Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

28/10/2011

Αγαπητοί Τρίτεκνοι,
Επαναλειτουργούν τα γραφεία του Συλλόγου μας στα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για το τι ισχύει για τους τρίτεκνους.

Ο Σύλλογος- Σωματείο Τριτέκνων ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007 με μοναδικό του σκοπό την ΠΛΗΡΗ εξομείωση των τρίτεκνων με τους πολύτεκνους.
Η δύναμη του Συλλόγου - Σωματείου είναι ο αριθμός των μελών του.

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΜΕΣΑ.

Για την εγγραφή χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2011 (μέχρι 2 μηνών), από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 3 εκ Χ 3 εκ ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες, καθώς και φωτοτυπία των ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών.
Εάν το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ΔΕΝ είναι από Δήμο του Νομού Αττικής, τότε, ακόμη χρειάζεται μία δήλωση του Ν 1566 καθώς και ένας λογαριασμός ΔΕΗ, η ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ.
Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια στον Σύλλογο είναι 20 ευρώ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΑΠΟ 7 ΜΜ ΕΩΣ 10 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΑ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ, Η ΣΤΗΝ ΚΑ KANTEΡΑΚΗ.
ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 Μ

Λειτουργία και Ωράρια γραφείων:

1) Η έδρα και το Κεντρικό γραφείο του Συλλόγου είναι στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ στην οδό Σαπφούς 21 και Χαροκόπου σε χώρο του Δήμου Καλλιθέας, ισόγειο. Ο Σύλλογος λειτουργεί κάθε Δευτέρα απόγευμα 7-9 μμ. Τηλ επικ 6932 737 727 κα Μεσουρίδου Θεοκλήτη. Εξυπηρετεί ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

2) Στην Παλαιά ΦΩΚΑΙΑ μέσα στην Κοινότητα, υπάρχει Ανταποκριτής του Συλλόγου μας που εξυπηρετεί. Τηλ 6972 633 125. Εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή, κα Καστριώτη Μαρία. Μόνο κάθε Παρασκευή πρωί 12πμ - 14.00μ.

3) Στα ΜΕΓΑΡΑ λειτουργεί το γραφείο στην οδό 28ης Οκτωβρίου 157, Μέγαρα, ισόγειο, κάθε Τρίτη απόγευμα, 6-8 μμ. Υπεύθυνες του γραφείου οι κυρίες: η κα Δέσποινα Τσουρουφλή - Μιχαλάκη τηλ 6972 921132, 22960 83585, και κα Ιωάννα Ταμπάκου 22960 81158. Εξυπηρετούν και την γύρω περιοχή.

4) Λειτουργεί γραφείο στο ΓΑΛΑΤΣΙ σε χώρο του Δήμου Γαλατσίου στην οδό Γεωργίου Βάσου 5, κάθε Τετάρτη 6.30-8.30 μμ. Υπεύθυνη η κα Καντεράκη Κατερίνα 6932 737 726. Εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή.


5) Λειτουργεί γραφείο στην ΑΙΓΙΝΑ, κάθε Τετάρτη πρωί, 10πμ έως 12μ, στην Παραλία Αίγινας, στο καφέ ΡΕΜΒΗ. Υπεύθυνη Κα Τίνα Σχοινοχωρίτη, τηλ 6932 3464 83.

6) Λειτουργεί γραφείο στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ. Παλιό Δημαρχείο Νέας Μάκρης (Λεωφ.Μαραθώνος) κάθε Δευτέρα,από 17&30 έως 18&30.
Οι περιοχές που καλύπτει είναι:Mαραθώνας,Βαρνάβας,Γραμματικό,Ν.Μάκρη,Ραφήνα,Πικέρμι,Αρτεμις (Λούτσα),Σπάτα. Πουλιάς Γιάννηςκιν.6942289434

ΟΛΑ τα γραφεία του Συλλόγου μας πλαισιώνονται απο ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μέλη μας. Όσοι έχουν διάθεση προσφοράς, τους περιμένουμε για να βοηθήσουν είτε στα υπάρχοντα γραφεία είτε και σε νέα γραφεία.

ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ταυτοτήτων του Συλλόγου μας, χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπίες ταυτοτήτων και των δύο γονιών, και να γίνει η οικονομική τακτοποίηση της χρονιάς.

Οι ταυτότητες ισχύουν κάθε χρόνο από την 1η ημέρα του χρόνου, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου. Κάθε χρόνο οι ταυτότητες χρειάζεται να σφραγίζονται.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΑΠΟ 7 ΜΜ ΕΩΣ 10 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΑ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ, Η ΣΤΗΝ ΚΑ KANTEΡΑΚΗ.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ανακοινώνει ότι αναζητεί μέλη του Συλλόγου - εθελοντές, για να στηρίξουν την λειτουργία των γραφείων του Συλλόγου μας.
Άμεσα αναζητούνται για την Κερατέα, την Παλλήνη, το Μαρούσι, την Κηφισιά, και για την Ανάβυσσο.
Όποιοι θέλουν να βοηθήσουν ας απαντήσουν στο email του Συλλόγου μας, triteknoiattikis@yahoo.gr.

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
24/10/2011

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ στους Τρίτεκνους ενδιαφερόμενους ότι οι Αγωγές που κατατίθενται στα Δικαστήρια είναι Ατομικές.
Ο Σύλλογος έχει Δικηγόρο έμπειρο.
Οι Αγωγές ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ το αργότερο ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 26/10/2011.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ.

ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΕΧΕΤΕ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 24/10/2011 ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΤΗΛ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΓΗ.

ΤΟ ΔΣ

Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΗΣ ΔΕΗ

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΑΝΕΡΓΟΙ

1) Το ακίνητο να ανήκει κατά κυριότητα η επικαρπία στον δικαιούχο και να ιδιοκατοικείται από αυτόν.
2) Να είναι άνεργοι τουλάχιστον κατά τους έξη τελευταίους μήνες πριν από την έκδοση του λογαριασμού της ΔΕΗ, η μακροχρόνια άνεργοι.
3) Το οικογενειακό εισόδημα να είναι μέχρι 12.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 4.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο παιδί.
4) Το ιδιοκατοικούμενο ακίνητο να βρίσκεται σε περιοχή με τιμή ζώνης χαμηλότερης των 3.000 ευρώ.
5) Η ακίνητη περιουσία το 2008 να μην υπερβαίνει τις 150.000 ευρώ, προσαυξημένη κατά 10.000 ευρώ για κάθε προστατευόμενο παιδί.

ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ:

1) Φωτοτυπία φορολογικής δήλωσης 2011
2) Εκκαθαριστικό ΕΤΑΚ 2008
3) Συμβόλαιο για την απόκτηση ακινήτου μετά την 1/1/2008
4) Βεβαίωση που να αποδεικνύει την ανεργία

ΓΙΑ ΝΑ ΧΟΡΗΓΗΘΕΙ Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ Ο ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΟΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ 17/9/2011, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΕΙ ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ.

Η ΑΠΑΛΛΑΓΗ Η Ο ΜΕΙΩΜΕΝΟΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗΣ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΕΦ΄ ΟΣΟΝ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΟΤΗΤΑ Η ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΡΠΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΑΤΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ.

Εάν δεν καταβληθεί το ειδικό τέλος ΕΝΤΟΣ 40 ΗΜΕΡΩΝ από την έκδοση του λογαριασμού, τότε η ΔΕΗ θα πραβαίνει στην διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΠΑΛΙ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ!!!

Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2011

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΝΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

Το Υπουργείο Παιδείας, Διά Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε ότι παρατείνονται οι εγγραφές των εισαχθέντων στα τμήματα και τις σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης για το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 μέχρι και τις 31 Οκτωβρίου 2011.

Κατά την πρώτη εφαρμογή του ηλεκτρονικού μηχανογραφικού δελτίου ένας μικρός αριθμός υποψηφίων δήλωσε ότι ανήκει σε ειδική περίπτωση πολυτέκνου, τριτέκνου ή κοινωνικών κριτηρίων, επικαλούμενοι δικαιολογητικά μη συμβατά με τα απαιτούμενα στο Νόμο.

Το Υπουργείο Παιδείας επεξεργάζεται αντιμετώπιση του προβλήματος κατ΄ εξαίρεση μόνο για το ακαδημαϊκό έτος 2011-12, σύμφωνα με την οποία οι υποψήφιοι αυτοί θα εισαχθούν στην αντίστοιχη Σχολή της γενικής κατάταξης με βάση την βαθμολογία τους.

