Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

Συνεργασία Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής με τον Δήμο Πεντέλης
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Συνεργασία Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής με τον Δήμο Πεντέλης

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής συναντήθηκε με συζήτησε με την κα Δήμητρα Κεχαγιά, Δήμαρχο Πεντέλης, για θέματα τρίτεκνων οικογενειών.
Ειδικότερα συζήτησε για την Μείωση στα Δημοτικά Τέλη στο Δήμο Πεντέλης – Μελισσίων, την μείωση στα δίδακτρα συμμετοχής στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου, καθώς και στα Τροφεία των Παιδικών σταθμών.

Η κα Δήμητρα Κεχαγιά, Δήμαρχος Πεντέλης, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας, και σύντομα θα ληφθούν θετικά μέτρα για την επίλυση των ανωτέρω. Στη συζήτηση συμμετείχαν και ο κ. Άγγελος Παλαιοδήμος, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών, καθώς και η κα Άντα Μπούσουλα, Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας.
Τον Σύλλογο Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής εκπροσώπησαν οι: κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου πρόεδρος, κ. Νικόλαος Κακανάτσας αντιπρόεδρος, Αγγελική Κανακάρη ανταποκρίτρια του Συλλόγου Τριτέκνων.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου