Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Σάββατο 8 Μαΐου 2010

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676, τηλ 210 9524869,
6932737727, 6932737726, 6977408739,
email: triteknoiattikis@yahoo.gr, fax: 2109570649
http:// triteknoinomouattikis.blogspot.com

Αθήνα 7/5/2010

Π Α Γ Κ Ο Σ Μ Ι Α Η Μ Ε Ρ Α …ΤΗΣ… Μ Η Τ Ε Ρ Α Σ
Χρόνια Πολλά Μανούλα
Γιορτάζει η Μανούλα… Γιορτάζει η Ζωή!
Κυριακή 9/5/2010

Η Μητέρα έχει δικαίωμα αναγνώρισης της Μητρότητας ως την σημαντικότερη αποστολή της γυναίκας, και πράξη ύψιστης προσφοράς προς την οικογένεια και την κοινωνία.
Η Μητέρα έχει δικαίωμα να λαμβάνει κάθε διευκόλυνση από την Πολιτεία στην προετοιμασία της ιερότερης στιγμής της ζωής, με την παροχή εκπαίδευσης και ψυχολογικής στήριξης.
Η Μητέρα έχει δικαίωμα να ενδιαφέρεται για την διατήρηση υγιούς φυσικού περιβάλλοντος και να παρεμβαίνει για την υπεράσπισή του, καθώς μέσα σε αυτό διαβιούν τα παιδιά της.
Η Μητέρα έχει δικαίωμα να υπερασπίζεται τη ζωή των παιδιών της και να επιδιώκει το καλύτερο μέλλον γι΄ αυτά.
Η Μητέρα έχει δικαίωμα να διεκδικεί την παροχή στέγης, διατροφής, ρουχισμού, ιατρικής φροντίδας και αξιοπρεπών συνθηκών διαβίωσης.
Η Μητέρα έχει δικαίωμα να συνδυάζει ανεμπόδιστα την Μητρότητα με την διά βίου εκπαίδευση και επιμόρφωση και να συμμετέχει στην κοινωνία της πληροφορίας και του πολιτισμού.
Η Μητέρα έχει δικαίωμα να διεκδικεί προσαρμογή των επαγγελματικών της υποχρεώσεων στις ανάγκες του τόπου και χρόνου που προκύπτουν από τις ιδιαίτερες απαιτήσεις της μητρότητας.
Η Μητέρα έχει δικαίωμα αναγνώρισης του χρόνου Μητρότητας ως κοινωνικής θητείας.
Η Μητέρα έχει δικαίωμα να έχει απόψεις, να στοχάζεται, να τις εκφράζει, και να δημιουργεί ενώσεις για την προώθηση των αιτημάτων της.
Η Μητέρα έχει δικαίωμα να απολαμβάνει αναγνώριση του ρόλου της ως δια βίου εθελόντριας παιδαγωγού: αγάπης, τρυφερότητας, πίστης, υπομονής, ανεκτικότητας, διαθεσιμότητας, ευγένειας, μεγαλοψυχίας, γενναιοδωρίας, και άσκησης.
Η Μητέρα έχει δικαίωμα ως η δια βίου εθελόντρια, πόρων, εφοδίων, και πρακτικών, που θα την βοηθήσουν να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της, καθώς και το δικαίωμα της ξεκούρασης.
Η Μητέρα έχει δικαίωμα να ζει ελεύθερη από το φόβο της βίας, της κακοποίησης, της αποθάρρυνσης, της προσβολής, της απομόνωσης στον εργασιακό, κοινωνικό, και οικογενειακό περιβάλλον, και να αντιδρά στον όποιου είδους βιασμό προέρχεται από αυτό.

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗΤΕΡΕΣ

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
Θεοκλήτη Μεσουρίδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.