Τετάρτη, 5 Δεκεμβρίου 2012

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟΥ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΑΤΤΙΚΗΣΣτις ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΜΑΡΤΥΡΕΣ  του Γιώργου Νούλα, στο SUNNY CHANNEL, την Τετάρτη 5/12/2012 και ώρα 20.00 η Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων Περιφέρειας Αττικής

κα Θεοκλήτη Μεσουρίδου, αναφέρθηκε στο ανύπαρκτο πλέον επίδομα των τριτέκνων, στην κατάργηση του επιδόματος γέννας, στο φορολογικό αλλά και στην προσφυγή που ετοιμάζει ο σύλλογος στα δικαστήρια τόσο για  το επίδομα τριτέκνων αλλά και για την κατάργηση του  αφορολόγητου. Καθημερινά μας ΄΄κάνουν καρδιογράφημα΄΄ με τα αρνητικά μέτρα, είπε χαρακτηριστικά.

Η Γραμματέας του Συλλόγου κα Κατερίνα Καντεράκη αναφέρθηκε στην αδιαφορία της Πολιτείας για το μέλλον της χώρας και για την επίλυση του δημογραφικού. ΄΄Αισθάνομαι ότι ζω πλέον στην Κίνα΄΄ με αυτές τις αρνητικές εξελίξεις.


1 σχόλιο:

  1. Συγχαρητήρια για τη δυναμική και μαχητική σας παρουσία.
    Να σας ενημερώσω ότι τα οικ. επιδόματα νέων δικαιούχων που απέκτησαν 3ο τέκνο το 2012 και είχε εγκριθεί η καταβολή τους από τον ΟΓΑ για τον Δεκέμβριο του 2012, μετατίθεται η πληρωμή για τον Φεβρουάριο του 2013.
    Με εκτίμηση
    Αθανάσιος Αθανασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή