Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου 2009

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΤΤΙΚΗΣ ΜΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ

Καλλιθέα 7/9/09

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

Αγαπητοί Τρίτεκνοι Γονείς,
Σας ευχόμαστε Καλή Σχολική Χρονιά.
Συγχαίρουμε τα παιδιά των τρίτεκνων μελών του Συλλόγου μας που εισήχθησαν στις Ανώτατες Σχολές. Παρακαλούμε ας μας στείλετε στο fax: 210 9570649 τα στοιχεία των παιδιών σας που εισήχθησαν σε ΑΕΙ και σε ΤΕΙ. Ονοματεπώνυμο, τηλέφωνο, και σε ποια σχολή εισήχθησαν.
Θα γίνει βράβευση των μαθητών, όπως και πέρυσι, στην κοπή της πίτας του Συλλόγου μας.
Επίσης σας πληροφορούμε ότι ο Σύλλογος μας δραστηριοποιήθηκε έτσι ώστε να επιτύχει ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ για τα μέλη του. Η πρόεδρος κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου έχει υπογράψει συμβάσεις εκπτωτικές με τις παρακάτω εταιρείες.
Όλες οι εκπτώσεις ισχύουν με την επίδειξη της Ταυτότητας Τριτέκνου που εκδίδεται από τον Σύλλογο στα γραφεία του, στην οδό Σαπφούς 21, Καλλιθέα.

1) Με το Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision

Το Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision είναι στην ευχάριστη θέση να εξασφαλίσει κατ’ αποκλειστικότητα για την Οφθαλμολογική Κάλυψη των μελών του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Αττικής τα κάτωθι πλεονεκτήματα.

Α) Στο διαγνωστικό τομέα :
· Έναν πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο με έκπτωση 25%, ο οποίος περιλαμβάνει:
Μέτρηση Οπτικής Οξύτητας, Τονομέτρηση, Εξέταση στην σχισμοειδή λυχνία, Μέτρηση με Αυτόματο Διαθλασίμετρο, Μέτρηση με Ocular Response Analyser (Έλεγχος μηχανικών ιδιοτήτων του κερατοειδούς), Πλήρης Μελέτη Βυθού Οφθαλμού (Οπτικό Νεύρο, Ωχρά Κηλίδα, Περιφέρεια), Διάθλαση & Συνταγογράφιση γυαλιών.

· Έναν πλήρη οφθαλμολογικό έλεγχο για παιδιά έως 12 ετών με έκπτωση 25%, ο οποίος περιλαμβάνει:
Μέτρηση Οπτικής Οξύτητας, , Τονομέτρηση, Εξέταση στην σχισμοειδή λυχνία, Μέτρηση με Αυτόματο Διαθλασίμετρο, Χρωματική Αντίληψη, Εκτίμηση Στερεοσκοπικής Όρασης (Τρισδιάστατη Όραση), Ορθοπτική Μελέτη (Στραβισμός & Οφθαλμοκινητικότητα), Κυκλοπληγία (Λεπτομερής Μελέτη Λανθανόντων Διαθλαστικών Σφαλμάτων), Μελέτη Βυθού Οφθαλμού.

Για τον οφθαλμολογικό έλεγχο δύο παιδιών και άνω, έκπτωση 35% ανά παιδί.

Β) Για Παρακλινικές Εξετάσεις έκπτωση 25%


Γ) Για οφθαλμολογικές επεμβάσεις όπως καταρράκτη, γλαύκωμα, διόρθωση μυωπίας, αστιγματισμού, υπερμετρωπίας, έκπτωση 20%.

Δ) Για γυαλιά οράσεως και ηλίου σας χορηγείται 20% έκπτωση μέσω της παρούσης συμφωνίας και σε συνεργασία με το Οπτικό Κατάστημα EXCELLENS που βρίσκεται στον 3ο όροφο ακριβώς πάνω από το Ιατρικό Ινστιτούτο Οφθαλμολογίας Athens Vision στην Καλλιθέα.
Ε) Κατ΄ οίκον περίθαλψη με αποστολή του ιατρού στο σπίτι σας, στις περιπτώσεις που ο ασθενής αδυνατεί να προσέλθει στο χώρο μας.
ΣΤ) Αξιόπιστη 24η ιατρική υποστήριξη για την άμεση εξυπηρέτηση όλων των μελών του συλλόγου σας 365 μέρες το χρόνο μέσω της ειδικής γραμμής 210 9595215.

Ζ) Online προγραμματισμό ραντεβού μέσω της ηλεκτρονικής μας υπηρεσίας E-care (www.athensvision.gr).

Δύο Σημεία Εξυπηρέτησης για τη μέγιστη δική σας διευκόλυνση

Κεντρικό: Λ. Συγγρού 328-330, Καλλιθέα 17673
Τηλ: 210 95 95 215, Fax: 210 95 15 120

Αμαρουσίου: Λ. Κηφισίας 76 & Πάρνωνος, Μαρούσι
15125, Τηλ: 210 61 25 325, Fax: 210 61 22 570


2) Με την τηλεφωνική εταιρεία WIND ένα ειδικό προνομιακό πρόγραμμα κινητής τηλεφωνίας μόνο για τα μέλη μας. Πληροφορίες στα γραφεία του Συλλόγου στην Καλλιθέα στην οδό Σαπφούς 21, κάθε Δευτέρα 7-9μμ. Η προσφορά είναι 20 ευρώ τον μήνα μαζί με το ΦΠΑ για 4 ώρες ομιλία. Γίνεται αναβάθμιση συσκευής. Οι αιτήσεις κατατίθενται μέσω του Συλλόγου.

3) Εκπτώσεις Τριτέκνων στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια

Η έκπτωση που ισχύει μέχρι τώρα για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΤΗΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ είναι:

α) ΑΝΕΚ. Δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο και Ηράκλειο - Πειραιάς, 50% στους επιβάτες και 25% στα αυτοκίνητα.

β) BLUE STAR FERRIES . Δρομολόγιο Πειραιάς - Ηράκλειο και Ηράκλειο - Πειραιάς, 50% στους επιβάτες και 25% στα αυτοκίνητα.

γ) MINOAN LINES. Σε όλες τις γραμμές εσωτερικού ισχύει η έκπτωση 50% στους επιβάτες και 20% στα αυτοκίνητα.

4) Με το Σωματείο IKAROS KALLITHEAS έκπτωση 25% .
Είναι ομάδα ποδοσφαίρου με παιδιά από 5 ετών έως και ανδρική ομάδα. Είναι στον οδό Σοφοκλέους 204, Καλλιθέα, τηλ 210 9513040, 6945 990871, 6932 527173.

5) Προσφορά BIOHELLENIKA, εταιρεία βιοτεχνολογίας.
Στην υπηρεσία φύλαξης βλαστικών κυττάρων από τον πολφό των νεογιλών δοντιών για τα παιδιά ηλικίας 5-13 ετών.
Έκπτωση 10% για όλες τις υπηρεσίες συλλογής και κρυοσυντήρησης των βλαστοκυττάρων.
Πύργος Αθηνών, Μεσογείων 2-4, Κτίριο Α΄, τηλ 210 7208882, 801 11 99299.

6) Κατετέθη υπόμνημα στον Δήμαρχο Καλλιθέας, σχετικά με τις προσλήψεις Τριτέκνων στο Δήμο Καλλιθέας και στις Δημοτικές Επιχειρήσεις.
Ειδικότερα ο Σύλλογος Τριτέκνων ζητά όπως στις Προσλήψεις που αφορούν απόφαση Δημάρχου, να υπάρχει η πρόβλεψη του ποσοστού 20% ,να αφορούν προσλήψεις τριτέκνων, δηλαδή:
Α) Στις Προσλήψεις Ορισμένου Χρόνου
Β) Στις Προσλήψεις Ωρομισθίων
Γ) Στις Προσλήψεις με Σύμβαση Έργου

7) Κατετέθη υπόμνημα στον Πρωθυπουργό κ. Κωνσταντίνο Καραμανλή, και ζητάμε να εξομοιωθούν ΆΜΕΣΑ οι τρίτεκνοι με τους πολύτεκνους.




Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ


ΘΕΟΚΛΗΤΗ ΜΕΣΟΥΡΙΔΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ ΚΑΝΤΕΡΑΚΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.