Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2012

OI ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΟ

OI ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΟ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΜΕ ΤΡΙΑ ΠΑΙΔΙΑ
ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σαπφούς 21, Καλλιθέα ΤΚ 17676, τηλ 2109524869
6932737727
Email:triteknoiattikis@yahoo.gr, fax: 2109570649
Ιστότοπος http://triteknoinomouattikis.blogspot.com

OI ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΔΩΡΕΑΝ ΘΕΑΤΡΟ


Ο Σύλλογος διαθέτει 30 ΔΩΡΕΑΝ εισιτήρια, για τα μέλη του, για την παράσταση SLAVA΄S SNOW SHOW, την ΤΡΙΤΗ 7 Φεβρουαρίου 2012, και ώρα 9.00μμ, στο θέατρο ΠΑΛΛΑΣ, Βουκουρεστίου 5, Αθήνα.
Η διάθεση των εισιτηρίων είναι ΔΩΡΕΑΝ από τον Σύλλογο, με την ευγενική διάθεση μέσω ΟΠΑΠ. Όσοι τρίτεκνοι επιθυμούν να το παρακολουθήσουν, ας το δηλώσουν άμεσα, στέλνοντας το ονοματεπώνυμό τους και τον αριθμό του κινητού τους, στο email triteknoiattikis@yahoo.gr, η στο φαξ 2109570649 μέχρι ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΑ ΒΡΑΔΥ 6/2/2012. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Slava's Snow Show
Ο μεγαλύτερος εν ζωή μίμος του κόσμου, ο Slava, κι από τους σημαντικότερους σκηνοθέτες «Family show», συνοδευόμενοι από κορυφαίους κλόουν παρουσιάζουν για πρώτη φορά στην Ελλάδα το φημισμένο «Slava’s Snow Show».
Το «πιο διαδραστικό θέαμα του πλανήτη Γη», μία θρυλική παράσταση που για 25 χρόνια είναι must-see στα θεατρικά δρώμενα της Νέας Υόρκης, με τους θεατές όλων ανεξαρτήτως των ηλικιών, να δημιουργούν ασφυκτικό αδιαχώρητο.
Η ίδια ενθουσιώδης υποδοχή χαρακτηρίζει και τις διεθνείς περιοδείες, ενώ οι κριτικοί το υμνούν, ως το εντυπωσιακότερο, το πλέον πρωτοπόρο κι ένα απ’ τα καλύτερα οικογενειακά θεάματα που είδε ποτέ το κοινό.
Το «Slava Snow Show» αποτελεί σήμερα την διασημότερη παράσταση μιμικής. Ένα φαντασμαγορικό υπερθέαμα, στηριγμένο σε υπέροχες μελωδίες, εξαίσιους φωτισμούς, απίστευτα ευρήματα, εκπληκτικά εφέ και βέβαια στον καλύτερο θίασο του είδους.
Με φόντο την Ανταρκτική και την κοινωνία των «μίμων – κλόουν – πιγκουίνων», στην οποία καταφεύγει ο «αναχωρητής - άνθρωπος Slava», εξελίσσεται μία ατμοσφαιρική, ονειρική παράσταση που το γλυκόπικρο χιούμορ της ακουμπάει όλα τα ανθρώπινα συναισθήματα.
Πάνω απ’ όλα όμως βγάζει αβίαστα και σκορπά απλόχερα το γέλιο και τη χαρά, με τα καμώματα, τα πειράγματα και την συμμετοχή των θεατών, σ’ ένα μοναδικό διαδραστικό πλαίσιο που δεν σταματάει ούτε στο διάλλειμα, ούτε καν στο φινάλε. Ένα περιβάλλον απ’ το οποίο δεν απουσιάζει ακόμη και μία πρωτοφανής προσομοίωση πραγματικής χιονοθύελλας, μέσα στην ίδια την θεατρική αίθουσα!
http://www.ellthea.gr/index.php?module=event&id=236&lang=el

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.