Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Με δωρεάν προκρατήσεις οι επισκέψεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος - Ελεύθερη πρόσβαση σε 65+, ΑμεΑ και εγκύους


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com

Με δωρεάν προκρατήσεις οι επισκέψεις στο Πάρκο Σταύρος Νιάρχος - Ελεύθερη πρόσβαση σε 65+, ΑμεΑ και εγκύους

Το ΚΠΙΣΝ (Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος) θα παραμείνει ανοιχτό και προσβάσιμο από όλους, αλλά με κανόνες και -αναγκαστικά- περιορισμούς στον αριθμό των επισκεπτών. Ταυτόχρονα θα πρέπει να εφαρμόσουμε κανονισμούς, οι οποίοι να αποτρέπουν τον συνωστισμό τόσο μέσα στο Πάρκο και τους υπόλοιπους χώρους μας, όσο και στις πύλες εισόδου και εξόδου.
Ο μόνος τρόπος να το πετύχουμε αυτό, είναι οι επισκέψεις να επιτρέπονται μόνο μετά από προεγγραφή σε ηλεκτρονική πλατφόρμα.
Η ύπαρξη προεγγραφής θα ελέγχεται σε τρεις πύλες - σημεία ελέγχου. Δεν θα επιτρέπεται η είσοδος χωρίς προεγγραφή ακόμη και αν τη συγκεκριμένη ώρα υπάρχουν "κενές θέσεις" στις προεγγραφές. Με τον τρόπο αυτό δεν θα υπάρχει κανένα κίνητρο για τη δημιουργία σειράς αναμονής η οποία θα προκαλούσε, πολλές φορές, ανεξέλεγκτο συνωστισμό.
Τόσο μέσα στο Πάρκο όσο και στις πύλες εισόδου και εξόδου, θα υπάρχει επιτήρηση από προσωπικό μας και φύλακες ώστε να αποθαρρύνεται ο συνωστισμός.
Από τον κανόνα της προεγγραφής θα εξαιρούνται μόνον οι άνω των 65 ετών, τα ΑμεΑ και οι έγκυοι, για τους οποίους η πρόσβαση θα είναι ελεύθερη, με έλεγχο, αν χρειασθεί, της ηλικίας, κάρτας ΑμεΑ κλπ. Ειδικά για τις ομάδες αυτές στόχος μας είναι να αποφεύγεται η καθυστέρηση στην είσοδο.
Η απόφασή μας για ελεύθερη πρόσβαση στους 65+, αποτελεί ουσιαστικά μια προσφορά στους περίοικους άνω των 65.
Ειδική μέριμνα θα ληφθεί για την επίσκεψη τουριστών στο ΚΠΙΣΝ. Το ΚΠΙΣΝ αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τουριστικούς προορισμούς της Αθήνας και επιδιώκουμε με κάθε τρόπο να συμβάλουμε στην τουριστική ανάκαμψη της πόλης μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.