Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Δηλώστε άμεσα την συμμετοχή των παιδιών σας στον ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟ στις 10 Νοεμβρίου 2013


ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ ΟΠΑΠ

10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013 ΑΘΗΝΑ

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 1.000μ.

 ΔΗΛΩΣΤΕ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΑΣ

ΗΛΙΚΙΕΣ – ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

H συμμετοχή επιτρέπεται σε παιδιά ηλικίας 9-12 ετών.

 ΟΡΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Το όριο συμμετοχής στον Αγώνα Παιδιών 1.000μ. για την Team ΟΠΑΠ σε 100 άτομα.
Για τη συμπλήρωση των θέσεων αυτών θα τηρηθεί αυστηρή σειρά προτεραιότητας, είτε πρόκειται για ομάδες παιδιών, σχολείων, σωματείων, κ.λπ., είτε για ατομικές εγγραφές.

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ  
Δήλωση συμμετοχής για τον Αγώνα Παιδιών 1.000μ., μπορούν να συμπληρώσουν και να υπογράψουν ΜΟΝΟ οι κηδεμόνες των παιδιών που ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στον αγώνα.
Η υποβολή των αιτήσεων συμμετοχής θα γίνεται είτε αυτοπροσώπως στη Διεύθυνση Εταιρικής Επικοινωνίας είτε με την αποστολή της δήλωσης συμμετοχής με φαξ στο 210 5798412.
Ως προθεσμία για την υποβολή της αίτησης συμμετοχής στον Αγώνα Παιδιών 1000µ ορίζεται η 25η Οκτωβρίου 2013.

 ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής και της Βεβαίωσης Συνοδείας θα γίνεται από το Κέντρο Εγγραφών, στο Κλειστό Γυμναστήριο ΤΑΕ ΚWON DO, στις 7 Νοεμβρίου (από 13:00 έως 20:00) και 8 και 9 Νοεμβρίου 2013 (από 10:00 έως 18:00). Οι αριθμοί θα παραλαμβάνονται από τους κηδεμόνες των συμμετεχόντων παιδιών με την επίδειξη της ταυτότητάς τους

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΑΦΕΤΗΡΙΑΣ
Την ημέρα του αγώνα, και δεδομένου ότι η ώρα εκκίνησης του Αγώνα ορίζεται στις 10:30-10:35, όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν θα πρέπει να συγκεντρωθούν στον προαύλιο χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, μία ώρα πριν τον Αγώνα, δηλαδή το αργότερο στις 09:30. Κανένα παιδί που δεν θα έχει παραδοθεί μέχρι την ώρα αυτή, από τον κηδεμόνα ή τον υπεύθυνο του φορέα που θα έχει δηλώσει τα παιδιά στο συγκεκριμένο χώρο του Ζαππείου που θα έχει οριοθετήσει η Ο.Ε. του ΚΜΑ, δεν θα μπορέσει να συμμετάσχει στον Αγώνα. Η μεταφορά των παιδιών στο χώρο της Εκκίνησης (Ζάππειο) είναι ευθύνη των γονέων ή/και των υπευθύνων των φορέων που θα δηλώσουν παιδιά.

Επίσης, η παραλαβή των παιδιών θα μπορεί να γίνει μετά τον τερματισμό στο Παναθηναϊκό Στάδιο μόνο με τη Βεβαίωση Συνοδείας που έχουν πάρει οι παραπάνω. Στο χώρο συγκέντρωσης στο Ζάππειο θα δοθεί στα παιδιά και σχετικό t-shirt για να φορέσουν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΣΥΝΟΔΩΝ
Στις 10:10, όλοι οι κηδεμόνες και συνοδοί των παιδιών θα πρέπει να αποχωρήσουν από το χώρο συγκέντρωσης των παιδιών, παίρνοντας μαζί τους το ρουχισμό των συμμετεχόντων παιδιών και να κατευθυνθούν προς το Παναθηναϊκό Στάδιο, όπου θα τερματίσουν τα παιδιά για να τα παραλάβουν.

