Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Σάββατο, 23 Μαρτίου 2019

Κάλεσμα στις οικογένειες για να συμμετέχουν στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό ΚοινοβούλιοΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Κάλεσμα στις οικογένειες για να συμμετέχουν στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο


Η πρόεδρος της COFACE Families Europe, Annemie Drieskens, με την ευκαιρία της εκδήλωσης της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής: "Κοινωνία των πολιτών για την Ευρώπη".
Εκπροσωπούμε και στηρίζουμε εκατομμύρια οικογένειες όλων των ειδών χωρίς διακρίσεις. Οι οικογένειες διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο στην κοινωνία.
Για περισσότερα από 60 χρόνια, η COFACE Families Europe έχει ακούσει τις ανάγκες των οικογενειών στην ΕΕ, προσπαθώντας να εξασφαλίσει ότι όλοι έχουν πρόσβαση σε επαρκείς οικονομικούς πόρους, διαθέσιμες ποιοτικές υπηρεσίες και επαρκείς χρονοδιαγράμματα.
Προσπαθούμε να δώσουμε μια ισχυρή φωνή για τις οικογένειες ως πολίτες, ως καταναλωτές, ως εργαζόμενοι.
Αυτό το κάνουμε ιδιαίτερα για την υλοποίηση του Ευρωπαϊκού πυλώνα των κοινωνικών δικαιωμάτων.

Χαιρετίζουμε  τη συμφωνία σχετικά με την οδηγία της ΕΕ για την ισορροπία της επαγγελματικής ζωής, η οποία επετεύχθη πρόσφατα μετά τις διαπραγματεύσεις μεταξύ Επιτροπής, Συμβουλίου και Κοινοβουλίου. Ο δρόμος ήταν γεμάτος εμπόδια, αλλά στο τέλος επιτύχαμε ένα πολύ σημαντικό ορόσημο για τις οικογένειες.
Οι προσεχείς ευρωπαϊκές εκλογές αποτελούν κεντρικό τμήμα της δημοκρατικής διαδικασίας και χρειαζόμαστε ένα ισχυρό Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο για την υποστήριξη πολιτικών και νόμων βασισμένων στις βασικές δημοκρατικές αξίες της ισότητας των φύλων, της μη διάκρισης, της κοινωνικής ένταξης, της αλληλεγγύης, και των ανθρωπίνων δικαιωμάτων.
Η ισότητα των φύλων σε ορισμένες χώρες αμφισβητείται.
Στον 21ο αιώνα, πρέπει να κλείσουμε το χάσμα μεταξύ των φύλων.
Η πρόεδρος της COFACE Families Europe, Annemie Drieskens, από το 2012 και συνεχίζει. Το συμβούλιο της COFACE Families Europe απαρτίζεται από γυναίκες εκπροσώπους των οικογενειών από τα κράτη της ΕΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου