Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Πέμπτη, 1 Αυγούστου 2019

172 μόνιμες θέσεις στα ΚΕΠ - Προχωρά άμεσα η έκδοση της προκήρυξηςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


172 μόνιμες θέσεις στα ΚΕΠ - Προχωρά άμεσα η έκδοση της προκήρυξης

Προχωρά άμεσα η έκδοση της προκήρυξης - Γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία (ΑΕΙ, ΤΕΙ) και τα απολυτήρια (ΔΕ)
Πρόθεση της κυβέρνησης είναι να προχωρήσει άμεσα η έκδοση της προκήρυξης για την πρόσληψη 172 μονίμων υπαλλήλων στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).
Αυτό δήλωσε, ο υφυποουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, αρμόδιος για θέματα απλούστευσης διαδικασιών, κ. Γιώργος Γεωργαντάς. "Οι ανάγκες υπάρχουν και είναι είναι πολύ μεγάλες" τόνισε ο κ. Γεωργαντάς, συμπληρώνοντας ότι "ο τόσο σοβαρός και καταξιωμένος στην συνείδηση των πολιτών θεσμός βρίσκεται στα όριά του". Και συνέχισε:
(-) "Έχουν (σ.σ. τα ΚΕΠ) υπερφορτωθεί με επιπλέον υπηρεσίες χωρίς να υπάρξει η αναγκαία στελέχωση από ανθρώπινο δυναμικό αλλά και χωρίς να υπάρχουν και τα κατάλληλα μηχανικά μέσα για να υποστηριχθεί όλο αυτό".
(-) "Είναι μια ανάγκη, τώρα που τα ΚΕΠ ενηλικιώνονται, καθώς συμπληρώνονται 18 χρόνια από την λειτουργία τους, να υπάρξουν συγκεκριμένες πρωτοβουλίες για την ενίσχυση και την αναβάθμισή τους, καθώς ο ψηφιακός μετασχηματισμός στον οποίο πιστεύει η κυβέρνηση και τον οποίο ετοιμάζεται να επιτελέσει δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί χωρίς την στήριξη και των ΚΕΠ".
(-) "Πρέπει να υποστηριχθούν με όσες δυνατότητες υπάρχουν έτσι ώστε να μπορέσουν με την φυσική παρουσία όποιου επιθυμεί να τα χρησιμοποιήσει για να εξυπηρετηθεί, αυτό να γίνεται με έναν άμεσο και αποτελεσματικό τρόπο".

Aναμένεται να ισχύσουν τα εξής:
Θα γίνονται δεκτά όλα τα πτυχία ΑΕΙ και ΤΕΙ, αλλά και τα απολυτήρια ή διπλώματα οποιουδήποτε τύπου Λυκείου Δευτροβάθμιας ή Μεταδευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης
Πριμοδοτείται σημαντικά η ειδική εμπειρία όσων υπηρέτησαν σε ΚΕΠ. Δίνονται 15 μόρια για κάθε μήνα προϋπηρεσίας έως τους 60μήνες.
Η απλή εμπειρία μοριοδοτείται με 7 μόρια ανά μήνα για σύνολο 84 μηνών
Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να γνωρίζουν ότι η προκήρυξη θα απαιτεί 5ετή υποχρεωτική παραμονή στη θέση πρόσληψης χωρίς μετάταξη σε ανώτερη κατηγορία ή άλλο νομό.
Σε ειδικές περιπτώσεις επιτρέπεται η μετακίνηση σε άλλο ΚΕΠ του ίδιου δήμου ή η μετάταξη όσων έχουν αναπηρία 67% και άνω
Δεν είναι ακόμη γνωστό εάν η νέα προκήρυξη θα ρίχνει βάρος στην κάλυψη κενών θέσεων σε ΚΕΠ που βρίσκονται σε νησιωτικές και παραμεθόριες περιοχές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου