Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2018

Η πρόταση των Τριτέκνων για τα επιδόματα παιδιών – Να αυξηθούν τα επιδόματα – ΟΧΙ στα επιδόματα πείναςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,


Η πρόταση των Τριτέκνων για τα επιδόματα παιδιών – Να αυξηθούν τα επιδόματα – ΟΧΙ στα επιδόματα πείνας

Το Πόρισμα –Ορόσημο για την επίλυση των μεγαλυτέρων προβλημάτων της Χώρας, Το Πόρισμα της Διακομματικής Επιτροπής της Βουλής του 1993,  ξεχασμένο από  το 1993, περιέχει θέσεις εκπληκτικά αληθινές για το Δημογραφικό, τους λαθρομετανάστες, τις εκτρώσεις, την ενίσχυση του εθνικού και θρησκευτικού φρονήματος του λαού και άλλα καίρια θέματα.
Μόλις το 2006 η Κυβέρνηση Καραμανλή και ο Νικήτας Κακλαμάνης ως αρμόδιος Υπουργός, εξέδωσαν τον νόμο 3454/2006 όπου για πρώτη φορά αναγνωρίζεται η Τριτεκνική ιδιότητα.
Το οικογενειακό – τριτεκνικό επίδομα άρχισε να χορηγείται από 1/1/2008 καθώς και το επίδομα γέννας για το 3ο παιδί.
Η χώρα μας σήμερα αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήματα καθώς και προβλήματα στο Ασφαλιστικό και Συνταξιοδοτικό σύστημα.
Οι οικογένειες με τρία παιδιάεπιδοτούν την πατρίδα στην μάχη του Δημογραφικού, αιμοδοτούν την ελληνική κοινωνία με νέους πολίτες, στηρίζουν τον θεσμό της οικογένειας.
Είμαστε οι οικογένειες από τις οποίες στο εγγύς μέλλον, θα πληρώνουν εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία, τρεις εργαζόμενοι – τα τρία μας παιδιά, και θα λαμβάνουν σύνταξη δύο συνταξιούχοι – οι γονείς.


Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής ζητά από την Κυβέρνηση να αποφασίσει σοβαρά μέτρα για την αντιμετώπιση του Δημογραφικού, και να ενισχύσει τις οικογένειες με παιδιά.
Προτείνουμε και διεκδικούμε
την αύξηση των επιδομάτων παιδιών.
ΟΧΙ σε επιδόματα πείνας 1η κατηγορία επιδόματος παιδιών

2η κατηγορία επιδόματος παιδιών


                                 3η κατηγορία επιδόματος παιδιώνΔεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου