Σάββατο, 26 Φεβρουαρίου 2011

Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

25/2/2011

Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΤΑΡΓΕΙ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΕ ΕΚΚΡΕΜΟΤΗΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ 2010 ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ ΣΤΑ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ.

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/3/2011 ΣΤΙΣ 6.00ΜΜ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΑΠΦΟΥΣ 21. ΚΑΛΛΙΘΕΑ.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της ημερήσιας πανελλαδικής εφημερίδας ΕΘΝΟΣ στις 23/2/2011, η Υπουργός κα Διαμαντοπούλου, οργανώνει ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΩΝ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.

Ακολουθεί το δημοσίευμα της εφημερίδας.

Δραστικές αλλαγές στο σύστημα των μετεγγραφών ετοιμάζει για άλλη μια φορά το υπουργείο Παιδείας προκειμένου να ανακόψει το τεράστιο «ρεύμα» αιτήσεων μετεγγραφής από τα ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της περιφέρειας προς τα κεντρικά ΑΕΙ.Να μην επιτρέπονται πλέον οι μετεγγραφές από τα τμήματα των περιφερειακών ιδρυμάτων προς τα αντίστοιχα κεντρικά, αλλά μόνο σε αυτά που έχουν ίδια μόρια εισαγωγής.

Δηλαδή αν κάποιος εισαχθεί στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας του Πανεπιστημίου Κρήτης με 15.000 μόρια δεν θα μπορεί να ζητήσει μετεγγραφή στο αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημίου της Αθήνας το οποίο απαιτεί 17.000 μόρια αλλά σε οποιοδήποτε άλλο που θα έχει βάση εισαγωγής τα 15.000 και ας μην είναι αντίστοιχο.
Η πρόταση αυτή έγινε επίσημα από την υπουργό Παιδείας Αννα Διαμαντοπούλου προς τους πρυτάνεις το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, κατά τη διάρκεια της συνόδου τους, που έγινε στο Ναύπλιο.

«Κουρελού» έχει καταντήσει το σύστημα των μετεγγραφών στη χώρα μας, αφού κάθε λίγο και λιγάκι αλλάζει ανάλογα με την πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας.Τα τελευταία χρόνια άλλαξε μία φορά με απόφαση της Μαριέττας Γιαννάκου και πέρυσι από την Αννα Διαμαντοπούλου, η οποία καθιέρωσε και το σύστημα των ηλεκτρονικών αιτήσεων. Τον περασμένο Οκτώβριο, μάλιστα, ο αριθμός των αιτήσεων για μετεγγραφή έσπασε κάθε ρεκόρ, αφού έφτασε περίπου στις 15.000 (πρόπερσι ήταν περίπου 7.500), ενώ από αυτές οι 8.955 έγιναν ηλεκτρονικά.
Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι από τις 8.955 αιτήσεις, σχεδόν οι μισές έγιναν από σπουδαστές που ανήκουν σε τρίτεκνες οικογένειες. Αυτή μάλιστα η κατηγορία των σπουδαστών είναι που δημιουργεί και τα μεγαλύτερα προβλήματα στα πανεπιστήμια.

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ, ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/3/2011 ΣΤΙΣ 6.00ΜΜ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΣΑΠΦΟΥΣ 21. ΚΑΛΛΙΘΕΑ.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
ΘΕΟΚΛΗΤΗ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ

ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

25/2/2011
ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ

Σύμφωνα με την απόφαση 71/16-2-2011 Πράξη του Δημοτικού Συμβουλίου, οι Τρίτεκνοι του Δήμου Αθηναίων:
1) Την διατήρηση της απαλλαγής από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού για την πρώτη κατοικία των τριτέκνων, αλλά με εισοδηματικά κριτήρια. Έτσι για τους τρίτεκνους καθορίζεται ετήσιο οικογενειακό εισόδημα 35.000,00 €

2) Οι Τρίτεκνοι με 35.001 ευρώ και άνω ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, θα πληρώνουν κανονικά τα δημοτικά τέλη όπως όλοι οι δημότες που δεν έχουν απαλλαγή.

Οι τρίτεκνοι που έχουν ήδη την απαλλαγή καταβολής τελών καθαριότητας και φωτισμού παρακαλούνται όπως μέχρι 30/4/2011 προσκομίσουν στο αρμόδιο τμήμα αντίγραφο εκκαθαριστικού σημειώματος οικ. Έτους 2010 για να συνεχίσουν να έχουν την παραπάνω απαλλαγή, εφόσον φυσικά έχουν το οικογενειακό εισόδημα που προβλέπεται πιο πάνω.
Για όσους δεν προσκομίσουν το εκκαθαριστικό σημείωμα, από 1/5/2011 θα σταματήσουν να έχουν την παραπάνω απαλλαγή από τέλη καθαριότητας και φωτισμού.

Για να υπαχθούν οι παραπάνω οικογένειες με τρία προστατευόμενα τέκνα στην απαλλαγή καταβολής τελών καθαριότητος και φωτισμού, σύμφωνα με τον Ν 3296/2004 άρθρο 1 παρ. 11 (ΦΕΚ 253/14-12-2004, Τεύχος Α) ως προστατευόμενα τέκνα πρέπει να λογίζονται μόνο τα ακόλουθα:

α) Άγαμα τέκνα κάτω των 18 ετών

β) Άγαμα τέκνα μέχρι 25 ετών που σπουδάζουν σε αναγνωρισμένη σχολή εσωτερικού-εξωτερικού

γ) Τέκνα σε στρατιωτική θητεία

δ) Άγαμα, διαζευγμένα ή σε χηρεία τέκνα με αναπηρία άνω του 67%

ε) Άγαμα τέκνα ηλικίας 18 μέχρι 20 ετών, που δεν σπουδάζουν, εφόσον είναι άνεργα και εγγεγραμμένα στο μητρώο ανέργων του ΟΑΕΔ

στ) Άγαμα τέκνα ηλικίας 25 μέχρι 27 ετών, που σπούδαζαν σε αναγνωρισμένη σχολή εσωτερικού ή εξωτερικού μέχρι την ηλικία των 25 ετών, εφόσον είναι άνεργα και εγγεγραμμένα στα μητρώα ανέργων του ΟΑΕΔ

Ο δικαιούχος της απαλλαγής τρίτεκνος, που εμπίπτει στις περιπτώσεις ε και στ της προηγούμενης παραγράφου, θα πρέπει να προσκομίζει στο τμήμα ΤΚΦ & ΦΗΧ κάθε 6μηνο βεβαίωση του ΟΑΕΔ που θα αποδεικνύει ότι το τέκνο του έχει την ιδιότητα του ανέργου.

Ο δικαιούχος της απαλλαγής τρίτεκνος, που εμπίπτει στην περίπτωση (α) θα πρέπει να προσκομίζει στο αρμόδιο τμήμα πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, στην περίπτωση (β) και βεβαίωση της αρμόδιας σχολής & στην περίπτωση γ και βεβαίωση στρατολογίας.
Για την περίπτωση (δ) απαιτείται προσκόμιση βεβαίωσης Υγειονομικής Επιτροπής και κατά περίπτωση διαζευκτήριο ή πιστοποιητικό θανάτου.

Η απαλλαγή αφορά την πρώτη κατοικία των τριτέκνων και όχι της επαγγελματικής στέγης τους ή της ενοικιαζόμενης σε τρίτους ιδιόκτητης δεύτερης ή τρίτης κατοικίας τους.
Θα πρέπει απαραιτήτως ο λογαριασμός της ΔΕΗ να είναι το όνομα του δικαιούχου της απαλλαγής τριτέκνου. Σε αντίθετη περίπτωση θα πρέπει προηγουμένως να γίνεται διόρθωση του ονόματος στη ΔΕΗ.

Για τις ιδιοκτησίες θα πρέπει να προσκομίζονται στο αρμόδιο τμήμα:

•Τα συμβόλαια ιδιοκτησίας του ακινήτου
•Απλό φωτοαντίγραφο του εντύπου Ε1 της ΔΟΥ στην οποία υποβάλλουν την φορολογική τους δήλωση για έλεγχο, για δε τα ενοικιαζόμενα ακίνητα τα ενοικιαστήρια συμβόλαια που έχουν κατατεθεί στην αρμόδια ΔΟΥ.

