Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Τρίτη, 9 Οκτωβρίου 2018

Συνάντηση Τριτέκνων Αττικής με τον Γιάννη Βρούτση: Η Νέα Δημοκρατία θέτει με επείγοντα χαρακτήρα το Δημογραφικό πρόβλημα και θεωρεί βασικό πυλώνα επίλυσής του τους Τρίτεκνους.ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Συνάντηση Τριτέκνων Αττικής με τον Γιάννη Βρούτση: Η Νέα Δημοκρατία θέτει με επείγοντα χαρακτήρα το Δημογραφικό πρόβλημα και θεωρεί βασικό πυλώνα επίλυσής του τους Τρίτεκνους.

Συνάντηση με τους Τρίτεκνους της Αττικής


Βρούτσης: "Πρέπει, σε πρώτη προτεραιότητα να χαράξουμε και να εφαρμόσουμε μια πολιτική στήριξης για την Οικογένεια, μια πολιτική στην οποία το επίκεντρο θα είναι η λύση του Δημογραφικού. Και στην πολιτική αυτή, κεντρικό πυλώνα θα αποτελέσουν οι Τρίτεκνοι, το τρίτο παιδί."

Ράπτη: "Είναι ανάγκη να υπάρξει κεντρική πολιτική για το Δημογραφικό και θα εργαστούμε γι’ αυτό"

Συνάντηση με τον Τομεάρχη Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτή Κυκλάδων, πρώην υπουργό κ. Γιάννη Βρούτση και την Γραμματέα Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος της Νέας Δημοκρατίας κα Ζωή Ράπτη, είχε την Τρίτη 9 Οκτωβρίου, αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στη Βουλή και εξελίχθηκε σε μια εποικοδομητική συζήτηση γύρω από το Δημογραφικό ζήτημα και τα αιτήματα των Τριτέκνων Οικογενειών.

Οι εκπρόσωποι του Συλλόγου, είχαν την ευκαιρία να θέσουν υπόψη των στελεχών της Νέας Δημοκρατίας τα αιτήματα των Τριτέκνων, στη βάση της αντιμετώπισης του Δημογραφικού και να ζητήσουν τη στήριξη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για την επίλυσή τους και την ουσιαστική προώθηση μια πολιτικής στήριξης της Ελληνικής Οικογένειας, για να διαπιστώσουν, ότι υπάρχει η βούληση και μάλιστα ως προτεραιότητα από τη Νέα Δημοκρατία, για την εφαρμογή μιας πολιτικής επίλυσης του Δημογραφικού ζητήματος με έμφαση στο τρίτο παιδί.

Ο Τομεάρχης Κοινοβουλευτικού Έργου κ. Γιάννης Βρούτσης, αφού άκουσε τις προτάσεις του Συλλόγου μας, μας βεβαίωσε ότι θα τις προωθήσει και θα τις υποστηρίξει στον Πρόεδρο του κόμματος κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, για να καταλήξει:
«Οι δείκτες της ΕΛΣΤΑΤ, δείχνουν ότι η Ελλάδα πεθαίνει. Το Δημογραφικό αποτελεί βόμβα για την κοινωνία, την ανάπτυξη και την οικονομία και υπάρχει πια Εθνικός κίνδυνος αν δεν φροντίσουμε να λυθεί το πρόβλημα άμεσα! Πρέπει να υπάρξει Εθνική αφύπνιση, για να σωθεί η Ελλάδα!
Πρέπει, σε πρώτη προτεραιότητα να χαράξουμε και να εφαρμόσουμε μια πολιτική στήριξης για την Οικογένεια, μια πολιτική στην οποία το επίκεντρο θα είναι η λύση του Δημογραφικού. Και στην πολιτική αυτή, κεντρικό πυλώνα θα αποτελέσουν οι Τρίτεκνοι, το τρίτο παιδί.»

Η Γραμματέας Σχέσεων Κοινωνίας – Κόμματος κα Ζωή Ράπτη, εξέφρασε επίσης την αγωνία της για το Δημογραφικό πρόβλημα και τόνισε ότι η Γραμματεία έχει ήδη και θα συνεχίσει να διοργανώνει εκδηλώσεις και δράσεις για τη στήριξη της Οικογένειας.  «Είναι ανάγκη να υπάρξει κεντρική πολιτική για το Δημογραφικό και θα εργαστούμε γι’ αυτό» κατέληξε.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής, έχει αναδείξει σε όλους τους τόνους και με όλους τους τρόπους τους κινδύνους που εγκυμονεί για την Ελλάδα το Δημογραφικό πρόβλημα, και έχει τονίσει σε κάθε ευκαιρία, ότι το τρίτο παιδί είναι κομβικής σημασίας για την επίλυσή του.
Θεωρούμε ότι ο πόλεμος στην Τρίτεκνη Οικογένεια είναι πόλεμος κατά της ίδιας της Ελλάδας, και ότι επιτέλους, τα πολιτικά κόμματα που διεκδικούν την εντολή να διαχειριστούν την τύχη της χώρας, πρέπει να πάρουν ξεκάθαρη και υπεύθυνη θέση, και να αντιμετωπίσουν την Τρίτεκνη Οικογένεια με κριτήρια Δημογραφικά και όχι οικονομικά.
Η συνάντηση με τους καθ’ ύλην υπεύθυνους της Νέας Δημοκρατίας, έδειξε να είναι ένα καλό βήμα στην κατεύθυνση αυτή, καθώς δείχνει να γίνεται πια φανερό και κατανοητό σε όλους, ότι το ζήτημα είναι Εθνικό, και σαν τέτοιο πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου