Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Σάββατο 12 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Αττικής προσκαλεί τα μέλη του μαζί με τις οικογένειες τους, στην εκδήλωση κοπής πίτας, το Σάββατο 19/2/2011, και ώρα 6,30 μμ στο Δημοτικό Θέατρο Καλλιθέας, στην οδό Κρέμου και Φιλαρέτου, πλησίον Ηλεκτρικού Σταθμού Καλλιθέας.
Στην εκδήλωση θα ανακοινωθούν όλες οι εξελίξεις για τους τρίτεκνους.

Επίσης στην εκδήλωση θα γίνουν:
1) Βράβευση των Νέων Τρίτεκνων Μητέρων, μελών μας, που γέννησαν το 3ο τους παιδάκι μέσα στο 2010. Προυπόθεση είναι να μας έχουν στείλει Ληξιαρχική πράξη γέννησης του παιδιού. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 25 μητέρες.ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ Η ΙΔΙΑ Η ΜΗΤΕΡΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ.

2) Βράβευση των επιτυχόντων φοιτητών σε ΑΕΙ και ΤΕΙ το 2010. Προυπόθεση είναι να μας έχουν στείλει Βεβαίωση Σπουδών απο την Σχολή τους. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 58 φοιτητές.ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΑΒΕΥΘΕΙ. ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΩΛΥΜΑΤΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΛΑΒΕΙ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.

3) Τιμητική Εκδήλωση για τους Έφηβους, με δύο νεανικές μπάντες. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 40 παιδιά.

4) Παιδική εκδήλωση, για παιδιά έως 12 ετών, σε παράλληλο χώρο, με κλόουν κλπ. Μέχρι τώρα έχουν δηλώσει συμμετοχή 130 παιδιά.

Για την συμμετοχή στα ανωτέρω είναι απαραίτητη προυπόθεση να το έχετε δηλώσει. Εάν κάποιος επιθυμεί να επαληθεύσει ότι τα ονόματα των παιδιών του έχουν συμπεριληφθεί στις εκδηλώσεις, μπορεί να τηλεφωνεί κάθε απόγευμα απο 7μμ έως 10 μμ στο τηλ 6932 737 727 κα Μεσουρίδου Θεοκλήτη.
Εάν κάποιος το αμέλησε, μπορεί ακόμη και τώρα να το δηλώσει.

Η ΛΗΞΗ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΕΙΝΑΙ Η ΤΡΙΤΗ ΒΡΑΔΥ 15/2/2011.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΡΑΒΕΥΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.

Η συμμετοχή στις εκδηλώσεις είναι δωρεάν, αρκεί να έχει τακτοποιηθεί η συνδρομή του 2011.

Επίσης πληροφορούμε τα μέλη μας ότι διοργανώνουμε ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ για την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011. Τιμή πρόσκλησης 35 ευρώ το άτομο. Δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες στα τηλέφωνα του Συλλόγου.

Όσο για την Έκτακτη Διανομή Δωρεάν Τροφίμων στά άπορα μέλη μας, θα γίνει νέα ανακοίνωση. Περιμένουμε ενημέρωση απο τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ.

Σας περιμένουμε όλους στην κοπή πίτας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
ΘΕΟΚΛΗΤΗ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.