Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2023: 17 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Υπουργείο Παιδείας: Η απόφαση για τα επαγγελματικά δικαιώματα Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com

Υπουργείο Παιδείας: Η απόφαση για τα επαγγελματικά δικαιώματα Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης

Δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβέρνησης η υπουργική απόφαση “Χορήγηση αντιστοιχίας επαγγελματικών δικαιωμάτων των κατόχων τίτλων ειδικοτήτων που αποκτήθηκαν στο πλαίσιο της Δευτεροβάθμιας Επαγγελματικής Εκπαίδευσης με τα αντίστοιχα επαγγελματικά δικαιώματα κατόχων αντίστοιχων τίτλων ειδικοτήτων προϋφιστάμενων αντίστοιχων συστημάτων εκπαίδευσης και κατάρτισης που έχουν ήδη απονεμηθεί με προεδρικά διατάγματα: α) του άρθρου 6 παρ. 3 του ν. 2009/1992 (Α’18) και β) του άρθρου 4, παρ. 9 του ν. 3879/2010 (Α’163), καθώς και γ) με την, κατά περίπτωση, κατά το χρόνο κτήσης του τίτλου, ισχύουσα νομοθεσία εκάστου καθ’ ύλην αρμόδιου Υπουργείου”.
Χορηγούνται επαγγελματικά δικαιώματα στους κατόχους τίτλου ΕΠΑ.Λ. του ν. 4186/2013 ειδικότητας:
1.    Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης, Αερισμού και Κλιματισμού
2.    Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών
3.    Τεχνικός Μηχανοσυνθέτης Αεροσκαφών
4.    Τεχνικός Οχημάτων» του Τομέα Μηχανολογίας αντίστοιχα
5.    Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων, Εγκαταστάσεων και Δικτύων
6.    Σχεδιαστής Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής
7.    Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων
8.    Βοηθός Νοσηλευτή
9.    Βοηθός Φαρμακείου
10.                       Βοηθός Φαρμακείου
11.                       Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών
12.                       Υπάλληλος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό
13.                       Πλοίαρχος Εμπορικού Ναυτικού» του Τομέα Πλοιάρχων
14.                       Μηχανικός Εμπορικού Ναυτικού
15.                       Συντήρηση Έργων Τέχνης – Αποκατάστασης

OAEΔ: Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων για 4.000 θέσεις εργασίας του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας»

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com

OAEΔ: Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων για 4.000 θέσεις εργασίας του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας»
Αναρτήθηκε  στη διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ,  ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειομένων Ανέργων του «Ειδικού προγράμματος απασχόλησης μακροχρόνια ανέργων στον δημόσιο τομέα της υγείας».
Ο Οριστικός Πίνακας περιλαμβάνει τους ανέργους, εγγεγραμμένους στο μητρώο ανέργων του Οργανισμού, ηλικίας 18 ετών και άνω, που θα εργαστούν για 12 μήνες με πλήρη απασχόληση και ασφάλιση στις Υπηρεσίες Τοποθέτησης, όπως έχουν καθοριστεί βάσει της Δημόσιας Πρόσκλησης Νο 13/2016.
Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους οι άνεργοι που έχουν επιλεγεί για τοποθέτηση ως επιτυχόντες, καλούνται εντός προθεσμίας 5 εργάσιμων ημερών από την ενημέρωσή τους να προσέλθουν στην αρμόδια υπηρεσία (ΚΠΑ2), όπου είναι εγγεγραμμένοι ως άνεργοι προκειμένου να παραλάβουν το συστατικό σημείωμα για την υπόδειξή τους.  Ο άνεργος καλείται να προσκομίσει τον αριθμό καταθετικού λογαριασμού ΙΒΑΝ με υποχρεωτικά πρώτο δικαιούχο τον ίδιο. 

Άδειες μητρότητας και ανατροφής τέκνων δημοσίων υπαλλήλων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com

Άδειες μητρότητας και ανατροφής τέκνων δημοσίων υπαλλήλων

Διατάξεις του Υπαλληλικού Κώδικα (ν.3528/2007, ΦΕΚ.26Α)

Άρθρο 52.  Άδειες μητρότητας
1. Στις υπαλλήλους οι οποίες κυοφορούν, χορηγείται άδεια μητρότητας με πλήρεις αποδοχές δύο (2) μήνες πριν και τρεις (3) μήνες μετά τον τοκετό. Σε περίπτωση απόκτησης τέκνου πέραν του 3ου, η μετά τον τοκετό άδεια προσαυξάνεται κάθε φορά κατά δύο (2) μήνες. Η άδεια λόγω κυοφορίας χορηγείται ύστερα από βεβαίωση του θεράποντος ιατρού για τον πιθανολογούμενο χρόνο τοκετού.
2. Όταν ο τοκετός πραγματοποιείται σε χρόνο μεταγενέστερο από αυτόν που είχε πιθανολογηθεί αρχικά, η άδεια που είχε χορηγηθεί, παρατείνεται μέχρι την πραγματική ημερομηνία του τοκετού, χωρίς αυτή η παράταση να συνεπάγεται αντίστοιχη μείωση του χρόνου της άδειας που χορηγείται μετά τον τοκετό. Όταν ο τοκετός πραγματοποιηθεί σε χρόνο προγενέστερο από αυτόν που είχε αρχικά πιθανολογηθεί, το υπόλοιπο της άδειας χορηγείται μετά τον τοκετό, ώστε να εξασφαλιστεί συνολικός χρόνος άδειας πέντε (5) μηνών.
3. Σε κυοφορούσες υπαλλήλους που έχουν ανάγκη ειδικής θεραπείας, μετά την εξάντληση της αναρρωτικής άδειας με αποδοχές, χορηγείται κανονική άδεια κυοφορίας με αποδοχές, μετά από βεβαίωση θεράποντος ιατρού και διευθυντή γυναικολογικής ή μαιευτικής κλινικής ή τμήματος δημόσιου νοσηλευτικού ιδρύματος.
4. Στις υπαλλήλους που υιοθετούν τέκνο, χορηγείται άδεια τριών (3) μηνών με πλήρεις αποδοχές εντός του πρώτου εξαμήνου μετά την περαίωση της διαδικασίας της υιοθεσίας, εφόσον το υιοθετημένο τέκνο είναι ηλικίας έως έξι (6) ετών. Ένας μήνας από την άδεια αυτή μπορεί να καλύπτει απουσία της υπαλλήλου κατά το προ της υιοθεσίας διάστημα.
5. Επιδόματα λόγω τοκετού, που καταβλήθηκαν στην υπάλληλο νομικού προσώπου δημοσίου δικαίου λόγω υποχρεωτικής ασφάλισης σε ασφαλιστικούς οργανισμούς, εκπίπτουν από τις αποδοχές που καταβάλλονται κατά τη διάρκεια της άδειας μητρότητας, εφόσον η ασφάλιση θεμελιώνεται και σε συνεισφορά του νομικού προσώπου.

Άρθρο 53.  Διευκολύνσεις υπαλλήλων με οικογενειακές υποχρεώσεις
1. Η προβλεπόμενη από την παρ. 2 του άρθρου 51 του παρόντος άδεια χορηγείται υποχρεωτικά, χωρίς γνώμη υπηρεσιακού συμβουλίου, όταν πρόκειται για ανατροφή παιδιού ηλικίας έως και έξι (6) ετών.
Διάστημα τριών (3) μηνών της άδειας αυτής χορηγείται με πλήρεις αποδοχές στην περίπτωση γέννησης τρίτου (3ου) παιδιού και άνω.
2. Ο χρόνος εργασίας του γονέα υπαλλήλου μειώνεται κατά δύο (2) ώρες ημερησίως εφόσον έχει τέκνα ηλικίας έως δύο (2) ετών και κατά μία (1) ώρα, εφόσον έχει τέκνα ηλικίας από δύο (2) έως τεσσάρων (4) ετών. Ο γονέας υπάλληλος δικαιούται εννέα (9) μήνες άδεια με αποδοχές για ανατροφή παιδιού, εφόσον δεν κάνει χρήση του κατά το προηγούμενο εδάφιο μειωμένου ωραρίου.
Για το γονέα που είναι άγαμος ή χήρος ή διαζευγμένος ή έχει αναπηρία 67% και άνω, το κατά μία ώρα μειωμένο ωράριο του πρώτου εδαφίου ή η άδεια του προηγούμενου εδαφίου προσαυξάνονται κατά έξι (6) μήνες ή ένα (1) μήνα αντίστοιχα.
Στην περίπτωση γέννησης 4ου τέκνου, το μειωμένο ωράριο εργασίας παρατείνεται για δύο (2) ακόμα έτη.
3. Αν και οι δύο γονείς είναι υπάλληλοι, με κοινή τους δήλωση που κατατίθεται στις υπηρεσίες τους καθορίζεται ποιος από τους δύο θα κάνει χρήση του μειωμένου ωραρίου ή της άδειας ανατροφής, εκτός αν με την ανωτέρω κοινή τους δήλωση καθορίσουν χρονικά διαστήματα που ο καθένας θα κάνει χρήση, αλλά πάντοτε διαδοχικώς και μέσα στα χρονικά όρια της προηγούμενης παραγράφου.
Αν η σύζυγος του υπαλλήλου ή ο σύζυγος της υπαλλήλου εργάζεται στον ιδιωτικό τομέα, εφόσον δικαιούται όμοιων ολικώς ή μερικώς διευκολύνσεων, ο σύζυγος ή η σύζυγος υπάλληλος δικαιούται να κάνει χρήση των διευκολύνσεων της παραγράφου 2 κατά το μέρος που η σύζυγος αυτού ή ο σύζυγος αυτής δεν κάνει χρήση των δικών της ή των δικών του δικαιωμάτων ή κατά το μέρος που αυτά υπολείπονται των διευκολύνσεων της παραγράφου 2.
Αν η σύζυγος του υπαλλήλου δεν εργάζεται ή δεν ασκεί οποιοδήποτε επάγγελμα, ο σύζυγος δεν δικαιούται να κάνει χρήση των διευκολύνσεων της παραγράφου 2, εκτός αν λόγω σοβαρής πάθησης ή βλάβης κριθεί ανίκανη να αντιμετωπίζει τις ανάγκες ανατροφής του παιδιού, σύμφωνα με βεβαίωση της Δευτεροβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής στην αρμοδιότητα της οποίας υπάγεται ο υπάλληλος.
4. Όταν ο ένας γονέας λάβει την άδεια της παρ. 1 του παρόντος, ο άλλος δεν έχει δικαίωμα να κάνει χρήση των διευκολύνσεων της παρ. 2 του άρθρου αυτού για το ίδιο διάστημα.
5. Σε περίπτωση διάστασης, διαζυγίου, χηρείας ή γέννησης τέκνου χωρίς γάμο των γονέων του, την άδεια της παρ. 1 και τις διευκολύνσεις της παρ. 2 του παρόντος άρθρου δικαιούται ο γονέας που ασκεί την επιμέλεια.
6. Οι υπηρεσίες υποχρεούνται να διευκολύνουν τους υπαλλήλους που έχουν τέκνα τα οποία παρακολουθούν μαθήματα πρωτοβάθμιας ή δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, για να επισκέπτονται το σχολείο των παιδιών τους, με σκοπό την παρακολούθηση της σχολικής τους επίδοσης.
7. Με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών, Δημόσιας Διοίκησης και Αποκέντρωσης ρυθμίζονται οι λεπτομέρειες εφαρμογής των διατάξεων της προηγούμενης παραγράφου και καθορίζεται το ανώτατο όριο ημερών απουσίας. 

