Σάββατο, 12 Αυγούστου 2017

Έρχεται “κόφτης” στα επιδόματα

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727 (μόνο απόγευμα), 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogpot.com

Έρχεται “κόφτης” στα επιδόματα

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η Κυβέρνηση έχει υποσχεθεί στους δανειστές να περιορίσει σημαντικά τους δικαιούχους πολλών επιδομάτων, ώστε να εξοικονομήσει πόρους και να τους ανακατανείμει με ακόμη πιο αυστηρά εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια σε πολύ λιγότερους δικαιούχους. 
«Στόχος των “μεταρρυθμίσεων” που έχει δεσμευτεί να προωθήσει η κυβέρνηση είναι, μεταξύ άλλων, η μείωση του συνολικού ύψους των δαπανών για τα κοινωνικά επιδόματα και η… καλύτερη στόχευση των επιδομάτων σε άτομα που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Στην ουσία, όμως, η κυβέρνηση έχει δεσμευθεί να περικόψει σημαντικά τα οικογενειακά επιδόματα του ΟΓΑ, μεταξύ των οποίων και αυτά που χορηγούνται σε τρίτεκνους και πολύτεκνους.

Τα οικογενειακά επιδόματα βοηθούν τις οικογένειες χαμηλόμισθων, χαμηλοσυνταξιούχων, ανέργων, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ να σκέπτονται κάποιοι να τα περικόψουν.

1 σχόλιο:

  1. <> Θα μας πείτε και ποιο είναι το ρεπορτάζ; Για να μη θεωρούμε ότι είστε και εσείς μέρος προπαγανδιστικού μηχανισμού. Γιατί και εγώ τρίτεκνος είμαι αλλά τέτοια απόφαση ούτε ξέρω ούτε διάβασα τον τελευταίο καιρό. Περιμένω απάντηση και δεν είναι η πρώτη φορά που κάνετε κάτι τέτοιο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή