Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΩΝ ΔΑΝΕΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ. ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΓΩΣΕΙ ΜΕ ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΑΠΟ 9/7/2010.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ
Δικαιούχοι για τις στεγαστικές παροχές του ΟΕΚ είναι εργάτες ή υπάλληλοι που κατοικούν και εργάζονται στην Ελλάδα, εφόσον είναι ασφαλισμένοι σε οργανισμό κύριας ασφάλισης μισθωτών, καταβάλλουν εισφορές υπέρ ΟΕΚ και καλύπτουν τις βασικές ασφαλιστικές και λοιπές προϋποθέσεις για στεγαστική συνδρομή από τον ΟΕΚ. Επίσης, δικαιούχοι είναι συνταξιούχοι οργανισμών κύριας ασφάλισης μισθωτών, που έχουν καταβάλει ως εργαζόμενοι εισφορές υπέρ ΟΕΚ.
Το στεγαστικό κεφάλαιο με τον τρόπο που σχηματίζεται συνδέει άμεσα την εργασία και την καταβολή εισφορών με τις παροχές, για αυτό και ο Κανονισμός Παροχών απαιτεί κάποιες ελάχιστες ασφαλιστικές και λοιπές προϋποθέσεις προκειμένου να θεμελιωθεί το δικαίωμα λήψης τους.

Αυτή την περίοδο πραγματοποιείται επεξεργασία αλλαγής του κανονισμού καθώς και όλων των δανειοδοτικών προγραμμάτων. Η διαδικασία αυτή θα έχει ολοκληρωθεί μέσα στο επόμενο τρίμηνο και σε κάθε περίπτωση θα έχουν εκδοθεί οι απαραίτητες αποφάσεις μέχρι την 30η Ιουνίου 2011 για την έναρξη των δανειοδοτικών προγραμμάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.