ν. 4210/2013 - Εννιάμηνη άδεια ανατροφής τέκνου και στους πατέρες
Με την έναρξη ισχύος της εν λόγω διάταξης δίδεται για πρώτη φορά η δυνατότητα στον πατέρα δημόσιο υπάλληλο να κάνει χρήση του μειωμένου ωραρίου ή της συνεχόμενης μετ’ αποδοχών άδειας ανατροφής τέκνου σε περίπτωση που η σύζυγός του δεν εργάζεται. Η ως άνω διάταξη θεσπίστηκε όχι μόνο σε συμμόρφωση προς το δίκαιο της ΕΕ (ιδίως Οδηγία 2006/54/ΕΚ) αλλά και προς αποκατάσταση του αισθήματος ισότητας και ισονομίας καθώς πρόκειται για ένα αυτονόητο γονεϊκό δικαίωμα του πατέρα δημοσίου υπαλλήλου, το οποίο πρέπει να χορηγείται υπό τους ίδιους όρους με εκείνους που διέπουν τη χορήγησή του στη μητέρα δημόσιο υπάλληλο.
Διευκρινίζεται ότι, με την έναρξη ισχύος του νόμου, ο πατέρας δημόσιος υπάλληλος δικαιούται των διευκολύνσεων του μειωμένου ωραρίου ή της συνεχόμενης μετ’ αποδοχών άδειας ανατροφής τέκνου, ανάλογα με την ηλικία του τέκνου του και σύμφωνα με τις προϋποθέσεις της παρ. 2 του άρθρου 53 του Υ.Κ., ανεξαρτήτως του αν η σύζυγός του απασχολείται με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ή με σύμβαση μίσθωσης έργου σε φορέα του δημοσίου ή ιδιωτικού τομέα όπως επίσης και στην περίπτωση που απασχολείται με σύμβαση μερικής απασχόλησης.
Στις ως άνω περιπτώσεις αν η σύζυγος του υπαλλήλου έκανε, κάνει ή θα κάνει χρήση όμοιων διευκολύνσεων ανατροφής τέκνου, ο σύζυγος υπάλληλος δικαιούται να κάνει χρήση του μειωμένου ωραρίου ή της συνεχόμενης άδειας ανατροφής κατά το υπολειπόμενο μέρος.
Συναφώς υπενθυμίζεται ότι το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης υιοθέτησε την άποψη ότι η ειδική παροχή προστασίας της μητρότητας του άρθρου 142 του Ν. 3655/2008 δεν αποτελεί όμοια διευκόλυνση με το μειωμένο ωράριο ή τη συνεχόμενη μετ΄ αποδοχών άδεια για την ανατροφή τέκνου.

 ν.  4440 /2016
Άρθρο 31
Άδεια ασθένειας τέκνων
Για τους υπαλλήλους που είναι τρίτεκνοι η πολύτεκνοι, η ως άνω άδεια ανέρχεται σε πέντε (5) εργάσιμες ημέρες για κάθε ημερολογιακό έτος.

Υπουργείο Παιδείας: Απόρριψη κατ΄ εξαίρεση ενστάσεων μεταγγραφών Τρίτεκνων Φοιτητών

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649

Υπουργείο Παιδείας: Απόρριψη κατ΄ εξαίρεση ενστάσεων μεταγγραφών Τρίτεκνων Φοιτητών

ΤΕΙ αποφάσισε να μην δεχτεί φοιτητές από μετεγγραφές! Να μην εγγράψει στα Τμήματά του όσους μετεγγραφόμενους φοιτητές εστάλησαν στο ίδρυμα, κατόπιν ενστάσεων που υπέβαλαν στο υπουργείο Παιδείας, αποφάσισε το ΤΕΙ της Αθήνας, το οποίο μάλιστα θα προσφύγει τις ερχόμενες ημέρες στα δικαστήρια.
Τα Τμήματα του ΤΕΙ Αθήνας 
  1. Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ
  2. Νοσηλευτικής
  3. Μαιευτικής
  4. Διοίκησης Επιχειρήσεων/ Κατεύθυνση Διοίκησης Επιχειρήσεων
  5. Τεχνολογίας Τροφίμων

με ξεχωριστές Συνελεύσεις τους, αποφάσισαν ότι δεν είναι εφικτό να πραγματοποιήσουν υπεράριθμες εγγραφές φοιτητών/τριών κατά παράβαση της ισχύουσας νομοθεσίας (άρθρο 2 Υ.Α. ΦΕΚ 3153/30-09-2016) που καθορίζει ότι ο αριθμός των μετεγγραφομένων είναι στο 15% του συνολικού αριθμού των εισακτέων κατ’ έτος αναφοράς.
Τα προαναφερόμενα Τμήματα έθεσαν το θέμα στην έκτακτη συνεδρίαση της Συνέλευσης του ΤΕΙ Αθήνας, που πραγματοποιήθηκε στις  27-01-2017, όπου μετά από διεξοδική συζήτηση αποφασίστηκε, κατά πλειοψηφία, να γίνει από το Ίδρυμα και τα Τμήματά του η σχετική δικαστική προσφυγή κατά του πίνακα των μετεγγραφόμενων κατόπιν ένστασης με βάση την υπ’ αρ. 206338/Ζ1/02-12-2016 Υ.Α.
Στόχος της απόφασης αυτής είναι
α) η αποσόβηση του κινδύνου διατάραξης της εύρυθμης λειτουργίας και απομείωσης του επιπέδου ποιότητας του παρεχομένου εκπαιδευτικού και ερευνητικού έργου των Τμημάτων και
β) η διασφάλιση της υφιστάμενης διαδικασίας αξιοκρατικής εισαγωγής φοιτητών στα ΑΕΙ με βάση τις εκπαιδευτικές επιδόσεις των υποψηφίων στις πανελλήνιες εξετάσεις.

Επισημαίνεται ότι η μείωση των ανθρώπινων πόρων και οι διαθέσιμες εγκαταστάσεις και εξοπλισμός δεν επαρκούν για ποιοτική εκπαίδευση υπέρμετρα μεγάλου αριθμού φοιτητών, ενώ το Ίδρυμα οικονομικά στραγγαλίζεται από το διαρκώς αυξανόμενο αριθμό ωρών Επιστημονικών και Εργαστηριακών Συνεργατών, προκειμένου να καλύψει θεωρητικά και εργαστηριακά τμήματα με δυσανάλογο περιορισμό των οικονομικών πόρων εκ μέρους του Υπουργείου.
Ωστόσο η Διοίκηση του ΤΕΙ Αθήνας, παρά τα σοβαρά προβλήματα που έχουν επίπτωση στην εκπαιδευτική διαδικασία (δημιουργία «λιμναζόντων» φοιτητών κλπ), αντιλαμβάνεται την κοινωνική πραγματικότητα και ζητά άμεσα από τον Υπουργό Παιδείας συνάντηση για τη διευθέτηση του θέματος.

Για άλλη μια χρονιά οι Τρίτεκνες Οικογένειες είναι δέσμιες των χρόνιων άλυτων προβλημάτων.
Θυμίζουμε ότι από το 2006 έως και το 2009 οι Μεταγραφές Τρίτεκνων Φοιτητών εγίνοντο χωρίς πρόβλημα.

Το πρόβλημα παρουσιάστηκε το 2010 και δυστυχώς συνεχίζεται μέχρι και σήμερα 2017.

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017

Βασίλης Βαλασόπουλος: Οι Τρίτεκνοι Ηλιούπολης θα έχουν μείωση δημοτικών τελών σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου - Λειτουργεί γραφείο Τριτέκνων στο Δήμο Ηλιούπολης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649

Βασίλης Βαλασόπουλος: Οι Τρίτεκνοι Ηλιούπολης θα έχουν μείωση δημοτικών τελών σύμφωνα με τις οικονομικές δυνατότητες του Δήμου -Λειτουργεί γραφείο Τριτέκνων στο Δήμο Ηλιούπολης

Ο Σύλλογος έχει έλθει επανειλημμένα σε επικοινωνία με όλους τους Δήμους που ανήκουν στην Περιφέρεια (Νομό) Αττικής και επιδιώκει την μείωση Δημοτικών Τελών στους Τρίτεκνους.
 Ο Σύλλογος μαζί με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων, της οποίας είναι μέλος, πέτυχε, το 2016, να γίνει Νόμος του Κράτους, ν.4368/2016 η Μείωση Δημοτικών Τελών στους Τρίτεκνους.
Ο Σύλλογος Τριτέκνων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Βασίλη Βαλασόπουλο και συζήτησε διεξοδικά για την απαλλαγή των τρίτεκνων οικογενειών στα Δημοτικά Τέλη.

