Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Παρασκευή 30 Νοεμβρίου 2012

Αναζητείται λύση για το αφορολόγητο των παιδιών



 

Αναζητείται λύση για το αφορολόγητο των παιδιών

 
Η κατάργηση του αφορολογήτου των προστατευομένων τέκνων, αναμένεται  σήμερα, Παρασκευή, στις 5 το απόγευμα, να βρεθεί  στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Οικονομικών με τους εκπροσώπους των κομμάτων που μετέχουν στην κυβέρνηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

 Εάν υπάρξει συμφωνία στα εκκρεμή θέματα, το φορολογικό νομοσχέδιο θα δοθεί σε δημόσια διαβούλευση στις αρχές της επόμενης εβδομάδας και το πιθανότερο να κατατεθεί στη Βουλή την τρίτη εβδομάδα του Δεκεμβρίου.

 Το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ έχουν ήδη εκφράσει την αντίθεσή τους στην κατάργηση του αφορολόγητου των προστατευομένων τέκνων και για να μειωθούν οι επιβαρύνσεις ζητούν να αυξηθεί η έκπτωση φόρου των 1.950 ευρώ που προβλέπεται στη νέα κλίμακα για εισοδήματα έως 18.000 ευρώ, για όσους φορολογουμένους έχουν παιδιά, με τα πρόσθετα έσοδα να βρίσκονται από την αύξηση του συντελεστή του ενιαίου φόρου ακινήτων για όσους έχουν πολύ μεγάλη ακίνητη περιουσία.

 Ο Eμπνευστής της ιδέας για την κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά, Π.Τσακλόγλου, και ο υπουργός Οικονομικών  Γ. Στουρνάρας θα έχoυν το απόγευμα της Παρασκευής συνάντηση με τους εκπροσώπους των κομμάτων που μετέχουν στη κυβέρνηση για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο.

 Πηγή: in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.