ΩΡΑ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ – ΔΙΑΔΡΟΜΗ – ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ
Η εκκίνηση θα δοθεί επί της Λεωφόρου Βας. Σοφίας στο ύψος της οδού Ρηγίλλης απέναντι από την είσοδο του Αρχ. Χώρου των Στύλων του Ολυμπίου Διός και η διαδρομή 1000μ. τερματίζει μέσα στο Παναθηναϊκό Στάδιο. Θα δοθούν 2 εκκινήσεις: 10:30 (11-12 ετών) & 10:35 (9-10 ετών).

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΣΕ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ / ΣΥΝΟΔΟΥΣ
Για την παραλαβή ενός παιδιού, ο κηδεμόνας/συνοδός απευθύνεται στους Επικεφαλείς Των εθελοντών που έχουν την ευθύνη φύλαξης και προστασίας των παιδιών στον οριοθετημένο χώρο συνάντησης. Ο Χώρος Παράδοσης των παιδιών θα είναι η μαρμάρινη κερκίδα του «πετάλου» του Παναθηναϊκού Σταδίου, όπου θα οδηγηθούν τα παιδιά, αμέσως μετά τον τερματισμό τους και την έξοδό τους από τον αγωνιστικό χώρο. Οι Επικεφαλείς παραδίδουν τα παιδιά στους κηδεμόνες/συνοδούς τους μόνο με την επίδειξη Της Βεβαίωσης Συνοδείας που έχουν παραλάβει από το Κέντρο Εγγραφών. Κανένας άλλος δεν μπορεί να παραλάβει παιδί από το χώρο αυτό παρά μόνο με την επίδειξη της βεβαίωσης.

ΑΓΩΝΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ 1.000μ.

ΚΥΡΙΑΚΗ 10 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013
ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (στοιχεία παιδιού)

Ονοματεπώνυμο:  
Ημερομηνία Γέννησης (ΗH/ΜM/ΕE):  
Όνομα & Τηλ. Επικοινωνίας Κηδεμόνα:
ΔΗΛΩΣΗ ΓΟΝΕΑ
Ο υπογεγραμμένος
κάτοχος του Α.Δ.Τ. , κηδεμόνας του/της,
δηλώνω υπεύθυνα ότι επιτρέπω και συναινώ με τη συμμετοχή του παιδιού μου στον Παιδικό Αγώνα 1.000μ. Δηλώνω επίσης με απόλυτη προσωπική μου ευθύνη, ότι το παιδί μου είναι ικανό να συμμετάσχει στον παραπάνω αγώνα και ότι έχει προβεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Σε περίπτωση ανάγκης ιατρικής περίθαλψης που τυχόν προκύψει κατά τη συμμετοχή του παιδιού μου στον αγώνα, με την παρούσα μου εξουσιοδοτώ την Οργανωτική Επιτροπή ή/και τους Υπευθύνους Συνοδούς να λάβουν οποιαδήποτε επείγουσα ιατρική
περίθαλψη, συμπεριλαμβανομένης και της εισαγωγής του σε νοσοκομείο, που κρίνεται απαραίτητη για να προστατευτεί η υγεία και το «καλώς έχειν» του παιδιού. Επιτρέποντας στο παιδί μου να συμμετάσχει, δίνω την άδεια μου στην Οργανωτική Επιτροπή και τον χορηγό του αγώνα να μπορούν να χρησιμοποιήσουν τη φωτογραφία (απεικόνιση) του αθλητή, το όνομα, τη φωνή και τις λέξεις του στην τηλεόραση, ραδιόφωνο, φιλμ, εφημερίδες, περιοδικά και άλλα μέσα μαζικής επικοινωνίας οποιαδήποτε μορφής, με σκοπό τη διάδοση και προβολή των στόχων και εκδηλώσεων του Κλασικού Μαραθωνίου Αθηνών και του χορηγού. Τέλος, παραιτούμαι από κάθε απαίτηση εναντίον Των διοργανωτών και του χορηγού για τυχόν βλάβη ή ζημιά από οποιαδήποτε αιτία και δηλώνω ότι έχω διαβάσει τις χρήσιμες πληροφορίες και τις αποδέχομαι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.