Ξεκινά η λειτουργία του Γραφείου Τριτέκνων με Ανταποκριτή του Συλλόγου  και στο Δήμο Ηλιούπολης από Δευτέρα 6/2/2017.

1. Στο Δήμο ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ
Σοφ. Βενιζέλου και  Πρωτόπαππα,  Ηλιούπολη, εντός Δημαρχείου, ισόγειο, κάθε Δευτέρα 18.00- 19.00, τηλ 6930 835310 - 6936811681
2. Στο Δήμο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Λεωφ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη,  εντός Δημαρχείου, ισόγειο, κάθε Τετάρτη 18.00- 19.00, τηλ 6930 835310 - 6936811681
3.    Στο Δήμο ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ
στην οδό Μιλτιάδου και Ναυπλίου, εντός Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Παλαιού Φαλήρου, ισόγειο,
κάθε Τετάρτη 17.30- 19.30, τηλ 6949 592286
4.    Στο Δήμο ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
στην οδό Σαπφούς 21 και Χαροκόπου, εντός Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Καλλιθέας, ισόγειο,
κάθε Δευτέρα  18.00- 21.00,  και Πέμπτη 18.00- 21.00,
τηλ 6949 592286, 6932 737727
5.    Στο Δήμο ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ
στην οδό Αγίου Δημητρίου 55, εντός Δημαρχείου, ισόγειο,
 κάθε Τρίτη 18.00- 20.00, τηλ 6930 835310 – 6936811681
6.   Στο Δήμο ΔΑΦΝΗΣ – ΥΜΗΤΤΟΥ
Ηλιουπόλεως 120, Δάφνη, εντός Δημοτικής Βιβλιοθήκης, κάθε Δευτέρα 11.00πμ – 12.00μ, τηλ 6973 926883

Τα γραφεία Τριτέκνων εξυπηρετούν τρίτεκνους από όλους τους Δήμους Νοτίου Τομέα. (Μοσχάτο – Ταύρος, Νέα Σμύρνη, Άλιμος, Γλυφάδα, Βάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη).

Τα γραφεία εξυπηρετούν Τρίτεκνους από ΟΛΕΣ τις ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
Για την εγγραφή νέων μελών χρειάζεται:
Οικογενειακή Κατάσταση
Φωτοτυπίες ταυτοτήτων των γονιών
Φωτογραφίες προσώπου (διαστάσεων περίπου 0,3 εκ Χ 0,25) για τους γονείς, και για τα παιδιά από 6 ετών και μέχρι 25 ετών
Το τελευταίο Εκκαθαριστικό της Εφορίας (προαιρετικά)
Λογαριασμός ΔΕΗ η ΟΤΕ η ΕΥΔΑΠ, για όσους η Οικογενειακή Κατάσταση είναι από Επαρχία.
Επιμέλεια των παιδιών, για τους διαζευγμένους.

Τα γραφεία λειτουργούν όλο τον χρόνο. Κλείνουν για διακοπές Χριστουγέννων, διακοπές Πάσχα, και καλοκαιρινές διακοπές τον Αύγουστο.

Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017

Γιάννης Κωνσταντάτος: Περιμένω την μελέτη του Συλλόγου Τριτέκνων για το κόστος επιβάρυνσης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649

Γιάννης Κωνσταντάτος: Περιμένω την μελέτη του Συλλόγου Τριτέκνων για το κόστος επιβάρυνσης του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης

Ο Σύλλογος έχει έλθει επανειλημμένα σε επικοινωνία με όλους τους Δήμους που ανήκουν στην Περιφέρεια (Νομό) Αττικής και επιδιώκει την μείωση Δημοτικών Τελών στους Τρίτεκνους.
 Ο Σύλλογος μαζί με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων, της οποίας είναι μέλος, πέτυχε, το 2016, να γίνει Νόμος του Κράτους, ν.4368/2016 η Μείωση Δημοτικών Τελών στους Τρίτεκνους.
Ο Σύλλογος Τριτέκνων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Ελληνικού - Αργυρούπολης  κ. Γιάννη Κωνσταντάτο και συζήτησε διεξοδικά για την απαλλαγή των τρίτεκνων οικογενειών στα Δημοτικά Τέλη.
Ο Δήμαρχος  Ελληνικού - Αργυρούπολης, ζήτησε, να συγκεντρώσει στοιχεία ο Σύλλογος και να τα δώσει στον Δήμο, δηλαδή πόσες είναι οι Τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου, με προστατευόμενα παιδιά και με εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ.

