Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Τρίτη, 12 Μαρτίου 2019

Συνάντηση της Ομοσπονδίας Τριτέκνων με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης
Π Α Ν Ε Λ Λ Α Δ Ι Κ Η   Ο Μ Ο Σ Π Ο Ν Δ Ι Α
Τ Ρ Ι Τ Ε Κ Ν Ω Ν  (Π Ο Τ)

Συνάντηση της Ομοσπονδίας  Τριτέκνων με τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης

Με τον κ. Βασίλειο Κόκκαλη, Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης,  συναντήθηκε αντιπροσωπεία της Πανελλαδικής Ομοσπονδίας Τριτέκνων (ΠΟΤ).
Συζητήθηκαν τα θέματα:
Οι Σύλλογοι Τριτέκνων να είναι στους Φορείς διανομής αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών, όπως ίσχυε στο παρελθόν από 2008 έως και 2014.
Ως προς τους Τρίτεκνους αγρότες και Νέους τρίτεκνους αγρότες: να δοθούν επί πλέον κίνητρα στις χρηματοδοτήσεις, και στις ενισχύσεις.
Από την Ομοσπονδία Τριτέκνων τονίσθηκε η ανάγκη  για την αντιμετώπιση του ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ   ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ   της   πατρίδος   μας   αλλά   και   τα   προβλήματα   που απασχολούν τις οικογένειες με τρία τέκνα και άνω. 
Ο κ. Κόκκαλης, μας ενημέρωσε για όλα τα θέματα που ετέθησαν. Ως προς το θέμα να είναι στους Φορείς οι Σύλλογοι Τριτέκνων, στο πρόγραμμα των αποσυρόμενων οπωροκηπευτικών, προκειμένου να τα διανέμουν στα μέλη τους, το θεωρεί θετικό, και θα ξαναγίνει συνάντηση σε 15 μέρες, προκειμένου να μας δοθούν οι απαντήσεις του Υπουργείου.
Από την Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων (ΠΟΤ) παρευρέθησαν οι: Αντώνης Ντιούδης, Θεοκλήτη Μεσουρίδου, και Νίκη Πρωτονοταρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου