Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Παρασκευή 9 Οκτωβρίου 2009

ΝΕΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

8/10/2009
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

Αγαπητοί Τρίτεκνοι Γονείς,
Σας ευχόμαστε Καλό φθινόπωρο και Καλή Σχολική Χρονιά.
Συγχαίρουμε τα παιδιά των μελών του Συλλόγου μας που εισήχθησαν στις Ανώτατες Σχολές. Παρακαλούμε ας μας στείλετε στο fax: 210 9570649 τα στοιχεία των παιδιών σας που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και σε ΤΕΙ. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, και σε ποια σχολή εισήχθησαν.
Θα γίνει βράβευση των μαθητών, όπως και πέρυσι, στην κοπή της πίτας του Συλλόγου μας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι τώρα μπορείτε να ενημερώνεστε και στο διαδίκτυο μέσω των ιστότοπων,
http// triteknoinomouattikis.blogspot.com, και
http//omospondiatriteknon.blogspot.com


Επίσης σας πληροφορούμε ότι ο Σύλλογος μας δραστηριοποιήθηκε έτσι ώστε να επιτύχει ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ για τα μέλη του. Η πρόεδρος κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου έχει υπογράψει συμβάσεις εκπτωτικές με τις παρακάτω εταιρείες:

1) Με το Σωματείο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ, έκπτωση 40%. Είναι ομάδα ποδοσφαίρου 5Χ5 με παιδιά από 5 ετών έως και ανδρική ομάδα. Είναι στην οδό Κρέμου 65, Καλλιθέα, τηλ.: 211.1175099, 210.9518550.

2) Με την τηλεφωνική εταιρεία WIND ένα ειδικό προνομιακό πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας μόνο για τα μέλη του Συλλόγου. Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου στην Καλλιθέα στην οδό Σαπφούς 21, κάθε Δευτέρα 7-9μμ. Η προσφορά είναι 20 ευρώ τον μήνα μαζί με το ΦΠΑ για 4 ώρες ομιλία. Γίνεται αναβάθμιση συσκευής. Οι αιτήσεις κατατίθενται μέσω του Συλλόγου.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος Η Γ. Γραμματέας

Θεοκλήτη Μεσουρίδου Αικατερίνη Καντεράκη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.