Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2010

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΒΡΑΒΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ


ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676, τηλ 210 9524869,

6932737727, 6932737726,

6977408739, 6932724181,

email: triteknoiattikis@yahoo.gr, fax: 2109570649

http:// triteknoinomouattikis.blogspot.com



Δελτίο Τύπου


Η ετήσια εκδήλωση της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας κατά το έτος 2010, πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας, το Σάββατο 23/1/2010, με την παρουσία της Βουλευτού κας Πέμη Ζούνη, της Αντινομάρχη Αθηνών κας Αικατερίνης Αδαμοπούλου (και τρίτεκνης), των Αντινομαρχών Πειραιά κ. Κωνσταντίνου Καρρά και Χρήστου Αγγέλη, του Δημάρχου Αθηναίων και Προέδρου της ΚΕΔΚΕ κ. Νικήτα Κακλαμάνη, του Δημάρχου Παλαιού Φαλήρου κ. Διονύση Χατζηδάκη, των Αντιδημάρχων Αθηναίων κ. Αθανασίου Σπυράκου και Φώτη Ιγνατίου, των Αντιδημάρχων Καλλιθέας, κ.κ. Βασιλική Μαργαρίτη, Θοδωρή Ψαλιδόπουλου, Κώστα Πολυχρονίδη, Γιώργου Μαργωμένου, του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Καλλιθέας κ. Γιάννη Χατζόπουλου, του εκπροσώπου του ΛΑΟΣ κ. Αναγνώστου, των δημοτικών συμβούλων Καλλιθέας, κ.κ. Ηλία Κακουλίδη, Γιώργου Καρβούνη, Δημήτρη Κάρναβου, Χαράλαμπου Δαμουλιάνου, Βασίλη Δεδούση, Σάββα Βαλαβάνη, του Καθηγητή του εργατικού δικαίου κ. Αλέξη Μητρόπουλου, και του Νομικού Συμβούλου κ. Αναστασίου Παπαγγέλου. Επίσης η πρόεδρος του Συλλόγου Κεφαλλονιτών Καλλιθέας κα Αντιγόνη Δαμουλιάνου, η πρόεδρος του Συλλόγου Ελληνική Εστία, κα Στέλλα Πολλάτου, καθώς και πλήθος τρίτεκνων μελών του Συλλόγου.



Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Αττικής κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου, η οποία αναφέρθηκε στις Επιτυχίες του Συλλόγου που είναι:

1) Απαλλαγή από την καταβολή των δημοτικών τελών στους τρίτεκνους του δήμου Αθηναίων.

2) Μείωση στο 50% στα δημοτικά τέλη στους τρίτεκνους, των δήμων Καλλιθέας, Αμαρουσίου, Μελισσίων και Νέας Σμύρνης.

3) Μείωση των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων στο 50%.



Στη συνέχεια η Πρόεδρος κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου, αναφερόμενη στις διεκδικήσεις του Συλλόγου τόνισε την σημασία της βοήθειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ζήτησε από τους παρευρισκόμενους δημάρχους στις προσλήψεις που θα πραγματοποιηθούν άμεσα στους δήμους να προβλέψουν και την πρόσληψη των τριτέκνων στο 20% στις συμβάσεις έργου, ορισμένου χρόνου και ωρομισθίων.

Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου απεφάσισε στην συγκεκριμένη εκδήλωση να τιμήσει για την προσφορά τους στην τρίτεκνη οικογένεια τους:

1) Αλέξη Μητρόπουλο, καθηγητή Εργατικού Δικαίου

2) Νικήτα Κακλαμάνη, δήμαρχο Αθηναίων

3) Κωνσταντίνο Ασκούνη, δήμαρχο Καλλιθέας Αττικής


Χαιρετισμό στους παρευρισκόμενους απέστειλαν με επιστολή τους: o Πρωθυπουργός κ. Γεώργιος Παπανδρέου, ο Αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης κ. Θεόδωρος Πάγκαλος, η Υπουργός κα Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, ο Υπουργός κ. Μιχάλης Χρυσοχοίδης, οι Βουλευτές κα Μιλένα Αποστολάκη, Κώστας Γείτονας, Χρήστος Πρωτόπαπας, Γιάννης Παπαθανασίου, Δημήτρης Σιούφας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, Κατερίνα Παπακώστα, ο διοικητής του ΟΓΑ κ. Λευτέρης Παπαγεωργόπουλος.



Η εκδήλωση ήταν αφιερωμένη στα παιδιά των τρίτεκνων οικογενειών μελών του Συλλόγου, που πέτυχαν στα ΑΕΙ το έτος 2009. Η κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου, απευθυνόμενη στους 36 φοιτητές σήμερα, τους ευχήθηκε κάθε επιτυχία.

Ιδιαίτερα ευχάριστη νότα στην εκδήλωση έδωσε και η παιδική χορωδία του Συλλόγου Γονέων του 40ου δημοτικού σχολείου Πειραιά, και ο δάσκαλος τους Καλλιθεάτης κ. Κωνσταντίνος Τουλάτος.

Την χορηγία της εκδήλωσης είχε αναλάβει η Τεχνόπολις του Δήμου Αθηναίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.