Για τα ενοικιαζόμενα ακίνητα ο δικαιούχος της απαλλαγής τρίτεκνος μισθωτής θα πρέπει να υποβάλλει μια Υπεύθυνη Δήλωση του Ν 1599/1986, ότι θα ενημερώνεται ο Δήμος σε περίπτωση αποχώρησής τους από το μίσθιο.

Επίσης χρειάζεται Βεβαίωση του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Αττικής.

Η απαλλαγή θα χορηγείται με την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών από τις 15/3/2011 και μετά, αφετέρου δε ο σχετικός λογαριασμός της ΔΕΗ θα πρέπει να εκδίδεται στο όνομα του δικαιούχου την μείωση.

Το ΔΣ

Πέμπτη, 24 Φεβρουαρίου 2011

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
24/2/2011

ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΣ ΣΤΑ ΜΕΓΑΡΑ

Ενημερώνουμε τις τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου Μεγαρέων, αλλα και της γύρω περιοχής, ότι το γραφείο μας στα Μέγαρα ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ απο την Πέμπτη 3/3/2011, στην Διεύθυνση, 28ης Οκτωβρίου 157, ισόγειο, Μέγαρα.

Οι Τρίτεκνες οικογένειες μπορούν να επισκέπτονται το γραφείο μας κάθε Πέμπτη απόγευμα 5-7μμ, στην 28ης Οκτωβρίου 157, Μέγαρα, να ενημερώνονται, να ανανεώνουν τις ταυτότητες τους, καθώς και να εκδίδουν νέες ταυτότητες.

Υπεύθυνες του γραφείου μας είναι οι κυρίες:
Γεωργία Γκούτρα - Πρίσκου και Δέσποινα Τσουρουφλή - Μιχαλάκη.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
ΘΕΟΚΛΗΤΗ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ

ΜΕΙΩΜΕΝΑ ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΙΓΙΝΑ ΚΑΙ ΑΓΚΙΣΤΡΙ - ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
24/2/2011

ΑΚΤΟΠΛΟΙΚΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΠΕΙΡΑΙΑ ΑΙΓΙΝΑΣ
ΚΑΙ ΝΕΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Η εταιρεία AEGEAN FLYING DOLPHINS δέχθηκε το αίτημα μας, οι Τρίτεκνοι να πληρώνουν το μισό εισιτήριο, όπως ακριβώς και οι πολύτεκνοι.

Με μεγάλη μας χαρά θέλουμε να πληροφορήσουμε τα μέλη μας που διαμένουν στην Αίγινα, αλλά και όσα θέλουν να επισκεφτούν την Αίγινα ότι,

Η εταιρία ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ - AEGEAN FLYING DOLPHINS (πορτοκαλί- μπλε Δελφίνια) από σήμερα εκδίδει εισιτήρια στη τιμή των 7 ευρώ (ανά διαδρομή) για τους τρίτεκνους, με την επίδειξη της ταυτότητας που εκδίδει ο σύλλογος μας.
Το μισό εισητήριο ισχύει και για όσους ταξιδέψουν στο δρομολόγιο Πειραιάς- Αγκίστρι.
Έχουν ενημερωθεί τα εκδοτήρια εισιτηρίων της εταιρείας στα αντίστοιχα λιμάνια.


Ευχαριστούμε την εταιρία και τους μετόχους για αυτή την πρωτοβουλία που πήραν την περίοδο κρίσης που περνάνε τα ελληνικά νοικοκυριά και κυρίως των τριτέκνων του νησιού.

Επίσης να ενημερώσουμε τα μέλη μας ότι σύντομα θα λειτουργήσει γραφείο ενημέρωσης του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Αττικής και στην Αίγινα με εθελοντή αντιπρόσωπο μας, που θα μπορεί να εγγράφει νέα μέλη και να εκδίδει τις απαραίτητες ταυτότητες τριτέκνων σε όσες τρίτεκνες οικογένειες επιθυμούν να γίνουν μέλη.


Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας, ότι για τις θεωρήσεις-ανανεώσεις και νέες εκδόσεις Ταυτοτήτων του Συλλόγου μας, χρειάζονται:

1. Ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2011
2. από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 3 εκ Χ 3 εκ ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες
3. καθώς και φωτοτυπία των ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών
4. Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια στον Σύλλογο είναι 15 ευρώ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
ΘΕΟΚΛΗΤΗ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ

Τετάρτη, 23 Φεβρουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ

Ο Σύλλογος μας σε συνεργασία με τοπικούς παράγοντες διοργανώνει Ενημερωτική Ομιλία για τους τρίτεκνους στο Δήμο Σαρωνικού Αττικής.

Ο Δήμος Σαρωνικού περιλαμβάνει, τις περιοχές, Καλύβια, Ανάβυσσο, Κουβαρά, Παλαιά Φώκαια, Σαρωνίδα.
Την ομιλία μπορούν να παρακολουθήσουν ΟΛΟΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΓΥΡΩ ΠΕΡΙΟΧΩΝ.

Η Ενημερωτική Ομιλία θα γίνει την Τρίτη 8/3/2011 και ώρα 6.30μμ στο Δημαρχείο Σαρωνικού στα Καλύβια.

Θα γίνονται και εγγραφές νέων μελών στο Σύλλογο την ημέρα της ομιλίας.

Για την εγγραφή χρειάζονται:
Ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2011 (μέχρι 2 μηνών), από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 3 εκ Χ 3 εκ ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες, καθώς και φωτοτυπία των ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών.
Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια στον Σύλλογο είναι 15 ευρώ.

Το ΔΣ

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2011

ΔΩΡΕΑΝ 20 ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

22/2/2011

Ο Σύλλογος μας στα πλαίσια παροχών προς τα μέλη του εξασφάλισε 20 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια για ποδοσφαιρικούς αγώνες.
1) Για τον αγώνα ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ, στις 26/2/2011 και ώρα 7.30μμ στο ΟΑΚΑ.- 10 ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
2) Για τον αγώνα ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, στις 27/2/2011, και ώρα 7.30μμ στο γήπεδο της Νέας Σμύρνης. - 10 ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ

Δηλώσεις συμμετοχής σήμερα Τρίτη 22/2/2011 και αύριο Τετάρτη 23/2/2011 στο φαξ 210 9570649, η στο email του Συλλόγου μας στο triteknoiattikis@yahoo.gr

Οι ενδιαφερόμενοι τρίτεκνοι, χρειάζεται να στείλουν ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο άμεσης επικοινωνίας, για ποιον αγώνα ενδιαφέρονται, καθώς και να είναι οικονομικά τακτοποιημένοι για το 2011.
Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Για το Διοικητκό Συμβούλιο
ΘΕΟΚΛΗΤΗ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
21/2/2011

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΕΝΟΙΚΙΟΥ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟΥ ΕΤΟΥΣ 2010-2011 απο τις σχολές που φοιτούν

Όσοι φοιτητές επιθυμούν να τους χορηγηθεί επιδότηση ενοικίου θα πρέπει να προσκομίσουν στο γραφείο Φοιτητικής μέριμνας της σχολής που φοιτούν, τα δικαιολογητικά που ακολουθούν:
1) Νόμιμα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο του συμβολαίου μίσθωσης κατοικίας
2) Πρωτότυπες αποδείξεις καταβολής ενοικίου για τους μήνες Σεπτέμβριο, Οκτώβριο, Νοέμβριο, Δεκέμβριο 2010 καθώς και Ιανουάριο 2011.
3) Πρόσφατη βεβαίωση σπουδών απο την γραμματεία της σχολής
4)Υπεύθυνη δήλωση όπου θα δηλώνεται ότι δεν τους έχει χορηγηθεί το επίδομα των 1.000 ευρώ. Δεν έχουν υποβάλλει και δεν θα υποβάλλουν δικαιολογητικά για την χορήγησή του.
5) Φωτοτυπία ΑΦΜ και πρώτη σελίδα βιβλιαρίου τραπέζης του δικαιούχου.

Διευκρινίζεται ότι εάν οι φοιτητές διαμένουν σε ενοικιαζόμενα δωμάτια με τα οποία δεν έχουν συνάψει συμβόλαιο, θα πρέπει να προσκομίσουν θεωρημένες αποδείξεις απο την εφορία η φωτοαντίγραφο βεβαίωσης απαλλαγής του ενοικιαζόμενου από την έκδοση θεωρημένων αποδείξεων.
Επίσης εάν συμβόλαιο έχει συνταχθεί σε ονόματα δύο φοιτητών θα συνοδεύεται και από τις ανάλογες αποδείξεις.

Υπάρχουν προθεσμίες για τις αιτήσεις. Πληροφορίες στις σχολές.

Κυριακή, 20 Φεβρουαρίου 2011

ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

20/2/2011

Ενημερώνουμε τα μέλη του Συλλόγου μας, ότι για τις θεωρήσεις-ανανεώσεις των Ταυτοτήτων του Συλλόγου μας, χρειάζονται:
1) Πρόσφατο Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης που να έχει εκδοθεί μέσα στο 2011
2) Φωτοτυπίες των αστυνομικών ταυτοτήτων και των δύο γονέων
3) Τακτοποίηση οικονομικής συνδρομής για το 2011

Οι ανανεώσεις των ταυτοτήτων γίνονται:
1) Κάθε Δευτέρα απόγευμα, στην Καλλιθέα, στην οδό Σαπφούς 21, ώρες 7-9μμ
2) Κάθε Τρίτη απόγευμα, στην Παλλήνη, στην οδό Φειδιπίδου 28, ώρες 7-9μμ
3) Κάθε Τετάρτη απόγευμα, στο Γαλάτσι, στην οδό Ιπποκράτους και Αρχιμήδους, ώρες 7-9μμ
4) Κάθε Τετάρτη απόγευμα, στη Κερατέα, στην πλατεία Παπαγιάννη, ώρες 6-8μμ
5) Κάθε Παρασκευή πρωί στην Παλαιά Φώκαια, μέσα στην Κοινότητα, ώρες 11-13μ
6) Κάθε Πέμπτη απόγευμα, στα Μέγαρα, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 157, Μέγαρα, ώρες 5 -7 μμ.
7) Στο τέλος Φεβρουαρίου θα ανακοινωθούν οι ημέρες λειτουργίας και των άλλων γραφείων μας, δηλαδή:
1) Στο Δήμο Αμαρουσίου
2) Στο Δήμο Αγίου Δημητρίου
3) Στη Βούλα
4) Στην Ανάβυσσο
5) Στην Αίγινα
6) Στο Παλαιό Φάληρο

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
ΘΕΟΚΛΗΤΗ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ

Έκτακτη Διανομή Δωρεάν Τροφίμων στους Τρίτεκνους Νομού Αττικής

Έκτακτη Διανομή Δωρεάν Τροφίμων στους Τρίτεκνους Νομού Αττικής
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

20/2/2011

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Αττικής, εξασφάλισε από ΧΟΡΗΓΟΥΣ τρόφιμα για την έκτακτη διανομή τροφίμων.

Α) Όλοι όσοι έλαβαν τρόφιμα τον Δεκέμβριο 2010 είναι δικαιούχοι ξανά. Χρειάζεται να επιβεβαιώσουν στο φαξ 210 9570649 μέχρι και 28/2/2011, η στο email του Συλλόγου, ότι ενδιαφέρoνται να παραλάβουν ξανά τρόφιμα, θα έλθουν την ημέρα και ώρα που θα ορίσει ο Σύλλογος για να τα παραλάβουν. Θα παρευρίσκονται και εκπρόσωποι των ΧΟΡΗΓΩΝ στην Διανομή Τροφίμων.
Επίσης χρειάζεται να τακτοποιηθεί η συνδρομή του Συλλόγου για το 2011.

2) Όσοι έχουν τις προυποθέσεις, αλλά δεν ήταν δικαιούχοι τροφίμων τον Δεκέμβριο 2010, χρειάζεται να προσκομίσουν ΆΜΕΣΑ στα γραφεία του Συλλόγου στην Καλλιθέα, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ 28/2/2011, τα παρακάτω δικαιολογητικά:

Τα εισοδηματικά όρια είναι:
1) Ατομικό εισόδημα πατέρα 15.000 ευρώ ετησίως. Εισόδημα θεωρείται το φορολογούμενο πραγματικό.
2) Προσαυξάνεται κατά 30% για την σύζυγο. Δηλαδή 4.500 ευρώ (15.000 + 4.500).
3) Προσαυξάνεται κατά 20% για κάθε ανήλικο παιδί κάτω των 18 ετών. Δηλαδή 3.000 ευρώ. (δηλαδή 15.000+4.500+9.000=28.500)
4) Προσαυξάνεται κατά 50% για άτομα με ανίατες παθήσεις.
5) Επίσης προσαυξάνεται κατά 40% σε περίπτωση μη ιδιόκτητης κατοικίας.

Δικαιολογητικά που απαιτούνται:

1) Αίτηση του Τρίτεκνου.
2) Φωτοαντίγραφο Εκκαθαριστικού Εφορίας 2010 Επικυρωμένο.
3) Φωτοαντίγραφο Ταυτότητας και των δύο γονιών Επικυρωμένα.
4) Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης νέο που να έχει εκδοθεί πρόσφατα μέσα στο 2011.
5) Δήλωση ότι δεν παίρνει από άλλον φορέα δωρεάν τρόφιμα.

Γ) Η πιθανή ημέρα της Έκτακτης Διανομής Δωρεάν Τροφίμων είναι στα μέσα Μαρτίου 2011. Θα βγει νέα ανακοίνωση. Καλό είναι να παρακολουθούν στο ίντερνετ τις ανακοινώσεις μας. Οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν και τηλεφωνικά.

Όσοι επιθυμούν να παραλάβουν τρόφιμα, χρειάζεται να τακτοποιήσουν την συνδρομή 2011 στον Σύλλογο.
Υπενθυμίζουμε ότι δικαιούχοι τροφίμων είναι οι Έλληνες πολίτες, (να έχουν Ελληνική Ιθαγένεια τόσο οι γονείς όσο και τα παιδιά τους), καθώς και Πολίτες της Ευρωπαικής Ένωσης που κατοικούν μόνιμα τα τελευταία δέκα χρόνια στην Ελλάδα. Δηλαδή πολίτες των χωρών:
Αγγλία, Γαλλία, Γερμανία, Ισπανία, Πορτογαλία, Πολωνία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο, Ιταλία, Ολλανδία, Δανία, Ιρλανδία, Αυστρία, Φινλανδία, Σουηδία, Εσθονία, Λετονία, Μάλτα, Σλοβενία, Κύπρος, Λιθουανία, Ουγγαρία, Σλοβακία, Τσεχία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Νορβηγία, Ελβετία, Λιχνενστάιν.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ Η ΔΕΥΤΕΡΑ 7/3/2011, ΓΙ΄ ΑΥΤΟ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 9/3/2011 ΑΠΟ 6ΜΜ - 9ΜΜ. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΚΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ.
ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟς ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ.

Το Δ.Σ.

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO

ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΧΟΡΟΕΣΠΕΡΙΔΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ο Σύλλογος διοργανώνει τον Αποκριάτικο χορό του, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011, στο ΔΙΟΓΕΝΗΣ STUDIO, στην Λεωφόρο Συγγρού 259, Ν. Σμύρνη.
Τραγουδούν: Αντώνης Ρέμος, Έλενα Παπαρίζου.
Τιμή πρόσκλησης το άτομο 35 ευρώ.

Προσκλήσεις προπωλούνται στα γραφεία του Συλλόγου, στην οδό Σαπφούς 21, Καλλιθέα μέχρι και Δευτέρα 21/2/2011, ώρες 7μμ -10μμ, καθώς και Τρίτη 22/2/2011, ώρες 7μμ -10μμ.