Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2016

Υιοθετημένες αναμνήσεις: Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από μικρούς και μεγάλουςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com

Υιοθετημένες αναμνήσεις: Ένα βιβλίο που αξίζει να διαβαστεί από μικρούς και μεγάλους

ΥΙΟΘΕΤΗΜΕΝΕΣ ΑΝΑΜΝΗΣΕΙΣ
Της Αμαλιάννα Δεδούση
Από τις εκδόσεις Γαβριηλίδη

Στο βιβλίο αυτό θα διαβάσετε τις ιστορίες επτά ανθρώπων, βασισμένες σε αληθινά γεγονότα, τα οποία όμως έχουν αλλοιωθεί ώστε να προστατευτούν τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.
Οι άνθρωποι αυτοί έχουν μεταξύ τους έναν κοινό άξονα περιστροφής, την υιοθεσία. Διαφορετικές πτυχές της <<υιοθεσίας>> τους οδηγούν όλους στο γραφείο της κοινωνικής λειτουργού η οποία συμμετέχει ενεργά στην εξέλιξη των ιστοριών τους.
Ο Αριστοτέλης, ο ήρωας της πρώτης ιστορίας, έρχεται στα είκοσι δύο του χρόνια αντιμέτωπος με μια μεγάλη ανατροπή της ζωής.
Ο Πάρης και η Ελένη ξαναβρίσκονται τυχαία μετά από είκοσι περίπου χρόνια αναζητώντας το παιδί τους.
Η Ευαγγελία αντιμετωπίζει την απαγωγή της μικρής της κόρης.
Ο Αλέξανδρος, για τα δεινά που πέρασε, εκδικείται τη βιολογική του μητέρα κάνοντας όμως άθελά του υπέρβαση της ηθικής του συγκρότησης.


Είναι ένα υπέροχο βιβλίο που σου προκαλεί πάρα πολλά συναισθήματα. ....Η αγάπη και η αλήθεια είναι αυτές που μας κάνουν να ελπίζουμε για ένα καλύτερο αύριο για μας και τα παιδιά μας.....Πιστεύω ότι όλοι πρέπει να έχουμε στην βιβλιοθήκη μας αυτό το βιβλίο. ...Ήταν αναμενόμενο η συγγραφέας (τρίτεκνη μητέρα) του βιβλίου να μας ταξιδέψει…και να μας κάνει να αισθανθούμε έτσι. .. περιμένουμε και το επόμενο! !!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου