Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2019

Συνεργασία Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής με τον Δήμο Αθηναίων
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Συνεργασία Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής με τον Δήμο Αθηναίων

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής άρχισε την συνεργασία του με τον Δήμο Αθηναίων το 2006. Μέχρι και σήμερα η συνεργασία του Συλλόγου μας και του Δήμου Αθηναίων είναι πάντα ΘΕΤΙΚΗ και συνεχίζεται.
Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής συναντήθηκε  με τον κ. Χρήστο Τεντόμα, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, για θέματα τρίτεκνων οικογενειών.
Έχει προηγηθεί συνάντηση με τον Δήμαρχο Αθηναίων κ. Κώστα Μπακογιάννη.
Ειδικότερα συζήτησε για την Μείωση στα Δημοτικά Τέλη στο Δήμο Αθηναίων, την απαλλαγή στα δίδακτρα συμμετοχής στις αθλητικές και πολιτιστικές δραστηριότητες του Δήμου, καθώς και στα Τροφεία των Παιδικών σταθμών.
Ο κ. Χρήστος Τεντόμας, Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηναίων, αναγνώρισε το δίκαιο των αιτημάτων μας, και σύντομα θα ληφθούν θετικά μέτρα για την επίλυση των ανωτέρω.
Τον Σύλλογο Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής εκπροσώπησαν οι: κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου πρόεδρος, τα μέλη του ΔΣ:  Κώστας Ασκληπιάδης και Αθηνά Γιαννοπούλου.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου