Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ


15/4/2011

ΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Όπως γνωρίζουν όλα μας τα μέλη, υπενθυμίζουμε ότι τα γραφεία του Συλλόγου μας κάθε χρόνο κλείνουν για διακοπές, περίπου όπως και τα σχολεία.
Τα γραφεία μας θα κλείσουν για Πασχαλινές Διακοπές 2011 από αύριο 16/4/2011 και μέχρι την Κυριακή του Θωμά.

Με ΕΞΑΙΡΕΣΗ το γραφείο της Καλλιθέας που θα ανοίξει και την Μεγάλη Δευτέρα απόγευμα απο 7.00- 9.00μμ καθώς και το γραφείο στο Γαλάτσι που θα ανοίξει την Μεγάλη Τετάρτη απο 6.30-8.30μμ.

ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Το ΔΣ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

ΩΡΑΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΩΡΑΡΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
9/4/2011

Ο Σύλλογος- Σωματείο Τριτέκνων ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007 με μοναδικό του σκοπό την ΠΛΗΡΗ εξομείωση των τρίτεκνων με τους πολύτεκνους.
Η δύναμη του Συλλόγου - Σωματείου είναι ο αριθμός των μελών του.

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ΑΜΕΣΑ.

Για την εγγραφή χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2011 (μέχρι 2 μηνών), από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 3 εκ Χ 3 εκ ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες, καθώς και φωτοτυπία των ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών.
Εάν το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ΔΕΝ είναι από Δήμο του Νομού Αττικής, τότε, ακόμη χρειάζεται μία δήλωση του Ν 1566 καθώς και ένας λογαριασμός ΔΕΗ, η ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ.
Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια στον Σύλλογο είναι 20 ευρώ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΑΠΟ 7 ΜΜ ΕΩΣ 10 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΑ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ, Η ΣΤΗΝ ΚΑ KANTEΡΑΚΗ.

Λειτουργία και Ωράρια γραφείων:

1) Η έδρα και το Κεντρικό γραφείο του Συλλόγου είναι στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ στην οδό Σαπφούς 21 και Χαροκόπου σε χώρο του Δήμου Καλλιθέας, ισόγειο. Ο Σύλλογος λειτουργεί κάθε Δευτέρα απόγευμα 7-9 μμ. Τηλ επικ 6932 737 727 κα Μεσουρίδου Θεοκλήτη. Εξυπηρετεί ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

2) Λειτουργεί γραφείο και στην ΠΑΛΛΗΝΗ Αττικής. Στην Διεύθυνση Φειδιππίδου 28, Παλλήνη, ισόγειο. Κάθε Τρίτη απόγευμα 7-9 μμ. Εξυπηρετεί όλη την γύρω περιοχή. Τηλ 6937 941 561 κα Στιβακτάκη Μαρία.

3) Στην Παλαιά ΦΩΚΑΙΑ μέσα στην Κοινότητα, υπάρχει Ανταποκριτής του Συλλόγου μας που εξυπηρετεί. Τηλ 6972 633 125. Εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή, κα Καστριώτη Μαρία. Μόνο κάθε Παρασκευή πρωί 11πμ - 13.00μ.

4) Στα ΜΕΓΑΡΑ λειτουργεί το γραφείο στην οδό 28ης Οκτωβρίου 157, Μέγαρα, ισόγειο, κάθε Τρίτη απόγευμα, 6-8 μμ. Υπεύθυνες του γραφείου οι κυρίες: Γεωργία Γκούτρα - Πρίσκου, 6973 793626,η κα Δέσποινα Τσουρουφλή - Μιχαλάκη τηλ 6972 921132, 22960 83585, και κα Ιωάννα Ταμπάκου 22960 81158. Εξυπηρετούν και την γύρω περιοχή.

5) Το γραφείο μας στο ΜΑΡΟΥΣΙ λειτουργεί στην διεύθνυση Βασ. Σοφίας 85, ισόγειο, Μαρούσι, αίθουσα 6. Κάθε Τετάρτη 5-7μμ. Υπεύθυνοι του γραφείου: κα Μακαρούνη Χαρά και κ. Παγώνης Σταύρος. Θα εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή.

6) Λειτουργεί γραφείο στο ΓΑΛΑΤΣΙ σε χώρο του Δήμου Γαλατσίου στην οδό Γεωργίου Βάσου 5, κάθε Τετάρτη 6.30-8.30 μμ. Υπεύθυνη η κα Καντεράκη Κατερίνα 6932 737 726. Εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή.

7) Λειτουργεί γραφείο σε ΚΕΡΑΤΕΑ και ΛΑΥΡΙΟ. Το γραφείο λειτουργεί κάθε Τετάρτη απόγευμα 6-8 μμ στην Πλατεία Παπαγιάννη, ισόγειο, Κερατέα, σε χώρο του Δήμου Κερατέας- Λαυρεωτικής. Υπεύθυνος κ. Αθανασίου Δημήτρης τηλ 6936 816 765.

8) Λειτουργεί γραφείο στην ΑΙΓΙΝΑ, κάθε Τετάρτη πρωί, 10πμ έως 12μ, στην Παραλία Αίγινας, στο καφέ ΡΕΜΒΗ. Υπεύθυνη Κα Τίνα Σχοινοχωρίτη, τηλ 6932 3464 83.

9) Λειτουργεί γραφείο στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ. Θα εξυπηρετεί Μαραθώνα, Νέα Μάκρη και Λαύριο. Κάθε Τρίτη από 4.00μμ – έως 6.00μμ, μέσα στο Δημαρχείο Μαραθώνα, στην Λεωφόρο Μαραθώνος, (παλιό δημαρχείο Νέας Μάκρης). Υπεύθυνος κ. Πουλιάς Γιάννης τηλ 6942 289434.


10)Ξεκινά άμεσα να λειτουργεί γραφείο του Συλλόγου στην ΚΗΦΙΣΙΑ μετά το Πάσχα.

11) Επίσης ξεκινά άμεσα να λειτουργεί γραφείο του Συλλόγου και στον ΆΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ μέσα στον Μάιο.

12) Ξεκινά να λειτουργεί το γραφείο στην ΒΟΥΛΑ μέσα στον Μάιο.

13) Ξεκινά άμεσα να λειτουργεί γραφείο στο ΔΗΜΟ ΣΑΡΩΝΙΚΟΥ (Ανάβυσσο- Καλύβια).

14) Θα επαναλειτουργήσει το γραφείο μας στο ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ μετά το Πάσχα.
15) Ξεκινά να λειτουργεί γραφείο μας στο δήμο ΧΟΛΑΡΓΟΥ μέσα στο Μάιο.
16) Ξεκινά να λειτουργεί γραφείο μας στο Δήμο ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ μέσα στο Μάιο.

ΟΛΑ τα γραφεία του Συλλόγου μας πλαισιώνονται απο ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μέλη μας. Όσοι έχουν διάθεση προσφοράς, τους περιμένουμε για να βοηθήσουν είτε στα υπάρχοντα γραφεία είτε και σε νέα γραφεία.

ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ταυτοτήτων του Συλλόγου μας, χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπίες ταυτοτήτων και των δύο γονιών, και να γίνει η οικονομική τακτοποίηση της χρονιάς.

Οι ταυτότητες ισχύουν κάθε χρόνο από την 1η ημέρα του χρόνου, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου. Κάθε χρόνο οι ταυτότητες χρειάζεται να σφραγίζονται.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΑΠΟ 7 ΜΜ ΕΩΣ 10 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΑ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ, Η ΣΤΗΝ ΚΑ KANTEΡΑΚΗ.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η Πρόεδρος
ΘΕΟΚΛΗΤΗ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ

Δευτέρα 4 Απριλίου 2011

ΣΤΟΧΟΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΜΟΝΙΜΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

4/4/2011
ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας συναντήθηκε σήμερα 4/4/2011 με τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Πανάρετο, και συζήτησε το ΝΕΟ κείμενο που δόθηκε στην δημοσιότητα την περασμένη εβδομάδα, και αφορά ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ.

Στο κείμενο αναφέρεται συγκεκριμένα ότι:
Το Υπουργείο Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων επεξεργάζεται ρύθμιση με την οποία από το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 θα θεσπισθεί ειδικός αριθμός θέσεων εισακτέων για κάθε Τμήμα ή Σχολή και για κάθε ειδική κατηγορία πέραν του κανονικού αριθμού εισακτέων.

Η επιλογή σε κάθε τμήμα θα γίνεται με βάση τον αριθμό των μορίων του κάθε υποψηφίου και την σειρά προτίμησης που έχει δηλώσει ο υποψήφιος στο μηχανογραφικό του. Η διαδικασία επιλογής σε κάθε τμήμα για τις ειδικές κατηγορίες θα γίνεται αφού θα έχει προηγηθεί ο πρώτος κύκλος επιλογής, με αποκλειστικό κριτήριο τον αριθμό των μορίων και την σειρά προτίμησης στο μηχανογραφικό. Ταυτόχρονα, θα θεσπιστεί ανώτατο όριο οικογενειακού εισοδήματος κατά περίπτωση, ώστε παράλληλα με τα αξιοκρατικά κριτήρια να λαμβάνονται υπόψη και τα κοινωνικά. Το ανώτατο όριο οικογενειακού εισοδήματος θα αφορά μόνο τα Τμήματα και τις Σχολές των νομών Αττικής και Θεσσαλονίκης.

Διαδικασία εισαγωγής:
Για κάθε ένα από τα τμήματα ή τις σχολές του μηχανογραφικού δελτίου, θα υπάρχει προκαθορισμένος ειδικός αριθμός εισακτέων για κάθε κατηγορία υποψηφίων προερχομένων από οικογένειες πολύτεκνες, τρίτεκνες κ.λ.π.
Οι υποψήφιοι αυτοί θα κρίνονται αρχικά με το σύνολο των υποψηφίων για κάθε τμήμα ή σχολή για το σύνολο των θέσεων εισαγωγής, με την γενική σειρά κατάταξης, βάσει της συνολικής βαθμολογίας τους και της σειράς προτίμησής τους στο μηχανογραφικό τους δελτίο. Σε περίπτωση που δεν επιλεγούν από την γενική σειρά σε κάποιο τμήμα, θα κρίνονται στην συνέχεια για το ίδιο τμήμα ή σχολή με τους συνυποψήφιους τους στην ειδική κατηγορία στην οποία ανήκουν, ή την οποία έχουν επιλέξει στην περίπτωση που ανήκουν σε περισσότερες από μία ειδικές κατηγορίες.


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΕ ΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ.
ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΑΣΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Ο Σύλλογος θα συναντηθεί ξανά με τον Υφυπουργό κ. Πανάρετο την Δευτέρα 11/4/2011, προκειμένου να καταθέσουμε τις προτάσεις μας.
ΟΠΟΙΟ απο τα μέλη του Συλλόγου μας επιθυμεί, ας μας στείλει τις προτάσεις του έγκαιρα στο email:triteknoiattikis@yahoo.gr

TO ΔΣ