Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Δημόσια ΙΕΚ: Μεγάλη αναμονή για εξετάσεις πιστοποίησης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727 (μόνο απόγευμα), 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogpot.com

Δημόσια ΙΕΚ: Μεγάλη αναμονή για εξετάσεις πιστοποίησης

Μεγάλη αναμονή των αποφοίτων ΔΙΕΚ για τις εξετάσεις πιστοποίησης. Ερώτηση προς τον Υπουργό Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων με Θέμα: Μεγάλη αναμονή των αποφοίτων δημοσίων ΙΕΚ για τις εξετάσεις πιστοποίησης.
Ερωτάται ο κ. Υπουργός Ποιοι είναι οι πραγματικοί λόγοι για τους οποίους δεν διεξάγονται από τον Ε.Ο.Π.Π.Ε.Π. εξετάσεις πιστοποίησης  για τους αποφοίτους των δημόσιων ΙΕΚ ΚΑΙ Πότε σκοπεύει να ορίσει ημερομηνία διεξαγωγής των εν λόγω εξετάσεων.

Ενημέρωση για τις εξετάσεις πιστοποίησης αποφοίτων ΙΕΚ

Σύμφωνα με την απάντηση, που έδωσε ο Υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων κ. Δημήτριος Μπαξεβανάκης, σε ερώτηση στην Βουλή, για τις εξετάσεις Πιστοποίησης Αποφοίτων ΙΕΚ, σας ενημερώνουμε ότι δήλωσε τα εξής:
 «Όσον αφορά στους αποφοίτους ΙΕΚ του έτους 2016 που εισήχθησαν μετά την έναρξη της ισχύ του Ν. 4186/13 και ανεξάρτητα από το μήνα ολοκλήρωσης των σπουδών τους, θα είναι δυνατή η συμμετοχή τους σε Εξετάσεις Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης όταν οι Οδηγοί Σπουδών των σχετικών ειδικοτήτων θα έχουν ολοκληρωθεί, δηλαδή στους αμέσως επόμενους μήνες και σε κάθε περίπτωση μέσα στο εαρινό εξάμηνο.

Η διενέργεια των Εξετάσεων Πιστοποίησης Αρχικής Επαγγελματικής Κατάρτισης αποφοίτων ΙΕΚ αποτελεί προτεραιότητα για τον ΕΟΠΠΕΠ κα καταβάλλεται κάθε προσπάθεια από το ΥΠΠΕΘ, προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες για να καταστεί δυνατή η άμεση προκήρυξη και διενέργεια των Εξετάσεων Πιστοποίησης και των αποφοίτων ΙΕΚ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.