Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Πέμπτη, 31 Οκτωβρίου 2019

Είσαι Τρίτεκνος; Γίνε Εθελοντής – Επικοινώνησε σήμεραΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Είσαι Τρίτεκνος; Γίνε Εθελοντής – Επικοινώνησε σήμερα


Θες να γίνεις μέρος της παρέας μας; Σε περιμένουμε μετά χαράς!

Στον ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ αξιοποιούμε τα ταλέντα και την κλίση των εθελοντών-μελών μας, προσανατολίζοντας τους να ασχοληθούν με κάποια δουλειά του συλλόγου που τους αρέσει! Έτσι, γινόμαστε καλύτεροι και ταυτόχρονα αντλούμε χαρά και ηθική ικανοποίηση από το έργο μας!
Η Συντροφιά μας ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ καταφέρνει εδώ και χρόνια να προσφέρει σταθερά υπηρεσίες ενημέρωσης, στήριξης και ενδυνάμωσης των τριτέκνων και των οικογενειών τους.
Στόχο  αποτελεί μεταξύ άλλων η σταθερή παρουσία ενός δικτύου, εντός του οποίου η πληροφορία θα μπορεί να κυκλοφορήσει αλλά και τα πρόσωπα να συναντηθούν.
Ένα δίκτυο χάρη στο οποίο θα μπορούμε να παρέχουμε ακόμη καλύτερη πληροφόρηση, να φτάσουμε πιο κοντά σε όσους τώρα δοκιμάζονται, να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας. Προσπαθώντας αυτές οι υπηρεσίες να παρέχονται χωρίς αντίτιμο, και η συνδρομή των μελών μας να παραμένει συμβολική, στοχεύουμε φέτος να αναπτύξουμε ένα δίκτυο εθελοντών που θα μπορούν να συνδράμουν και να εξελίσσουν το έργο του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ ο καθένας ανάλογα με τα ταλέντα, τις δεξιότητες και τους περιορισμούς που έχει στην καθημερινότητα του.
Ξεκινώντας λοιπόν, από τα μέλη μας αλλά κοιτώντας προς όλους εσάς, αναζητούμε εθελοντές που θα ενισχύσουν το έργο μας και θα το διανθίσουν με τις ιδέες και τη φαντασία τους. Αναζητούμε ειδικά φοιτητές και απόφοιτους ανθρωπιστικών και ιατρικών σπουδών, αλλά και φοιτητές και επαγγελματίες διοικητικών και οικονομικών πανεπιστημίων, καλλιτέχνες αλλά και παιδαγωγούς, τεχνίτες και ό,τι άλλο φαντάζεστε.

Σχηματικά οι τομείς στους οποίους δραστηριοποιούνται οι εθελοντές είναι:
επικοινωνία με τα μέλη – ενημέρωση
γραμματειακή υποστήριξη, φροντίδα του χώρου, εξωτερικές εργασίες
οργάνωση και υλοποίηση δράσεων, εργαστηρίων, ημερίδων (σχεδιασμός, συντονισμός, προώθηση)
χρηματοδότηση (αναζήτηση, επικοινωνία)
εκπροσώπηση του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ στα διεθνή δίκτυα
ζητήματα δικαιωμάτων, παροχών  (ενημέρωση)
στήριξη των μελών (παροχή βοήθειας)
μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ιστοσελίδα.

Αν θες λοιπόν, να γίνεις εθελοντής στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣ, μπες στην ομάδα που έχει στηθεί στο Facebook, για να ενημερώνεσαι πότε και πού υπάρχει ανάγκη για βοήθεια. Επίσης, μπορείς να δηλώσεις συμμετοχή και ηλεκτρονικά στο triteknoiattikis@yahoo.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου