Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Δευτέρα, 9 Σεπτεμβρίου 2019

Μονοήμερη Κρουαζιέρα Τριτέκνων σε Ύδρα - Πόρο – Αίγινα: Δηλώστε συμμετοχή
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Μονοήμερη Κρουαζιέρα Τριτέκνων σε Ύδρα - Πόρο – Αίγινα: Δηλώστε συμμετοχή

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής διοργανώνει ημερήσια Κρουαζιέρα για τις τρίτεκνες οικογένειες και τους φίλους τους,

Την Κυριακή 27/10/2019
Σε Ύδρα – Πόρο – Αίγινα
Αναχώρηση στις 8,00πμ  (Προσέλευση 7,30πμ – 8,00πμ)
 από το Δέλτα Φαλήρου, επιστροφή στις 7,40μμ στο Δέλτα Φαλήρου

Η τιμή συμπεριλαμβάνει πλούσιο γεύμα σε μπουφέ επί του πλοίου, διασκέδαση με ζωντανή ορχήστρα, χορευτές και φολκλορικό σόου.
Η τιμή στα μέλη  του συλλόγου είναι  €40 ευρώ αντί της κανονικής τιμής €100 το άτομο.

Για παιδιά από 5 – 11 ετών η τιμή είναι €25. Κάτω των 5 είναι δωρεάν.
Εισιτήρια για την κρουαζιέρα προαγοράζονται έως και 17/10/2019 στο Σύλλογο.

Το πλοίο προσεγγίζει τον πρώτο σταθμό μας, το εντυπωσιακό,
αμφιθεατρικά κτισμένο, νησί της Ύδρας. Είναι  το μόνο ελληνικό νησί χωρίς τροχοφόρα, με αποτέλεσμα τα γαϊδουράκια να είναι όχι μόνο μασκότ αλλά και το κύριο μέσο μεταφοράς.

Δεύτερος προορισμός, «η κατάφυτη καλλονή», το νησί του Πόρου. Είναι γνωστός και ως «Η Βενετία του Αργοσαρωνικού», λόγω του ότι χωρίζεται από την Πελοπόννησο από ένα θαλασσινό κανάλι. Μην ξεχάσετε να ανεβείτε στο Ιστορικό Ρολόι του, κτισμένο στην ψηλότερη κορυφή του λόφου, από όπου η μαγευτική θέα θα σας αποζημιώσει για την ανάβαση.

Ταξιδεύοντας στο μπλε του Αργοσαρωνικού, φτάνουμε στον τρίτο
σταθμό μας, το νησί της Αίγινας, την πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας. Η Αίγινα φημίζεται κυρίως για το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου, το ναό της Αφαίας και φυσικά, τα φιστίκια της! Το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα προσκυνήματα της Ορθοδοξίας.
Ακόμα, σχετικά με τον ξακουστό ναό της Αφαίας, αποτελεί έναν από τους καλύτερα συντηρημένους αρχαιολογικούς χώρους της Ελλάδας, με 24 από τους αρχικούς 34 στύλους του ναού, να στέκουν μέχρι σήμερα! Λέγεται πως μαζί με το ναό του Παρθενώνα στην Ακρόπολη και το ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο, σχηματίζουν ένα ισοσκελές τρίγωνο, το ιερό τρίγωνο της αρχαιότητας.

Επιστρέφοντας στο πλοίο, η ζωντανή ορχήστρα και οι επαγγελματίες χορευτές είναι έτοιμοι να απογειώσουν το κέφι! Απολαύστε το ελληνικό πρόγραμμα με παραδοσιακούς χορούς από όλα τα μέρη της Ελλάδας, παραδοσιακές φορεσιές και ελάτε στο χορό μαζί μας!

1 σχόλιο: