Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΙΔΙΚΗ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΔΩΡΕΑΝ ΕΙΣΟΔΟ.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676, τηλ 210 9524869, 6932 737727
email: triteknoiattikis@yahoo.gr, fax: 2109570649
Iστότοπος http:// triteknoinomouattikis.blogspot.com

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 11 ΠΜ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ ΚΑΛΥΨΩ, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη και Καλυψούς, δίπλα στο γήπεδο της ποδοσφαιρικής ομάδας Καλλιθέα.

Ο Σύλλογος διοργανώνει ομιλία με θέμα: Διατροφή και Άθληση στην παιδική ηλικία.
Θα χορέψει παραδοσιακούς χορούς το 1ο Δημοτικό Σχολείο Πειραιά.
Θα ακολουθήσει παιδική αποκριάτικη γιορτή για τα παιδιά των μελών του. Στην γιορτή μπορούν να συμμετέχουν τα παιδιά ηλικίας από 2 ετών μέχρι και 15 ετών (αν επιθυμούν ας έχουν αποκριάτικη ενδυμασία). Θα υπάρχουν ζογκλέρ, Κλόουν, ομάδα από 5 παιχνιδοποιούς, και πολλά χάπενιγκ.

Η γιορτή είναι για τα παιδιά μέλη του Συλλόγου. Χρειάζεται να δηλωθούν ποια και πόσα παιδιά θα έλθουν, στο email triteknoiattikis@yahoo.gr, η στο φαξ 2109570649, μέχρι και 2/3/2011. Ονοματεπώνυμο γονέα, αριθμός κινητού για άμεση επικοινωνία, και οι ηλικίες των παιδιών.

Κατά την είσοδο στον χώρο της εκδήλωσης θα υπάρχει λίστα με τα ονόματα όσων έχουν δηλώσει συμμετοχή, καθώς επίσης χρειάζεται να επιδείξουν τις ταυτότητες του Συλλόγου θεωρημένες για το 2012. (οι ταυτότητες μπορούν να θεωρηθούν και στην είσοδο στην εκδήλωση).
Η διάρκεια της εκδήλωσης θα είναι περίπου 3-4 ώρες, καλό είναι να προγραμματίσετε τον χρόνο σας.
Στο τέλος θα υπάρχει μπουφές.

Όσοι δεν έχουν ακόμη εγγραφεί μέλη στο Σύλλογο, μπορούν να κάνουν ΕΓΓΡΑΦΗ κατά την προσέλευση τους στην εκδήλωση, προσκομίζοντας τα:

Για την εγγραφή μέλους στο Σύλλογο χρειάζεται ένα πρόσφατο πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης που να έχει εκδοθεί το 2012, από 1 μικρή φωτογραφία προσώπου (διαστάσεων 4 εκ Χ 4 εκ ) κάθε μέλους της οικογένειας για να εκδοθούν οι ταυτότητες, καθώς και φωτοτυπία των ταυτοτήτων μπρος και πίσω και των δύο γονιών.
Εάν το Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης ΔΕΝ είναι από Δήμο του Νομού Αττικής, τότε, ακόμη χρειάζεται μία δήλωση του Ν 1566 καθώς και ένας λογαριασμός ΔΕΗ, η ΟΤΕ, η ΕΥΔΑΠ.
Η ετήσια συνδρομή ανά οικογένεια στον Σύλλογο είναι 20 ευρώ. Με την εγγραφή εκδίδονται ταυτότητες τριτέκνου. Σε περίπτωση διαζυγίου χρειάζεται και η επιμέλεια των παιδιών.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.
ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.