Τετάρτη, 12 Οκτωβρίου 2016

Εως 13/10 οι εγγραφές με τα πρόσθετα voucher στους παιδικούς σταθμούς


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006 
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com

 
Εως 13/10 οι εγγραφές με τα πρόσθετα voucher στους παιδικούς σταθμούς

Μέχρι την Πέμπτη 13/10/2016 καλούνται όλοι οι δικαιούχοι των πρόσθετων voucher γονείς  να απευθυνθούν στους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ της επιλογής τους για την εγγραφή των παιδιών τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι σύμφωνα με τις οδηγίες που έχει ανακοινώσει η ΕΕΤΑΑ,  οι γονείς θα πρέπει προσκομίσουν το voucher, το οποίο θα εκτυπώσουν από την ειδική εφαρμογή «οριστικά αποτελέσματα» με την εισαγωγή του ΑΦΜ και του ΑΜΚΑ.

Μετά την εγγραφή υπογράφουν τη σύμβαση με τον παιδικό σταθμό σε τρία αντίτυπα, καθώς και την εξουσιοδότηση προς την ΕΕΤΑΑ για να διενεργεί αυτή τις πληρωμές προς παιδικό σταθμό για λογαριασμό τους. Στη συνέχεια θα πρεπει να συμπληρώσουν τα στοιχεία του Ερωτηματολογίου Εισόδου στην ειδική εφαρμογή «Ερωτηματολόγιο Εισόδου» της ΕΕΤΑΑ (με την εισαγωγή του ΑΦΜ και ΑΜΚΑ) και να προσκομίσουν στον παιδικό σταθμό τη βεβαίωση που εκτυπώνεται από την εφαρμογή. Να σημειωθεί ότι αν δεν συμπληρωθούν τα στοιχεία του ερωτηματολογίου εισόδου στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ, η εγγραφή – τοποθέτηση δεν θεωρείται έγκυρη για την ΕΕΤΑΑ κα δεν ενεργοποιείται το voucher.

Σε ότι αφορά τις ενέργειες των παιδικών σταθμών, αφού ακολουθηθεί  η παραπάνω διαδικασία για την εγγραφή των παιδιών, θα πρέπει μέχρι τις 17 Οκτωβρίου να υποβάλλουν στην ΕΕΤΑΑ τα ακόλουθα έγγραφα:

Την κατάσταση των ωφελουμένων ανά δομή/κατηγορία

Τις υπογεγραμμένες συμβάσεις  μεταξύ του Φορέα και των ωφελουμένων,

Τις εξουσιοδοτήσεις των ωφελουμένων προς την ΕΕΤΑΑ καθώς και τη βεβαίωση ότι έχουν εισαχθεί τα στοιχεία του Ερωτηματολογίου Εισόδου κάθε ωφελούμενου στην ειδική εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ.

Υπεύθυνη δήλωση του νόμιμου εκπροσώπου του φορές περί μη υπέρβασης της δυναμικότητας, με το συνολικό αριθμό των φιλοξενούμενων παιδιών ανά δομή εντός και εκτός προγράμματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου