Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Στο πρώτο Φόρουμ Εθελοντικής Προσφοράς ο Γιώργος Πατούλης: Συνεργασία Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής με την Περιφέρεια Αττικής




ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Στο πρώτο Φόρουμ Εθελοντικής Προσφοράς ο Γιώργος Πατούλης: Συνεργασία Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής με την Περιφέρεια Αττικής


Ηχηρό μήνυμα πως η Περιφέρεια Αττικής θα στηρίξει έμπρακτα το εθελοντικό κίνημα με στόχο να μεγαλώσει το δίχτυ κοινωνικής προσφοράς προς όλους τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, απέστειλε ο Περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης χαιρετίζοντας το 1ο Φόρουμ Εθελοντικής Προσφοράς, που διοργανώθηκε στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Εθελοντισμού.
Στο χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης διαμήνυσε πως προτεραιότητα της νέας Διοίκησης είναι να μη μείνει κανένας συμπολίτης μας αβοήθητος, και σε αυτό το πλαίσιο υπογράμμισε πως «με την καθοδήγηση του εθελοντικού κινήματος, θα ενεργοποιηθούν όλες οι οδοί και οι δυνατότητες».
«Το μήνυμα της φετινής παγκόσμιας ημέρας είναι ο εθελοντισμός για ένα μέλλον χωρίς αποκλεισμούς» σημείωσε και πρόσθεσε πως θέλει τη συμμετοχή των εθελοντών προκειμένου να χαρτογραφηθούν οι δυνατότητες  και οι ανάγκες της Αττικής, με στόχο να γίνει αποτελεσματικότερη η παροχή βοήθειας, προς τους συμπολίτες μας. Σε αυτή την κατεύθυνση ζήτησε τις προτάσεις τους για τον καλύτερο συντονισμό και οργάνωση και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η συνεργασία θα αποδώσει καρπούς.
Την εκδήλωση οργάνωσε και συντόνισε η εντεταλμένη περιφερειακή σύμβουλος, αρμόδια για θέματα εθελοντισμού, Ευγενία  Μπαρμπαγιάννη. Στο πλαίσιο της εκδήλωσης ο κ. Πατούλης περιηγήθηκε σε όλα τα περίπτερα των εθελοντικών οργανώσεων και είχε την ευκαιρία να τους συγχαρεί για το έργο τους.

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής συνεργάζεται με την Περιφέρεια Αττικής. Επίσης ο Σύλλογος συμμετείχε στο 1ο Φόρουμ Εθελοντικής Προσφοράς.

Συγχαίρουμε όλους τους Εθελοντές που συμμετείχαν στο 1ο Φόρουμ Εθελοντικής Προσφοράς, καθώς επίσης συγχαίρουμε και τις Τρίτεκνες οικογένειες – μέλη του Συλλόγου μας, που συμμετείχαν μαζί με τον Σύλλογο μας στο 1ο Φόρουμ Εθελοντικής Προσφοράς.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.