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΑΓΩΓΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΦΟΙΤΗΤΩΝ - ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2011

ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ στους Τρίτεκνους ενδιαφερόμενους ότι οι Αγωγές που κατατίθενται στα Δικαστήρια είναι Ατομικές.
Ο Σύλλογος έχει Δικηγόρο έμπειρο.
Οι Αγωγές ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΤΕΘΟΥΝ το αργότερο ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 24/10/2011.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΕΝΟΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΕΙΣΤΕ ΑΜΕΣΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΜΑΙΛ.

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011 - 2012

ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΑΚΑΔΗΜΑΙΚΟ ΕΤΟΣ 2011 - 2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΥΠΟΒΟΛΗ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΑΠΌ ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ
(Παράρτημα στην εγκύκλιο με τις οδηγίες για την υποβολή μηχανογραφικού δελτίου)

ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ 2 : ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΝΟΜΟΥ
(Αρθρο 59 παρ.11 Ν.3966/2011 (ΦΕΚ. Α' 118)

Με τις διατάξεις του άρθρου 59 παρ.11 του Ν.3966/2011(ΦΕΚ.Α' 118), από το ακαδημαϊκό έτος 2011-2012 καταργούνται οι πάσης φύσεως μετεγγραφές φοιτητών και σπουδαστών από Πανεπιστήμιο σε Πανεπιστήμιο και από ΤΕΙ σε ΤΕΙ.

Με τις ίδιες διατάξεις, ρυθμίζεται η εισαγωγή υποψηφίων στις σχολές και τα τμήματα των Πανεπιστημίων, των ΤΕΙ, των Ανώτατων Εκκλησιαστικών Ακαδημιών, της Ανώτατης Σχολής Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.ΤΕ) και των Ανώτερων Σχολών Τουριστικής Εκπαίδευσης του Υπουργείου Πολιτισμού και Τουρισμού. Πέραν του αριθμού που καθορίζεται ως αριθμός εισακτέων στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, για όσους έχουν απολυτήριο Γενικού η Επαγγελματικού Λυκείου ή έχουν συμμετάσχει στις πανελλήνιες εξετάσεις των Γενικών ή Επαγγελματικών Λυκείων, καθορίζεται και ξεχωριστός αριθμός θέσεων εισακτέων για όσους ανήκουν στις ειδικές περιπτώσεις: αα) πολυτέκνων, ββ) τριτέκνων και γγ) κοινωνικών κριτηρίων. Εξαιρούνται από τις ειδικές αυτές περιπτώσεις οι Στρατιωτικές Σχολές, οι Αστυνομικές Σχολές και οι Σχολές των Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού, για τις οποίες υπάρχουν διαφορετικές ειδικές κατηγορίες, όπως αυτές καθορίζονται από τα αρμόδια Υπουργεία.


Κατά τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού, ο υποψήφιος επιλέγει την ειδική περίπτωση , στην οποία τυχόν ανήκει και για την οποία έχει τα απαιτούμενα δικαιολογητικά τόσο κατά την οριστικοποίηση του μηχανογραφικού δελτίου όσο και κατά την εγγραφή στο τμήμα επιτυχίας. Στο menuτης εφαρμογής «ΟΔΗΓΙΕΣ» , υπάρχει υποκεφάλαιο «ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ», όπου περιγράφονται επακριβώς οι ειδικές περιπτώσεις: αα) πολυτέκνων, ββ) τριτέκνων και γγ) κοινωνικών κριτηρίων και αναφέρονται αναλυτικά τα δικαιολογητικά που πρέπει να κατέχει ο υποψήφιος για κάθε μία από αυτές.

Είναι ευνόητο ότι κάθε υποψήφιος που τυχόν ανήκει σε μία από τις ειδικές περιπτώσεις, κρίνεται πρώτα για τις θέσεις της γενικής σειράς (στο σύνολο των θέσεων εισακτέων, όπως έχουν καθοριστεί) και μετά για τις καθορισμένες θέσεις αυτής της μίας ειδικής περίπτωσης και μόνο για τις σχολές ή τμήματα της διοικητικής περιφέρειας που βρίσκεται η μόνιμη κατοικία του ή της διοικητικής περιφέρειας που φοιτά ο/η αδελφός/ή που θα είναι και η περιφέρεια επιλογής του. Διοικητική περιφέρεια είναι η περιφέρεια, όπως έχει ορισθεί με το νόμο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ».

Είναι ευνόητο ότι κάθε υποψήφιος που τυχόν ανήκει σε μία από τις ειδικές περιπτώσεις, κρίνεται πρώτα για τη γενική σειρά και μετά για αυτή τη μία ειδική περίπτωση. Τις επιπλέον θέσεις με τις ειδικές περιπτώσεις διεκδικούν όσοι υποψήφιοι εμπίπτουν σε αυτές, για τις σχολές και τα τμήματα που εδρεύουν στην περιφέρεια μόνιμης κατοικίας τους. Μόνο όσοι υποψήφιοι εμπίπτουν στην ειδική περίπτωση ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ και στην υποπερίπτωση «με αδερφό/ή που σπουδάζει σε πόλη διαφορετική της μόνιμης κατοικίας», μπορούν να διεκδικήσουν επιπλέον θέσεις είτε στην περιφέρεια μόνιμης κατοικίας είτεστην περιφέρεια που σπουδάζει ο/η αδερφός/ή.

ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΙΟ: Όσοι από τους ανωτέρω υποψηφίους δηλώνουν οικογενειακό εισόδημα μέχρι 60.000 ευρώ (αυτό αυξάνεται σε μια πολύτεκνη ή τρίτεκνη οικογένεια κατά 10.000 ευρώ για κάθε παιδί πέρα από το δεύτερο), μπορούν να διεκδικήσουν τις επιπλέον ειδικές θέσεις σε οποιαδήποτε διοικητική περιφέρεια δικαιούνται, ακόμα και στην Αττική ή το νομό Θεσσαλονίκης, αν μία από αυτές είναι είτε η περιφέρειεια όπου διαμένει η οικογένεια τους είτε η περιφέρεια όπου σπουδάζει ο/η αδερφός/ή τους (το τελευταίο ισχύει μόνο για τη συγκεκριμένη υποπερίπτωση της ειδικής περίπτωσης των «ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΚΡΙΤΗΡΙΩΝ»).

Όσοι από τους ανωτέρω υποψηφίους δηλώνουν οικογενειακό εισόδημα άνω των 60.000 ευρώ (αυτό αυξάνεται σε μια πολύτεκνη ή τρίτεκνη οικογένεια κατά 10.000 ευρώ για κάθε παιδί πέρα από το δεύτερο), μπορούν να διεκδικήσουν τις επιπλέον ειδικές θέσεις, είτε στην περιφέρεια που διαμένει η οικογένεια τους είτε στην περιφέρεια όπου σπουδάζει ο/η αδερφός/ή τους, όχι όμως για τις σχολές και τμήματα που εδρεύουν στην περιφέρεια Αττικής ή στο Νομό Θεσσαλονίκης.


ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΤΩΝ ΕΙΔΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ
ββ) «ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ»: Στην περίπτωση εμπίπτουν οι γονείς και τέκνα πολυμελών οικογενειών με τρία (3) ζώντα τέκνα από νόμιμο γάμο ή νομιμοποιηθέντα ή υιοθετηθέντα, εφόσον κανένα από αυτά δεν υπερβαίνει το 26ο έτος της ηλικίας του, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων άγαμων μητέρων με τρία μη αναγνωρισθέντα ζώντα τέκνα, που δεν υπερβαίνουν το ανωτέρω όριο ηλικίας.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά, τα οποία θα πρέπει να έχουν οι υποψήφιοι που θα δηλώσουν ότι ανήκουν στην κατηγορία αυτή, κατά την οριστικοποίηση του Μηχανογραφικού τους Δελτίου και θα πρέπει να έχουν ημερομηνία έκδοσης μέχρι την ημερομηνία αυτή και είναι τα παρακάτω:

α) Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης από το Δήμο, που έχει εκδοθεί εντός τριμήνου πριν την υποβολή του μηχανογραφικού δελτίου.

β) έγγραφο δημόσιας αρχής ή υπηρεσίας ή λογαριασμός κοινής ωφελείας από το οποίο προκύπτει ο τόπος κατοικίας των γονέων τους ή της οικογένειας τους

γ) Επικυρωμένο Αντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος φόρου εισοδήματος. Για την αναλυτική περινραφή του εκκαθαριστικού σημειώματος βλέπε το σχετικό κεφάλαιο ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ - ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΙΚΟ ΟΡΙΟ στο τέλος.

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Οι υποψήφιοι θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις και να έχουν τα αντίστοιχα δικαιολογητικά τόσο κατά την κατάθεση του Μηχανογραφικού τους Δελτίου όσο και κατά την εγγραφή τους στη σχολή ή τμήμα εισαγωγής τους, εφόσον η ένταξη τους στην ειδική περίπτωση που ανήκουν αποτελεί κριτήριο επιλογής για τον επί πλέον αριθμό θέσεων εισακτέων. Ο έλεγχος των δικαιολογητικών θα γίνεται από τη Γραμματεία της σχολής ή του τμήματος εισαγωγής, πριν τον ολοκλήρωση της εγγραφής τους. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα ολοκληρώνεται η εγγραφή και θα εφαρμόζονται οι διατάξεις του άρθρου 59 παρ.11 του Ν.3966/2011 (ΦΕΚ. Α' 118), σύμφωνα με τις οποίες, εάν μετά την εισαγωγή, με οποιονδήποτε τρόπο διαπιστωθεί ότι δεν συντρέχουν οι νόμιμες προϋποθέσεις υπαγωγής στην ειδική περίπτωση, λόγω υποβολής ψευδών ή μη νόμιμων δικαιολογητικών, οι εισαχθέντες διαγράφονται από τα τμήματα εισαγωγής και αποκλείονται κατά τα επόμενα δύο ακαδημαϊκά έτη από κάθε διαδικασία εισαγωγής σε όλα τα Πανεπιστήμια, Τ.Ε.Ι ή Σχολές.

Επικυρωμένο Αντίγραφο Εκκαθαριστικού Σημειώματος Φόρου εισοδήματος του προηγούμενου της εισαγωγής τους οικονομικού έτους, από το οποίο θα προκύπτει το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα, εφόσον δηλώσουν στο Μηχανογραφικό τους Δελτίο και εισαχθούν σε σχολές ή τμήματα Πανεπιστημίων ή ΤΕΙ ή την Ανώτατη Εκκλησιαστική Ακαδημία Αττικής και Θεσσαλονίκης ή την Ανώτατη Σχολή Παιδαγωγικής και Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε). Διευκρινίζεται ότι πρόκειται για το εκκαθαριστικό σημείωμα, που αφορά στα εισοδήματα που δηλώθηκαν με τη φορολογική δήλωση του οικονομικού έτους 2010, δηλαδή για τα εισοδήματα του έτους 2009. Το ετήσιο οικογενειακό εισόδημα δεν θα πρέπει να υπερβαίνει το ποσό των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ. Το όριο αυτό προσαυξάνεται κατά δέκα χιλιάδες (10.000) ευρώ για κάθε επιπλέον τέκνο, πέρα από το δεύτερο. ( άρθρο 59, παράγραφος 11).

Ως ετήσιο οικογενειακό εισόδημα νοείται το συνολικό ετήσιο καθαρό εισόδημα που αποκτά ο φορολογούμενος, η σύζυγος του και τα ανήλικα τέκνα του, από κάθε πηγή, ανεξάρτητα εάν αυτό είναι πραγματικό ή εισόδημα που προκύπτει με βάση τις αντικειμενικές δαπάνες και υπηρεσίες και δαπάνες απόκτησης περιουσιακών στοιχείων (άρθρα 16 και 17 του Κ.Φ.Ε), φορολογούμενο ή απαλλασσόμενο ή φορολογούμενο με ειδικό τρόπο.

Με βάση τα παραπάνω, για τον υπολογισμό του καθαρού ετήσιου συνολικού οικογενειακού εισοδήματος ανατρέχουμε στις στήλες Γ και Δ του Εκκαθαριστικού Σημειώματος φόρου εισοδήματος οικονομικού έτους 2010 και προσθέτουμε τα ακόλουθα ποσά::

1. Από τη Στήλη Γ. «Εκκαθάριση Φόρου Εισοδήματος»
• το συνολικό δηλωθέν εισόδημα και
• την προστιθέμενη διαφορά τεκμηρίων

2. Από τη Στήλη Δ . «Ανάλυση Εισοδημάτων, Εκπτώσεων από το Εισόδημα κλπ»
• τα αυτοτελώς φορολογούμενα ποσά

Τα τρία αυτά ποσά, αθροιζόμενα, δεν πρέπει να υπερβαίνουν το ποσό των εξήντα χιλιάδων (60.000) ευρώ για τις οικογένειες με δύο τέκνα, προσαυξανόμενου κατά δέκα νιλιάδες(10.000) ευρώ για κάθε επιπλέον τέκνο πέρα από το δεύτερο.

Σημειωτέον ότι σε περίπτωση ύπαρξης περισσότερων του ενός Εκκαθαριστικών Σημειωμάτων φόρου εισοδήματος του ιδίου οικονομικού έτους, λόγω υποβολής ξεχωριστής φορολογικής δήλωσης των υπόχρεων μελών της οικογένειας ( συζύγων και ανήλικων τέκτων), ανατρέχουμε σε όλα τα Εκκαθαριστικά Σημειώματα φόρου εισοδήματος του ιδίου οικονομικού έτους και αναζητούμε τα προαναφερόμενα ποσά, τα οποία και αθροίζουμε για να υπολογίσουμε το συνολικό καθαρό ετήσιο οικογενειακό εισόδημα.

Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΟΙ ΝΑΥΤΙΛΙΑΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

18/10/2011

Ενημερώνουμε τα μέλη μας ότι λόγω των δύσκολων οικομικών συνθηκών οι Ναυτιλιακές Εταιρείες που είχαν υπογράψει εκπτώσεις για τους τρίτεκνους ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΤΙΣ ΑΝΑΣΤΕΛΟΥΝ,δηλαδή δεν ισχύουν οι εκπτώσεις.

Οι Ναυτιλιακές Εταιρείες είναι:

ΜΙΝΟΑΝ
ΑΝΕΚ
ΙΠΤΑΜΕΝΑ ΔΕΛΦΙΝΙΑ ΑΙΓΑΙΟΥ

Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έχουμε θετικά νέα για τις ναυτιλιακές εταιρείες.

Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2011

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΓΡΑΦΕΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

17/10/2011

Αγαπητοί Τρίτεκνοι,
Επαναλειτουργούν τα γραφεία του Συλλόγου μας στα οποία μπορείτε να ενημερώνεστε για το τι ισχύει για τους τρίτεκνους.

Ο Σύλλογος- Σωματείο Τριτέκνων ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ ιδρύθηκε τον Ιανουάριο του 2007 με μοναδικό του σκοπό την ΠΛΗΡΗ εξομείωση των τρίτεκνων με τους πολύτεκνους.
Η δύναμη του Συλλόγου - Σωματείου είναι ο αριθμός των μελών του.

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΜΕΛΗ ΣΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ - ΑΜΕΣΑ.

Για την εγγραφή χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2011 (μέχρι 2 μηνών), από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 3 εκ Χ 3 εκ ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες, καθώς και φωτοτυπία των ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών.
Εάν το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ΔΕΝ είναι από Δήμο του Νομού Αττικής, τότε, ακόμη χρειάζεται μία δήλωση του Ν 1566 καθώς και ένας λογαριασμός ΔΕΗ, η ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ.
Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια στον Σύλλογο είναι 20 ευρώ.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΑΠΟ 7 ΜΜ ΕΩΣ 10 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΑ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ, Η ΣΤΗΝ ΚΑ KANTEΡΑΚΗ.
ΓΕΝΙΚΑ ΕΠΕΙΔΗ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟ ΠΡΩΙ, ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ ΜΕΤΑ ΤΙΣ 5 Μ

Λειτουργία και Ωράρια γραφείων:

1) Η έδρα και το Κεντρικό γραφείο του Συλλόγου είναι στην ΚΑΛΛΙΘΕΑ στην οδό Σαπφούς 21 και Χαροκόπου σε χώρο του Δήμου Καλλιθέας, ισόγειο. Ο Σύλλογος λειτουργεί κάθε Δευτέρα απόγευμα 7-9 μμ. Τηλ επικ 6932 737 727 κα Μεσουρίδου Θεοκλήτη. Εξυπηρετεί ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ.

2) Στην Παλαιά ΦΩΚΑΙΑ μέσα στην Κοινότητα, υπάρχει Ανταποκριτής του Συλλόγου μας που εξυπηρετεί. Τηλ 6972 633 125. Εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή, κα Καστριώτη Μαρία. Μόνο κάθε Παρασκευή πρωί 12πμ - 14.00μ.

3) Στα ΜΕΓΑΡΑ λειτουργεί το γραφείο στην οδό 28ης Οκτωβρίου 157, Μέγαρα, ισόγειο, κάθε Τρίτη απόγευμα, 6-8 μμ. Υπεύθυνες του γραφείου οι κυρίες: η κα Δέσποινα Τσουρουφλή - Μιχαλάκη τηλ 6972 921132, 22960 83585, και κα Ιωάννα Ταμπάκου 22960 81158. Εξυπηρετούν και την γύρω περιοχή.

4) Λειτουργεί γραφείο στο ΓΑΛΑΤΣΙ σε χώρο του Δήμου Γαλατσίου στην οδό Γεωργίου Βάσου 5, κάθε Τετάρτη 6.30-8.30 μμ. Υπεύθυνη η κα Καντεράκη Κατερίνα 6932 737 726. Εξυπηρετεί και την γύρω περιοχή.


5) Λειτουργεί γραφείο στην ΑΙΓΙΝΑ, κάθε Τετάρτη πρωί, 10πμ έως 12μ, στην Παραλία Αίγινας, στο καφέ ΡΕΜΒΗ. Υπεύθυνη Κα Τίνα Σχοινοχωρίτη, τηλ 6932 3464 83.

6) Λειτουργεί γραφείο στον ΜΑΡΑΘΩΝΑ. Παλιό Δημαρχείο Νέας Μάκρης (Λεωφ.Μαραθώνος) κάθε Δευτέρα,από 17&30 έως 18&30.
Οι περιοχές που καλύπτει είναι:Mαραθώνας,Βαρνάβας,Γραμματικό,Ν.Μάκρη,Ραφήνα,Πικέρμι,Αρτεμις (Λούτσα),Σπάτα. Πουλιάς Γιάννηςκιν.6942289434

ΟΛΑ τα γραφεία του Συλλόγου μας πλαισιώνονται απο ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ μέλη μας. Όσοι έχουν διάθεση προσφοράς, τους περιμένουμε για να βοηθήσουν είτε στα υπάρχοντα γραφεία είτε και σε νέα γραφεία.

ΓΙΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗ ταυτοτήτων του Συλλόγου μας, χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, φωτοτυπίες ταυτοτήτων και των δύο γονιών, και να γίνει η οικονομική τακτοποίηση της χρονιάς.

Οι ταυτότητες ισχύουν κάθε χρόνο από την 1η ημέρα του χρόνου, μέχρι και την 31η Δεκεμβρίου. Κάθε χρόνο οι ταυτότητες χρειάζεται να σφραγίζονται.

ΓΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΕΝΙΚΑ ΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΕΙΤΕ ΑΠΟ 7 ΜΜ ΕΩΣ 10 ΜΜ ΣΤΗΝ ΚΑ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ, Η ΣΤΗΝ ΚΑ KANTEΡΑΚΗ.

ΑΝΑΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας ανακοινώνει ότι αναζητεί μέλη του Συλλόγου - εθελοντές, για να στηρίξουν την λειτουργία των γραφείων του Συλλόγου μας.
Άμεσα αναζητούνται για την Κερατέα, την Παλλήνη, το Μαρούσι, την Κηφισιά, και για την Ανάβυσσο.
Όποιοι θέλουν να βοηθήσουν ας απαντήσουν στο email του Συλλόγου μας, triteknoiattikis@yahoo.gr.

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2011

ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

10/10/2011

ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

ΟΣΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΕ ΕΙΔΗ ΡΟΥΧΙΣΜΟΥ, ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΡΟΥΧΑ.
ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟ ΕΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ 2011 ΚΑΙ ΤΟΥ 2010.

Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, Η ΠΑΤΕΡΑ, Η ΜΗΤΕΡΑΣ, Η ΤΟΥ ΦΟΙΤΗΤΗ.
ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΤΟ email:triteknoiattikis@yahoo.gr
η στο τηλ 6932 737 727


Οι περσινοί φοιτητές που ενώ αιτήθηκαν μετεγγραφή δεν τους έγινε, καθώς και οι φετινοί φοιτητές που ξανά δεν τους γίνεται η μετεγγραφή, ΑΣ ΕΛΘΟΥΝ ΣΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΥΛΛΟΓΟ μέσω του email προκειμένου να συμμετέχουν στην αγωγή.
Θα περιμένουμε ακόμη μία εβδομάδα για να συμμετέχουν ΌΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ.

Έριξαν το αφορολόγητο των τρίτεκνων από τα 24.500 στα 12.000 !!!

Έριξαν το αφορολόγητο των τρίτεκνων από τα 24.500 στα 12.000 !!!

«Παιδοκτόνο» αποδεικνύεται το πολυνομοσχέδιο που κατέθεσε για ψήφιση η κυβέρνηση καθώς οδηγεί σε «σφαγή» τα ζευγάρια με παιδιά και ειδικά τις πολύτεκνες οικογένειες, που θα πληρώσουν τριπλάσιο «χαράτσι» σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους.

Ουσιαστικά το Κράτος βάζει φόρο περίπου 1.000 ευρώ σε κάθε παιδί
- έγγαμος με 1 παιδί έχει αφορολόγητο πλέον 7.000 ευρώ, ενώ είχε 13.000
- έγγαμος με 2 παιδιά έχει αφορολόγητο πλέον 9.000 ευρώ, ενώ είχε 15.000
- έγγαμος με 3 παιδιά έχει αφορολόγητο πλέον 12.000 ευρώ, ενώ είχε 24.500
- έγγαμος με 4 παιδιά έχει αφορολόγητο πλέον 15.000 ευρώ, ενώ είχε 27.000

Με αυτά τα δεδομένα και με την νέα κλίμακα:
- τρίτεκνος με 24.000 ευρώ εισόδημα το χρόνο θα πληρώσει φόρο 2720 ευρώ, αντί για 880 που υπολόγιζε ως τώρα. Το επιπλέον χαράτσι φτάνει τα 1840 ευρώ (!) και ενώ πέρυσι έμενε αφορολόγητος!

Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΜΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΤΟΥ ΟΓΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ

5/10/2011

Η Διοίκηση του ΟΓΑ ανακοίνωσε:
Τα οικογενειακά επιδόματα τρίτου παιδιού,
στις τρίτεκνες οικογένειες, του Ε’ διμήνου 2011 δεν θα καταβληθούν στην
προγραμματισμένη ημερομηνία 6 Οκτωβρίου 2011 επειδή δεν ολοκληρώθηκαν
έγκαιρα οι απαραίτητες διαδικασίες, λόγω των καταλήψεων του Υπουργείου
Υγείας.
Έχει προγραμματιστεί η καταβολή τους, μετά την ολοκλήρωση των απαραίτητων
διαδικασιών, με πιθανή ημερομηνία 14 Οκτωβρίου 2011.

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 5/10/2011 ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ, ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ.

Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΤΑ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ

Μετατροπή των πάσης φύσεως στεγαστικών προγραμμάτων...

Με απόφαση του Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης (Ιωάννης Κουτσούκος) από 1.8.2011 τα προγράμματα του ΟΕΚ μετατρέπονται σε ορισμένης χρονικής διάρκειας ως προς την υποβολή αιτήσεων ενώ με απόφαση του Υπουργού, μετά από γνώμη του Δ.Σ. Ο.Ε.Κ. θα προσδιοριστούν τα προγράμματα, οι διαθέσιμοι πόροι κατά πρόγραμμα και το χρονικό διάστημα υποβολής των αιτήσεων. Τα ανωτέρω σε καμιά περίπτωση δεν συνιστούν απόφαση έναρξης των προγραμμάτων του Ο.Ε.Κ.

Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΔΕΝ ΑΠΑΛΛΑΣΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΤΑΚΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

1/10/2011

Τρόπος δήλωσης δικαιούχων καταβολής μειωμένου έκτακτου ειδικού
τέλους ακινήτων (0,50€) και δικαιούχων απαλλαγής

Σύμφωνα με την οδηγία που εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομικών για τον τρόπο δήλωσης δικαιούχων καταβολής μειωμένου έκτακτου ειδικού
τέλους ακινήτων (0,50€) και δικαιούχων απαλλαγής, ΑΓΝΟΗΘΗΚΑΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ.
Στην οδηγία αναφέρεται ότι καταβάλουν μειωμένο τέλος ακινήτων οι πολύτεκνοι, οι ανάπηροι, και οι άνεργοι. ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΑΝ ΠΑΛΙ.