Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Τον Γιακουμάκη δολοφόνησαν οι συμφοιτητές του, που τον κορόιδευαν. Είναι μια απώλεια – γροθιά στο στομάχι, για την ελληνική οικογένεια. Είναι χρέος του κάθε Κρητικού χωριστά να στηρίξει αυτή την οικογένεια.


Τον Γιακουμάκη δολοφόνησαν οι συμφοιτητές του, που τον κορόιδευαν. Είναι μια απώλεια – γροθιά στο στομάχι, για την ελληνική οικογένεια. Είναι χρέος του κάθε Κρητικού χωριστά να στηρίξει αυτή την οικογένεια.

 
Μάνος Ελευθερίου: «Τον Γιακουμάκη δολοφόνησαν οι συμφοιτητές του, που τον κορόιδευαν»

Τη δική του παρέμβαση για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη θέλησε να κάνει ο συγγραφέας Μάνος Ελευθερίου.


«Είτε αυτοκτόνησε το παιδί, είτε τον δολοφόνησαν και τα δύο είναι φοβερά. Ουσιαστικά, τον δολοφόνησαν οι συμφοιτητές του που τον κορόιδευαν. Το πρόβλημα είναι ότι κανείς δεν αντέχει να είναι ο άλλος, ο διπλανός του, κάτι άλλο. Αυτό δεν μπορεί να μην το είχαν πάρει είδηση οι καθηγητές της σχολής», τόνισε ο συγγραφέας.
 
Υπόθεση Γιακουμάκη: Το μήνυμα της Αγγελικής Νικολούλη στην οικογένεια του φοιτητή

Συγκλονισμένη για την απώλεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη εμφανίστηκε η δημοσιογράφος Αγγελική Νικολούλη.

Η δημοσιογράφος έστειλε το δικό της μήνυμα προς την οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη τονίζοντας ότι είναι χρέος του κάθε Κρητικού χωριστά αλλά και της πολιτείας να στηρίξει αυτήν την οικογένεια που βιώνει τον άδικο χαμό του παιδιού της.

«Δεν είμαστε εμείς αυτοί που θα αποδώσουν τις ευθύνες όμως σίγουρα όλοι εμείς είμαστε αυτοί που θα μπορούσαμε να προλάβουμε παρόμοια περιστατικά χωρίς να φτάσουν σε αυτήν την τραγική κατάληξη», τονίζει η δημοσιογράφος.

Στη συνέντευξη της η Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτει ότι μόλις από την δεύτερη εκπομπή Φως στο Τούνελ που ήταν αφιερωμένη στον Βαγγελη, είχε διαπιστώσει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά όσον αφορά την κατάληξη της.

Η Αγγελική Νικολούλη στέλνει μήνυμα και σε όλους εκείνους που γνώριζαν ή γνωρίζουν πράγματα και δεν μίλησαν ούτε σκοπεύουν να μιλήσουν στο μέλλον.

«Είναι χρέος όλης της κοινωνίας να βοηθήσεις στην απόδοση των ευθυνών όσον αφορά το έργο της δικαιοσύνης», σημειώνει υπογραμμίζοντας ότι "η απώλεια του Βαγγέλη είναι μια απώλεια -γροθιά στο στομάχι για την Ελληνική οικογένεια».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.