 210 9524869, 6932 737727 (4.30-6.30μμ), 6949 592286, 6932 737 726
email: triteknoiattikis@yahoo.gr, fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com/
http://www.triteknoi-attikis.gr/

Υπερφοφολόγηση στους τρίτεκνους – Κατάργηση κεκτημένων δικαιωμάτων

19/11/2013

Τα τελευταία δύο χρόνια αποδομούνται τα κεκτημένα δικαιώματα στους τρίτεκνους.
Μείωση των επιδομάτων (άλλα γράφει ο νόμος και διαφορετικά εγκρίνει το σύστημα μέσω του Α21)
Μείωση των δωρεάν τροφίμων (λιγότερες ποσότητες από τα προηγούμενα χρόνια, απόρριψη αιτήσεων από το σύστημα μέσω του taxis)
Πήρες αφορολόγητο αυτοκίνητο – τώρα καλείσαι να πληρώσεις φόρο πολυτελείας
Δάνεια – υπερχρεωμένα νοικοκυριά
Είσαι Τρίτεκνος – αλλά βγαίνεις σε κινητικότητα
Είσαι μητέρα έγκυος – αλλά βγαίνεις σε διαθεσιμότητα

Για οποιοδήποτε από τα ανωτέρω θέματα, η για όλα, η και για διαφορετικά θέματα, παρακαλούμε τα μέλη του Συλλόγου μας, όπως μας στείλουν τις απόψεις τους ηλεκτρονικά στο

Ομάδα εθελοντών του Συλλόγου μας, θα τα επεξεργαστεί, έτσι ώστε να αποφασιστούν οι μελλοντικές δράσεις.


Τρίτη 12 Νοεμβρίου 2013

Να στείλουν τα στοιχεία που χρειάζονται οι Τρίτεκνοι που κατέθεσαν Αγωγή για τα χαμένα επιδόματα


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ(ΝΟΜΟΥ)ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676, Πατησίων4 & Πανεπιστημίου, Αθήνα.
τηλ 210 9524869, 6932 737727 (4.30-6.30μμ), 6949 592286, 6932 737 726
email: triteknoiattikis@yahoo.gr, fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com/
http://www.triteknoi-attikis.gr/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

12/11/2013
Όσοι έχουν καταθέσει ΑΓΩΓΗ παρακαλούνται όπως το συντομότερο φέρουν στο Σύλλογο για τον Δικηγόρο τα:
Α) ονοματεπώνυμο και πατρώνυμο δικαιούχου
Β) διεύθυνση και τηλέφωνο επικοινωνίας
Γ) Ονόματα και ηλικίες παιδιών
Δ) τι επιδόματα πήραν το 2012 και τι πήραν το 2013 (αν πήραν φέτος)
Ε) τι εισόδημα δήλωσαν  με την φορολογική δήλωση (εισοδηματική κατηγορία).
ΣΤ) Την απόφαση για το Α21- Μπορείτε να την βρείτε εδώ




Μπορείτε να τα στέλνετε και μέσω email στα:

Παράκληση ας χρησιμοποιείτε γνωστές γραμματοσειρές διότι αρκετά email δεν διαβάζονται.

Όσοι έχουν επικοινωνήσει με τον δικηγόρο, ας ξαναστείλουν τα στοιχεία τους τώρα.