Τρίτη, 8 Μαρτίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/3/2011 ΣΤΙΣ 6.30 ΜΜ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ
ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 18/3/2011 ΣΤΙΣ 6.30 ΜΜ

8/3/2011

Η Ενημερωτική συζήτηση για τους τρίτεκνους στο δημαρχείο Καλυβίων Σαρωνικού Αττικής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 18/3/2011 και ώρα 6.30 μμ.
Ομιλητές θα είναι ο κ. Πέτρος Φιλίππου, δήμαρχος Σαρωνικού
Ο καθηγητής Εργατολόγος κ. Αλέξης Μητρόπουλος, ο οποίος θα αναλύσει τα αιτήματά μας, προοπτικές, καθώς και το συνταξιοδοτικό στην τρίτεκνη οικογένεια,
καθώς και εκπρόσωπος του Συλλόγου μας που θα αναλύσει ποιες διεκδικήσεις πετύχαμε σαν Σύλλογος, και ποιες ακόμη διεκδικήσεις έχουμε.

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ αναβλήθηκε η συζήτηση, που είχε προγραμματισθεί για σήμερα Τρίτη 8/3/2011 για την επόμενη Παρασκευή 18/3/2011.

Θα γίνονται και εγγραφές νέων μελών στο Σύλλογο την ημέρα της ομιλίας.
Για την εγγραφή χρειάζονται:
Ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2011 (μέχρι 2 μηνών), από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 3 εκ Χ 3 εκ ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες, καθώς και φωτοτυπία των ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών.
Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια στον Σύλλογο είναι 20 ευρώ.

ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ταυτοτήτων του Συλλόγου μας, χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπίες ταυτοτήτων και των δύο γονιών, και να γίνει η οικονομική τακτοποίηση της χρονιάς.

ΟΛΑ τα γραφεία του Συλλόγου μας πλαισιώνονται απο ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μέλη μας. Όσοι έχουν διάθεση προσφοράς, τους περιμένουμε για να βοηθήσουν στα γραφεία.


Το ΔΣ

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Συνάντηση που ήταν προγραμματισμένη για σήμερα 08/03/2011 και αναβλήθηκε, λόγο άστατων καιρικών συνθηκών, είχε οργανωθεί από τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου Σαρωνικού οι οποίες αρχικά είχαν σχεδιάσει την δημιουργία συλλόγου στα όρια του Δήμου, η δημοτική αρχή ήταν αρωγός στις προσπάθειες μας. Μετά από σοβαρή σκέψη, αποφασίσαμε ότι θα ήταν καλύτερα να ενταχθούμε σε ένα μεγαλύτερο Σύλλογο παρά να δημιουργήσουμε ένα καινούριο, για τον λόγο αυτό καλέσαμε τον Σύλλογο Γονέων με Τρία Παιδιά, να ενημερώσει όλους όσους θέλουν να εγγραφούν σε αυτόν.
    Υπεύθυνοι για την εκδήλωση και τον συντονισμό της συζήτησης είναι ο Κος Φόνσος Αντώνιος και η Κα Λαζαρή Λαμπρινή οι οποίοι είναι υπεύθινοι και για την, εκ νέου πρόσκληση των τριτέκνων οικογενειών της περιοχής μας καθώς και των γύρο περιοχών (Δήμος Λαυρεωτικής). Στην εκδήλωση εκτός του Δημάρχου Σαρωνικού Κου Φιλίππου θα παραστεί και ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής Κος Λεβαντής όπως επίσης και αρκετοί Δημοτικοί σύμβουλοι από τους δύο Δήμους.
    Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε όπως επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα: Φόνσος Αντώνιος 6977202628, Λαζαρή Λαμπρινή 6975583979

    ΑπάντησηΔιαγραφή