Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Οι τρίτεκνοι παρακολουθούν Θεατρική παράσταση για γονείς και παιδιά - Η ζωγραφιά του Θεού – Σάββατο 6 Απριλίου



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com

Οι τρίτεκνοι  παρακολουθούν Θεατρική παράσταση για γονείς και παιδιά - Η ζωγραφιά του Θεού – Σάββατο 6 Απριλίου

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής προσκαλεί τις τρίτεκνες οικογένειες και τους φίλους τους να παρακολουθήσουν την Θεατρική παράσταση
“Η ζωγραφιά του Θεού” του Ιάκωβου Μυλωνά - Ένα κορίτσι ΑΜΕΑ που άλλαξε τον κόσμο
Θέατρο ΧΥΤΗΡΙΟ – Ιερά Οδός 44, Γκάζι, Αθήνα 10435
Σάββατο 6/4/2019, ώρα 18.30
Τηλ για κρατήσεις2103412313, 643799947
ΑΜΕΑ – ΔΩΡΕΑΝ
Για τους τρίτεκνους προσφορά: τα παιδιά μικρότερα των 6 ετών ΔΩΡΕΑΝ – γονείς και παιδιά μεγαλύτερα των 6 ετών, με την ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΚΑΡΤΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΟΥ –  6 ευρώ (η κανονική τιμή είναι 12 ευρώ)

“Η ζωγραφιά του Θεού” του Ιάκωβου Μυλωνά - Ένα κορίτσι ΑΜΕΑ που άλλαξε τον κόσμο
Μη στενοχωριέστε  όταν ένα τέτοιο παιδάκι έρχεται στον κόσμο. Να χαίρεστε σαν να έρχεται ένα οποιοδήποτε παιδάκι στον κόσμο. Να χαίρεστε γιατί τα παιδιά, όλα τα παιδιά, είναι η ζωή η ίδια.

“Η ζωγραφιά του Θεού” του Ιάκωβου Μυλωνά, είναι μια συγκινητική κωμωδία, που δείχνει τι αλλαγές μπορεί να επιφέρει σε μια οικογένεια, η έλευση ενός παιδιού με ιδιαίτερα χαρίσματα και πόσες υπέροχες στιγμές μπορούμε να ζήσουμε μαζί του, αν βάλουμε πάνω απ όλα την αγάπη!
Μια διεισδυτική ματιά στον κόσμο των ΑΜΕΑ και στον περίγυρο τους. Ένα έργο που συνδυάζει την κωμωδία, τη συγκίνηση, τον προβληματισμό και την τελική κάθαρση. Ένα έργο που δείχνει ότι αυτά τα παιδιά δεν είναι παιδιά ενός κατώτερου Θεού.
Μη στενοχωριέστε λοιπόν όταν ένα τέτοιο παιδάκι έρχεται στον κόσμο. Να χαίρεστε σαν να έρχεται ένα οποιοδήποτε παιδάκι στον κόσμο. Να χαίρεστε γιατί τα παιδιά, όλα τα παιδιά, είναι η ζωή η ίδια.
Μια ποιοτική παράσταση εμπλουτισμένη με μπαλετικά χορευτικά από τη Λίμνη των Κύκνων. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο είναι ένα κορίτσι με ιδιαίτερα χαρίσματα!
Όπως λέει η πρωταγωνίστρια μας μέσα στο έργο «Όταν γεννήθηκα… νόμιζα ότι ο κόσμος δεν έχει αέρα… ακόμα το νομίζω αυτό». Ας φροντίσουμε όλοι μαζί αυτά τα παιδιά, για να έχει η ζωή τους αέρα, όπως έχει για όλους μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.