Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2018

Λειτουργία γραφείων Τριτέκνων στο Δήμο Νέας Ιωνίας– Εξυπηρετεί και τις όμορες περιοχέςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Λειτουργία γραφείων Τριτέκνων στο Δήμο Νέας Ιωνίας– Εξυπηρετεί και τις όμορες περιοχές

Λειτουργεί γραφείο Τριτέκνων  στο Δήμο Νέας Ιωνίας – ενημερώνει και εξυπηρετεί τρίτεκνους – κατοίκους του Δήμου Νέας Ιωνίας αλλά και των όμορων περιοχών.
Η λειτουργία του γραφείου είναι:
Κάθε Παρασκευή απόγευμα, ώρες 5.30μμ έως 7.00μμ – μέσα στο Δημαρχείο Νέας Ιωνίας,  στην διεύθυνση: Αγίου Γεωργίου 25, Νέα Ιωνία  – 
τηλ 6974 975781
2 σχόλια:

 1. Καλησπέρα σας,

  Είμαστε Έλληνες, Δημότες Αχαρνών και γονείς τριών τέκνων, ηλικίας δέκα, εννέα και τριών ετών.

  Μεσαίας τάξης και αν και εργαζόμενοι και οι δύο γονείς, δυστυχώς όχι μόνο λόγω κρίσης , αλλά κυρίως αυξημένων υποχρεώσεών μας και ατυχών ενεργειών, που αναφέρουμε παρακάτω, καταφέρνουμε να καλύψουμε οριακά τις ανάγκες της σίτισης μόνο των παιδιών μας, ενώ , για την κάλυψη των άλλων αναγκών τους( π.χ ρουχισμού) δεχόμαστε τη βοήθεια φίλων και συναδέλφων, στο μέτρο, που τους το επιτρέπουν οι δικές τους υποχρεώσεις στο πλαίσιο της δύσκολης οικονομική συγκυρία, που διανύουμε. Η αδυναμία μας αυτή δεν είναι αποτέλεσμα μόνο της.οικονομικής κρίσης, που έχει πλήξει όλα τα ευάλωτα κοινωνικά στρώματα ή των αυξημένων υποχρεώσεών μας από την εξόφληση δανείων,(όπως του στεγαστικού που αναφέρουμε παρακάτω) που έχουμε λάβει , αλλά κυρίως η παρατεταμένη δικαστική αντιδικία μας (λανθασμένα/εσκεμμένα) με τον ιδιοκτήτη του γειτονικού οικοπέδου της νόμιμης, πλην ημιτελούς ακόμη οικίας μας, την οποία κατασκευάζουμε με δάνειο, στην οποία εξ ανάγκης κατοικούμε εδώ και τρία έτη, .

  Η αντιδικία έγκειται σε κάτι πόντους στον μαντρότοιχο, με αποτέλεσμα το γκρέμισμά του από τον ίδιο, χωρίς άδεια κατεδάφισης και παρεπόμενο την αφαίρεση το ρολογιού της ΔΕΗ , ενέργειες, για τις οποίες πρόσφατα πληροφορηθήκαμε, ότι είναι παράνομες, καθώς είμαστε εντός των επιτρεπτών ορίων, σύμφωνα με το εμβαδόν του οικοπέδου.

  Εξ αιτίας όμως όλων αυτών, διαμένουμε στο σκοτάδι 360 ημέρες το χρόνο, με κεριά, χωρίς δυνατότητα μαγειρέματος, χωρίς ζεστό νερό και θέρμανση τον Χειμώνα, δηλαδή χωρίς τις σχετικές στοιχειώδης απαραίτητες σε κάθε οικογένεια , πόσο μάλλον με μικρά παιδιά, ανέσεις, που δίνει η παροχή ηλεκτρισμού.

  Επίσης το γκρέμισμα του μαντροτοίχου μας αφαίρεσε και τη στοιχειώδη προστασία μας σε μια πολύ «ευαίσθητη» περιοχή από άποψη ασφάλειας, που διαμένουμε. Παρόλα αυτά εξακολουθούμε να κατοικούμε εκεί , καθώς δεν υπάρχει εναλλακτική λύση με την παρούσα οικονομική μας κατάσταση , που έχει επιδεινώσει επιπλέον η κατάσχεση εισοδήματος μας από την Εφορία , ενώ έχει αποσταλεί κατασχετήριο και από το ΙΚΑ.


  Χρωστάμε…..Χρωστάμε παντού…..

  Αισθανόμαστε απέραντη ντροπή προς όλους , αλλά κυρίως προς στα παιδιά μας , καθώς αδυνατούμε να τους προσφέρουμε χαρά, όπως υποχρεούμαστε σαν γονείς.

  Παρακαλούμε, εκλιπαρούμε θα έλεγα ,για την προσωπική σας παρέμβαση, ώστε να βοηθηθούμε, καθώς αδυνατούμε για την οποιαδήποτε πληρωμή αμοιβής μηχανικού και εξόδων για νέα κανονική παροχή ρεύματος από τη ΔΕΔΗΕ, μήπως και κατορθώσουμε κάτι.

  Είμαστε σίγουροι, ότι θα δείτε το πρόβλημά μας με την ευαισθησία, λόγο που είστε και εσείς γονείς, είμαστε στη διάθεσή σας, για οποιαδήποτε παροχή πληροφόρησης –διευκρίνησης.

  Σας παρακαλώ θερμά.

  Με εκτίμηση και Ελπίδα  Οι γονείς
  Τηλ 697 37 94 141

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλημέρα, όλο αυτό αντί να το ανεβάσετε στο blog θα μπορούσατε να το είχατε στείλει στο email. Ένα θέμα που έχουμε είναι ότι θέλουμε να συζητάμε επώνυμα και όχι ανώνυμα. Το πρώτο ερώτημα είναι αν έχετε συναντήσει προσωπικά τον Δήμαρχο Αχαρνών, αν έχετε ζητήσει βοήθεια και ποια η απάντηση του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή