Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Τρίτη, 28 Μαΐου 2019

Οι Τρίτεκνοι ψηφίζουν Τρίτεκνους. Συγχαρητήρια στους Τρίτεκνους της Αθήνας και στον Χρήστο Τεντόμα
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,Οι Τρίτεκνοι ψηφίζουν Τρίτεκνους. Συγχαρητήρια στους Τρίτεκνους της Αθήνας και στον Χρήστο Τεντόμα

Με το σύνθημα ΄΄Οι Τρίτεκνοι ψηφίζουν Τρίτεκνους για να αποκτήσουν την δική τους ΦΩΝΗ΄΄ σε όλη την Ελλάδα, δήλωσαν υποψηφιότητα Τρίτεκνοι που είναι εκλεγμένοι στα Διοικητικά Συμβούλια των Συλλόγων Τριτέκνων, γνωρίζουν τα προβλήματα και τις διεκδικήσεις, έχουν προσπαθήσει και έχουν αγωνιστεί για αυτά.  Το λογικό είναι οι τρίτεκνοι και όλοι όσοι προέρχονται από πολυμελείς οικογένειες, να εμπιστευτούν τόσο στα Δημοτικά Συμβούλια, καθώς και στα Περιφερειακά Συμβούλια, τους εκλεγμένους τρίτεκνους εκπροσώπους τους, προκειμένου να αποκτήσουν περισσότερα οφέλη σαν τρίτεκνες πολυμελείς οικογένειες.

Οι Τρίτεκνοι του Δήμου Αθήνας ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και στήριξαν ένα από τα Ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής, τον Χρήστο Τεντόμα.
Συγχαρητήρια στους Τρίτεκνους Αθήνας για την στήριξη τους!!!
Επίσης συγχαίρουμε τον Χρήστο Τεντόμα για την εκλογή του και του ευχόμαστε Καλή δύναμη στο έργο του!!!Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου