Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2010

ΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΑ ΤΕΙ ΑΘΗΝΑΣ ΚΑΙ ΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

16/12/2010

Από το 2004 όλοι οι Τρίτεκνοι Φοιτητές που κατέθεταν αίτηση μετεγγραφής εσωτερικού στον τόπο κατοικίας τους, ετύχαιναν της μετεγγραφής.
Για το 2010 οι υποψήφιοι φοιτητές κατέθεσαν τα μηχανογραφικά τους τον Ιούλιο 2010.
Στις 29/9/2010 ο Ειδικός Γραμματέας με Εγκύκλιο του Υπουργείου Παιδείας, κατήργησε στην πράξη τον Νόμο. Ενοποίησε τα ΤΕΙ Χαλκίδος (Ψαχνά Ευβοίας) με τα ΤΕΙ Αθήνας και ΤΕΙ Πειραιά.
Στην πράξη στην πλειονότητά τους οι Τρίτεκνοι Φοιτητές ΜΟΝΙΜΟΙ κάτοικοι του Λεκανοπεδίου Αθηνών, στέλνονται να φοιτήσουν στα Ψαχνά Ευβοίας.
Επειδή οι Τρίτεκνοι φοιτητές ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ όταν κατέθεσαν το Μηχανογραφικό τους,
Επειδή οι Τρίτεκνοι φοιτητές ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ καθημερινά με ΤΕΣΣΑΡΙΣ ΩΡΕΣ διαδρομή (2 ώρες το πρωί συν 2 ώρες το απόγευμα),
Επειδή οι Τρίτεκνοι φοιτητές ΠΛΗΤΤΟΝΤΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, τα εισητήρια σε καθημερινή βάση είναι 20 ευρώ την ημέρα.
Για τον λόγο αυτό την Δευτέρα 20/12/2010 ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Αττικής ΚΑΤΑΘΕΤΕΙ ΑΓΩΓΗ εναντίον της ηγεσίας του Υπουργείου Παιδείας.
Όσοι ακόμη Τρίτεκνοι Φοιτητές πλήττονται, και επιθυμούν να συμμετέχουν στην αγωγή, ας μας στείλουν ΑΜΕΣΑ στο email:triteknoiattikis@yahoo.gr, τα στοιχεία τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.