Πέμπτη, 18 Φεβρουαρίου 2010

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 17/2/2010 η προγραμματισμένη συνάντηση της Υφυπουργού Παιδείας κας Εύης Χριστοφιλοπούλου με τους εκπροσώπους της Ομοσπονδίας Πολυμελών Οικογενειών με Τρία Τέκνα Ελλάδος (ΟΠΟΤΤΕ), και της Βουλευτού Καρδίτσας κας Θεοχάρη Μαρία, με ΜΟΝΑΔΙΚΟ και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ σκοπό την μεταφορά του πάγιου αιτήματος των τρίτεκνων, την πλήρους ΕΞΟΜΟΙΩΣΗΣ των τρίτεκνων οικογενειών με τις πολύτεκνες. Της επιδόθηκε υπόμνημα με τις προτάσεις μας.
Η συνάντηση έγινε σε καλό ,ζεστό και θετικό κλίμα και αυτό διότι η κα Χριστοφιλοπούλου έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο υπόμνημα με τα αιτήματα, που της παραδώσαμε. Βεβαίως, είναι παλαιά γνώστης των γενικότερων προσπαθειών μας αφού συμμετείχε σε ορισμένες γενικές συνελεύσεις μας ως εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.
Το αίτημα έγινε αποδεκτό, η κα Υφυπουργός δεσμεύθηκε ενώπιον και της Βουλευτού Καρδίτσας κας Θεοχάρη Μαρίας, ότι θα είμαστε παρών με τις προτάσεις μας στη Διαβούλευση - Συζήτηση που θα πραγματοποιηθεί εν όψει του Νομοσχεδίου που θα συζητηθεί για θέματα Παιδείας.
Αξίζει να αναφέρομε ότι για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και βιώνουν οι πολυμελής οικογένειες της χώρας μίλησε η κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου, Γεν. Γραμματέας της ΟΠΟΤΤΕ και Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Νομού Αττικής. Ζήτησε από την Υφυπουργό την έμπρακτη στήριξη των Τρίτεκνων οικογενειών τουλάχιστον στα θεσμικά αιτήματα, μιας και τα οικονομικά της χώρας είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση.
Ευελπιστούμε σε μια καλή μελλοντική συνεργασία στην οποία και δεσμεύτηκε η κα Χριστοφιλοπούλου όπως προαναφέραμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου