Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΡΙΤΕΚΝΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ

 ΤΡΙΤΕΚΝΙΑ = ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟΥ

 
Στο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ του Άκη Παυλόπουλου, στο ΕΧΤΡΑ 3, την Τρίτη  4/12/2012 και ώρα 22.00 η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου, αναφέρθηκε στο ανύπαρκτο πλέον επίδομα των τριτέκνων, στην κατάργηση του επιδόματος γέννας, στο φορολογικό αλλά και στην προσφυγή που ετοιμάζει ο σύλλογος στα δικαστήρια για το επίδομα τριτέκνων αλλά και για το αφορολόγητο.

 
Τόνισε τον νέο τρόπο καταβολής του επιδόματος, με την συγκέντρωση και κατάθεση 12 (ΔΩΔΕΚΑ) δικαιολογητικών στον ανταποκριτή του ΟΓΑ, και συμπλήρωση δήλωσης στο Ταχιsnet, κάθε χρόνο, για να καταβληθεί το επίδομα στις 30 Ιουνίου. Δηλαδή από 1 Ιανουαρίου και μέχρι 30 Ιουνίου τα μωρά θα μένουν νηστικά;;;

Αναγκάζονται οι οικογένειες να κατεβάσουν το επίπεδο της ζωής και διατροφής τους, το επίπεδο μόρφωσης των παιδιών τους, το επίπεδο υγείας, και δέχονται αποδοχές στον λιγότερες στον εργασιακό τους χώρο και για επι πλέον ώρες δουλειάς. Μέχρι να φθάσουμε στο απόλυτο ΤΙΠΟΤΑ.

 ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ;;;- KATAΡΓΗΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ

Αυτό λέει στην ουσία τόσο το τελευταίο νομοσχέδιο που ψηφίσθηκε με 153 ψήφους, όσο και η Εγκύκλιος που εξέδωσαν ως προς τον τρόπο χορήγησης του επιδόματος, και υπογράφεται από τους Μαυραγάνη, Βρούτση, Παναγιωτόπουλο.

Και όταν παραμείνουν χωρίς να έχουν πάρει το επίδομα όσοι απέκτησαν το τρίτο παιδί τον τελευταίο χρόνο.

 
Το δεύτερο χτύπημα έρχεται με την κατάργηση του αφορολόγητου για τα παιδιά. Ενώ συνεχίζουν να υπάρχουν ΚΩΔΙΚΟΙ ΣΠΑΤΑΛΗΣ και ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ, ενώ απαλλάσσονται μεγαλοκαναλάρχες για μαύρα κονδύλια, ενώ πληρώνουν μίζα 11,7 εκατομύρια ευρώ τις δύο τράπεζες για μελέτη, ΚΑΤΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΟ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ.

Οι άγαμοι με εισόδημα 25.000 ευρώ ευνοούνται – Οι Τρίτεκνοι με εισόδημα 25.000 ευρώ τιμωρούνται.

 Με μηνιαίο μισθό 750 ευρώ και άνω θεωρούν τον τρίτεκνο προνομιούχο.

 
ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΕΙΤΕ

ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΝΤΡΙΔΡΑΣΤΕ

 ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΣΤΗΝ ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ – ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ

 ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΓΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 10/12/2012 ΚΑΙ ΩΡΑ 12.30 ΜΕΣΗΜΕΡΙ, ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΟΓΑ ΠΑΤΗΣΙΩΝ 30, ΑΘΗΝΑ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου