Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Σάββατο, 11 Ιανουαρίου 2020

Τρίτεκνοι Εκπαιδευτικοί: Μένουν εκτός και στη Γενική Αγωγή: 3 μόρια για κάθε παιδί!!!

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
emailtitsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Τρίτεκνοι Εκπαιδευτικοί: Μένουν εκτός και στη Γενική Αγωγή: 3 μόρια για κάθε παιδί!!!


Το υπουργείο Παιδείας προχωρεί εσπευσμένα σε προσλήψεις περισσότερων από 5.000 εκπαιδευτικών, αφού την τελευταία δεκαετία έγιναν ελάχιστες και τα κενά είναι μεγάλα.
Όσοι φιλοδοξούσαν να γίνουν εκπαιδευτικοί είχαν μόνο μία επιλογή: Να γίνουν ωρομίσθιοι ή αναπληρωτές, με μειωμένα δικαιώματα έναντι των μονίμων εκπαιδευτικών συναδέλφων τους.
Μέχρι τώρα, είχαν μοριοδότηση οι τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί, αφού το μέτρο αυτό δεν είχε ιδιαίτερο δημοσιονομικό κόστος για το κράτος, ενώ παράλληλα ήταν η ελάχιστη συνεισφορά του κράτους στην κατεύθυνση της καταπολέμησης του ογκούμενου δημογραφικού προβλήματος, που έχει πάρει διαστάσεις χιονοστιβάδας, με τη διαφορά γεννήσεων – θανάτων να διευρύνεται συνεχώς.

Παραδόξως, το υπουργείο Παιδείας επιλέγει να εφαρμόσει τον «νόμο Γαβρόγλου», που εφαρμόζει μια εντελώς αντιοικογενειακή μοριοδότηση.
Η απόκτηση ενός μεταπτυχιακού διπλώματος είναι πολλαπλάσια σημαντικότερη από την απόκτηση τριών παιδιών, όταν τρία παιδιά μπορούν να κρατήσουν ανοιχτό ένα δημοτικό σχολείο σε μια ακριτική περιοχή.
Το υπουργείο Παιδείας κλείνει τα μάτια μπροστά στην αδικία έναντι των τρίτεκνων εκπαιδευτικών και, εν γνώσει του, τους στέλνει στην ανεργία!!!

Οι Τρίτεκνοι Εκπαιδευτικοί που μένουν εκτός και στη Γενική Αγωγή, σε περίπτωση που επιθυμούν να διεκδικήσουν,
Μπορούν να μπουν και να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους μέχρι 17/1/2020


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου