Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2013

Οι τρίτεκνες οικογένειες είναι οι μεγάλοι χαμένοι του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που ψηφίζει απόψε η Συγκυβέρνηση



Οι τρίτεκνες οικογένειες είναι οι μεγάλοι χαμένοι του νέου φορολογικού νομοσχεδίου που ψηφίζει απόψε η Συγκυβέρνηση

 
Στην εκπομπή ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ του Βασίλη Ταλαμάγκα, στο ΚONTRACHANNEL, την Παρασκευή 11/1/2013, ώρα 23.00μμ,

Η κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου, πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής, τόνισε ότι η σημερινή Συγκυβέρνηση σήμερα έχει κηρύξει τον πόλεμο στην τρίτεκνη και πολυμελή οικογένεια, καταργώντας το αφορολόγητο των τρίτεκνων, καταργώντας η μειώνοντας τα επιδόματα τρίτεκνων, και αναγκάζει με την πολιτική της αξιοπρεπείς οικογένειες να γίνονται επαίτες δωρεάν τροφίμων.

 Συγκεκριμένα τόνισε ότι ένας τρίτεκνος που είχε αφορολόγητο 12.000 ευρώ πέρυσι, φέτος με την κατάργηση του θα πληρώσει 1.240 ευρώ φόρο Συν 996 ευρώ που χάνει από την μείωση του επιδόματος. Υπενθύμισε ότι τόσο το αφορολόγητο των τρίτεκνων όσο και τα επιδόματα τριτέκνων είχαν θεσπιστεί από την Κυβέρνηση του Καραμανλή, ως δημογραφικά κίνητρα, προκειμένου τα νέα ζευγάρια να γεννήσουν 3ο, η και 4ο παιδί. Τα παιδιά των τριτέκνων σύντομα θα είναι εργαζόμενοι και θα συνεισφέρουν στα ασφαλιστικά ταμεία, επιλύοντας το πρόβλημα, διότι θα συνεισφέρουν με τις εισφορές τρία εργαζόμενα παιδιά για να δοθούν δύο συντάξεις στους γονείς.

Και τελειώνοντας τόνισε ότι χρειάζεται να ξαναβρεί τον βηματισμό της η σημερινή Συγκυβέρνηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.