Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020

Γιάννης Κεφαλογιάννης: Συνάντηση με τον Σύλλογο Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής και τον Γιώργο Κώτσηρα, βουλευτή Δυτικής Αττικής

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Γιάννης Κεφαλογιάννης: Συνάντηση με τον Σύλλογο Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής και τον Γιώργο Κώτσηρα, βουλευτή Δυτικής Αττικής

Αντιπροσωπεία του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής συναντήθηκε  με τον κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, Υφυπουργό Μεταφορών και Υποδομών,  για θέματα τρίτεκνων οικογενειών. Στη συνάντηση παρευρέθη και ο βουλευτής Δυτικής Αττικής, κ. Γιώργος Κώτσηρας.
Ο κ. Κώτσηρας επεσήμανε σχετικά: Η στήριξη του θεσμού της οικογένειας πρέπει να αποτελεί προτεραιότητα για την Κυβέρνηση. Οι τρίτεκνοι πρέπει να έχουν την ίδια μεταχείριση με τους πολύτεκνους, αν θέλουμε να δώσουμε κίνητρο στην τεκνοποίηση και κατ' επέκταση στην αντιμετώπιση του δημογραφικού προβλήματος της χώρας.
Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η μείωση των εισιτηρίων σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς (ξηρά και θάλασσα), θέμα που απασχολεί τον Υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, για την επίλυση του χρόνιου αυτού αιτήματος.
Να επισημάνουμε ότι ο Υφυπουργός θεωρεί την μείωση των εισιτηρίων θετικό μέτρο, όχι μόνο δημογραφικό, αλλά και οικονομική ανάσα προς τα μέσα μαζικής μεταφοράς.
Τον Σύλλογο Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού)  Αττικής εκπροσώπησαν οι: κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου, πρόεδρος,  τα μέλη του ΔΣ: Δέσποινα Τσουρουφλή, υπεύθυνη της Δυτικής Αττικής, και Νικόλαος Κακανάτσας, υπεύθυνος του Βόρειας Αττικής.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.