Παρακαλούνται οι Τρίτεκνες οικογένειες, κάτοικοι Δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης, όπως επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο, και προσκομίσουν το τελευταίο εκκαθαριστικό της Εφορίας.
Οι Τρίτεκνοι Ελληνικού - Αργυρούπολης εξυπηρετούνται από το γραφεία Τριτέκνων:

1. Στο Δήμο ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ
Λεωφ. Κύπρου 68, Αργυρούπολη,  εντός Δημαρχείου, κάθε Τετάρτη 18.00- 19.00, τηλ 6930 835310 - 6936811681
2.    Στο Δήμο Παλαιού Φαλήρου, 
στην οδό Μιλτιάδου και Ναυπλίου, εντός Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Παλαιού Φαλήρου, κάθε Τετάρτη 17.30- 19.30, τηλ 6949 592286
3.    Στο Δήμο Καλλιθέας,
στην οδό Σαπφούς 21 και Χαροκόπου, εντός Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Καλλιθέας,
κάθε Δευτέρα  18.00- 21.00,  και Πέμπτη 18.00- 21.00, 
τηλ 6949 592286, 6932 737727
4.    Στο Δήμο Αγίου Δημητρίου, 
στην οδό Αγίου Δημητρίου 55, εντός Δημαρχείου,
 κάθε Τρίτη 18.00- 20.00, τηλ 6930 835310 - 6936811681

Τα γραφεία εξυπηρετούν Τρίτεκνους από ΟΛΕΣ τις ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
Για την εγγραφή νέων μελών χρειάζεται:
Οικογενειακή Κατάσταση
Φωτοτυπίες ταυτοτήτων των γονιών
Φωτογραφίες προσώπου (διαστάσεων περίπου 0,3 εκ Χ 0,25) για τους γονείς, και για τα παιδιά από 6 ετών και μέχρι 25 ετών
Το τελευταίο Εκκαθαριστικό της Εφορίας (προαιρετικά)
Λογαριασμός ΔΕΗ η ΟΤΕ η ΕΥΔΑΠ, για όσους η Οικογενειακή Κατάσταση είναι από Επαρχία.
Επιμέλεια των παιδιών, για τους διαζευγμένους.


Τα γραφεία λειτουργούν όλο τον χρόνο. Κλείνουν για διακοπές Χριστουγέννων, διακοπές Πάσχα, και καλοκαιρινές διακοπές τον Αύγουστο.

Αναστάσιος Μαυρίδης: Περιμένω την μελέτη του Συλλόγου Τριτέκνων για το κόστος επιβάρυνσης του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649

Αναστάσιος Μαυρίδης: Περιμένω την μελέτη του Συλλόγου Τριτέκνων για το κόστος επιβάρυνσης του Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης

Ο Σύλλογος έχει έλθει επανειλημμένα σε επικοινωνία με όλους τους Δήμους που ανήκουν στην Περιφέρεια (Νομό) Αττικής και επιδιώκει την μείωση Δημοτικών Τελών στους Τρίτεκνους.
 Ο Σύλλογος μαζί με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων, της οποίας είναι μέλος, πέτυχε, το 2016, να γίνει Νόμος του Κράτους, ν.4368/2016 η Μείωση Δημοτικών Τελών στους Τρίτεκνους.
Ο Σύλλογος Τριτέκνων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Λυκόβρυσης – Πεύκης  κ. Αναστάσιο Μαυρίδη και συζήτησε διεξοδικά για την απαλλαγή των τρίτεκνων οικογενειών στα Δημοτικά Τέλη.
Ο Δήμαρχος Λυκόβρυσης - Πεύκης, ζήτησε, να συγκεντρώσει στοιχεία ο Σύλλογος και να τα δώσει στον Δήμο, δηλαδή πόσες είναι οι Τρίτεκνες οικογένειες του Δήμου, με προστατευόμενα παιδιά και με εισόδημα μέχρι 30.000 ευρώ.

Παρακαλούνται οι Τρίτεκνες οικογένειες, κάτοικοι Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης, όπως επικοινωνήσουν με τον Σύλλογο, και προσκομίσουν το τελευταίο εκκαθαριστικό της Εφορίας.
Οι Τρίτεκνοι Λυκόβρυσης – Πεύκης εξυπηρετούνται από το γραφείο Τριτέκνων στο Μαρούσι.

1)   Στο Δήμο ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ
Βασιλίσσης Σοφίας 85, εντός Πολιτιστικού Κέντρου Δήμου Αμαρουσίου, 1ος όροφος, κάθε Τετάρτη 11.00- 12.30, τηλ 6934 574985, 6937 477831, 6936 193290, 6937 477834 – το γραφείο τριτέκνων στο Μαρούσι λειτουργεί από το 2007.


Τα γραφεία εξυπηρετούν Τρίτεκνους από ΟΛΕΣ τις ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
Για την εγγραφή νέων μελών χρειάζεται:
Οικογενειακή Κατάσταση
Φωτοτυπίες ταυτοτήτων των γονιών
Φωτογραφίες προσώπου (διαστάσεων περίπου 0,3 εκ Χ 0,25) για τους γονείς, και για τα παιδιά από 6 ετών και μέχρι 25 ετών
Το τελευταίο Εκκαθαριστικό της Εφορίας (προαιρετικά)
Λογαριασμός ΔΕΗ η ΟΤΕ η ΕΥΔΑΠ, για όσους η Οικογενειακή Κατάσταση είναι από Επαρχία.
Επιμέλεια των παιδιών, για τους διαζευγμένους.


Τα γραφεία λειτουργούν όλο τον χρόνο. Κλείνουν για διακοπές Χριστουγέννων, διακοπές Πάσχα, και καλοκαιρινές διακοπές τον Αύγουστο.

Χρήστος Βρεττάκος: Οι Τρίτεκνοι Κερατσινίου - Δραπετσώνας θα έχουν μείωση δημοτικών τελών – Ξεκινά η λειτουργία γραφείου Τριτέκνων

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649


Χρήστος Βρεττάκος: Οι Τρίτεκνοι Κερατσινίου - Δραπετσώνας θα έχουν μείωση δημοτικών τελών  – Ξεκινά η λειτουργία γραφείου Τριτέκνων

Ο Σύλλογος έχει έλθει επανειλημμένα σε επικοινωνία με όλους τους Δήμους που ανήκουν στην Περιφέρεια (Νομό) Αττικής και επιδιώκει την μείωση Δημοτικών Τελών στους Τρίτεκνους.
 Ο Σύλλογος μαζί με την Πανελλαδική Ομοσπονδία Τριτέκνων, της οποίας είναι μέλος, πέτυχε, το 2016, να γίνει Νόμος του Κράτους, ν.4368/2016 η Μείωση Δημοτικών Τελών στους Τρίτεκνους.
Ο Σύλλογος Τριτέκνων συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Κερατσινίου - Δραπετσώνας κ. Χρήστο Βρεττάκο και συζήτησε διεξοδικά για την απαλλαγή των τρίτεκνων οικογενειών στα Δημοτικά Τέλη.
Για το έτος 2017,  θα συζητηθεί σύντομα στο Δημοτικό Συμβούλιο για να παρθεί απόφαση.

Ξεκινά να λειτουργεί γραφείο Τριτέκνων στο Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας.

1. Στο Δήμο ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ
Καραολή και Δημητρίου, Κερατσίνι,  εντός Δημαρχείου, ισόγειο, κάθε Τρίτη 17.00- 19.00, τηλ 6908 567221
Θα εξυπηρετούνται οι Τρίτεκνοι Κερατσινίου – Δραπετσώνας – Σκαραμαγκά - Πέραμα – Ασπρόπυργο-

Τα γραφεία εξυπηρετούν Τρίτεκνους από ΟΛΕΣ τις ΠΕΡΙΟΧΕΣ.
Για την εγγραφή νέων μελών χρειάζεται:
Οικογενειακή Κατάσταση
Φωτοτυπίες ταυτοτήτων των γονιών
Φωτογραφίες προσώπου (διαστάσεων περίπου 0,3 εκ Χ 0,25) για τους γονείς, και για τα παιδιά από 6 ετών και μέχρι 25 ετών
Το τελευταίο Εκκαθαριστικό της Εφορίας (προαιρετικά)
Λογαριασμός ΔΕΗ η ΟΤΕ η ΕΥΔΑΠ, για όσους η Οικογενειακή Κατάσταση είναι από Επαρχία.
Επιμέλεια των παιδιών, για τους διαζευγμένους.


Τα γραφεία λειτουργούν όλο τον χρόνο. Κλείνουν για διακοπές Χριστουγέννων, διακοπές Πάσχα, και καλοκαιρινές διακοπές τον Αύγουστο.

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

Υπουργείο Παιδείας: Αποτελέσματα των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών για τους αιτούντες έως και τις 25 Οκτωβρίου 2016

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649


Υπουργείο Παιδείας: Αποτελέσματα των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών για τους αιτούντες έως και τις 25 Οκτωβρίου 2016

Τα αποτελέσματα των κατ’ εξαίρεση μετεγγραφών, για όσους έκαναν αίτηση έως και τις 25 Οκτωβρίου 2016 καθώς και μέρος των αιτήσεων της 26ης Οκτωβρίου, έχουν αναρτηθεί στο Πληροφοριακό Σύστημα στη διεύθυνση: https://transfer.it.minedu.gov.gr/

Τα υπόλοιπα αποτελέσματα θα αναρτώνται και θα ανακοινώνονται τμηματικά. Στην εξέταση των φακέλων τηρείται αυστηρά η σειρά προτεραιότητας, σύμφωνα με την ημερομηνία υποβολής τους.

Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017

Οι Τρίτεκνοι Αττικής καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή σε δραστηριότητες

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649

Οι Τρίτεκνοι Αττικής καλούνται να δηλώσουν συμμετοχή σε δραστηριότητες

Ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιφέρειας (Νομού) Αττικής, όπως κάθε χρόνο, το ίδιο και φέτος, προγραμματίζει δραστηριότητες για τα μέλη του.

1. Θα τιμηθούν όλες οι Νέες Τρίτεκνες μητέρες, μέλη του Συλλόγου μας, δηλαδή όσες γέννησαν το 3ο παιδάκι τους από 1.1.2016 και έως 31.12.2016. Επίσης όσες μητέρες γέννησαν το 3ο παιδάκι τους από 1.8.2015 και έως 31.12.2015, αλλά δεν συμμετείχαν στην περυσινή βράβευση. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου, απαραίτητα πάνω έναν αριθμό κινητού επικοινωνίας που να ισχύει. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 5.2.2017.

2. Θα τιμηθούν όλοι οι πρωτοετείς Τρίτεκνοι Φοιτητές που εισήχθησαν σε ΑΕΙ, ΤΕΙ, ΙΕΚ, Πανεπιστήμια εξωτερικού, το σχολικό έτος 2016. Επίσης όσοι εισήχθησαν το 2015, αλλά δεν συμμετείχαν στην περυσινή βράβευση. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου, απαραίτητα πάνω έναν αριθμό κινητού επικοινωνίας που να ισχύει. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 5.2.2017.

3. Θα τιμηθούν όλοι οι Πτυχιούχοι Τρίτεκνοι Επιστήμονες και Μεταπτυχιακοί που ολοκλήρωσαν τις σπουδές τους και απέκτησαν Πτυχίο, μέχρι και 31.12.2016. Επίσης όσοι απέκτησαν Πτυχίο το 2015, αλλά δεν συμμετείχαν στην περυσινή βράβευση. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου, απαραίτητα πάνω έναν αριθμό κινητού επικοινωνίας που να ισχύει. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 5.2.2017.

4. Η καθιερωμένη Ετήσια Παιδική Γιορτή για μικρά παιδιά μέχρι και 15 ετών. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου, απαραίτητα πάνω έναν αριθμό κινητού επικοινωνίας που να ισχύει. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 5.2.2017.

5. Θα τιμηθούν όλοι οι μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων, που τελείωσαν το σχολικό έτος 2016 με βαθμό 17 και άνω. Οι δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να κατατίθενται στα γραφεία του Συλλόγου, απαραίτητα πάνω έναν αριθμό κινητού επικοινωνίας που να ισχύει. Δηλώσεις συμμετοχής μέχρι και 5.2.2017.

6. Θα τιμηθούν όλοι οι μαθητές που συμμετείχαν στον γραπτό διαγωνισμό έκθεσης για τα προβλήματα των τρίτεκνων οικογενειών, και απέστειλαν την έκθεση τους και στον Σύλλογο.

Δηλώσεις συμμετοχής γίνονται: Στο φαξ 2109570649, στο email: triteknoiattikis@yahoo.gr

Οι ανωτέρω δραστηριότητες θα πραγματοποιηθούν μαζί με την εκδήλωση κοπής πίτας του Συλλόγου, τον Φεβρουάριο. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία και ο χώρος.


Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για απασχόληση στους δήμους- Λήξη 6 Φεβρουαρίου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649

Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα για απασχόληση στους δήμους- Λήξη 6 Φεβρουαρίου

Από τον ΟΑΕΔ ανακοινώνεται παράταση της προθεσμίας υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής στο πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα σε όλους τους δήμους, για 24.251 θέσεις πλήρους απασχόλησης.

Οι ενδιαφερόμενοι, εγγεγραμμένοι στο μητρώο του ΟΑΕΔ άνεργοι, ηλικίας 18 ετών και άνω μπορούν να υποβάλουν - αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο - τις αιτήσεις τους στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), χρησιμοποιώντας το σχετικό πεδίο υποβολής ηλεκτρονικής αίτησης,
μέχρι την Δευτέρα 06 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 12η μεσημβρινή.


Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Αιτήσεις από 1 Φεβρουαρίου 2017

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4 και Πανεπιστημίου, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286, 6932 737 726,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649

Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης: Αιτήσεις από 1 Φεβρουαρίου 2017

Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης (Κ.Ε.Α.) είναι ένα νέο προνοιακό πρόγραμμα. 
Εγγυημένο ποσό: το ποσό που εγγυάται το πρόγραμμα για κάθε νοικοκυριό, ανάλογα με τον αριθμό και την ηλικία των μελών του, μετά και την καταβολή της εισοδηματικής ενίσχυσης του Κ.Ε.Α.
Το εγγυημένο ποσό ορίζεται ως ακολούθως:
 -Για το μονοπρόσωπο νοικοκυριό: €200 ανά μήνα.
-Για κάθε επιπλέον ενήλικο μέλος του νοικοκυριού: προσαύξηση του εγγυημένου ποσού κατά 100€ ανά μήνα.
-Για κάθε ανήλικο μέλος του νοικοκυριού: προσαύξηση του εγγυημένου ποσού κατά 50€ ανά μήνα

Εισοδηματικά κριτήρια
Σύνθεση Νοικοκυριού         - Εξαμηνιαίο Εισόδημα
Μονοπρόσωπο νοικοκυριό  - 1.200 €
Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με ένα ανήλικο μέλος    -   1.800 €
Νοικοκυριό αποτελούμενο από δύο ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή μονογονεϊκή οικογένεια με δύο ανήλικα μέλη       - 2.100 € Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και δύο ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τρία ανήλικα μέλη      -      2.400 €
Νοικοκυριό αποτελούμενο από τρία ενήλικα και ένα ανήλικο μέλος ή δύο ενήλικα και τρία ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με τέσσερα ανήλικα μέλη        -    2.700 €
Νοικοκυριό αποτελούμενο από τέσσερα ενήλικα μέλη ή δύο ενήλικα και τέσσερα ανήλικα μέλη ή μονογονεϊκή οικογένεια με πέντε ανήλικα μέλη         -      3.000 €
Το δηλούμενο εισόδημα δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό των 5.400 ευρώ, ανεξαρτήτως του αριθμού των μελών του νοικοκυριού.

Αιτήσεις μέσω ΚΕΠ

Οι αιτήσεις ξεκινούν από 1 Φεβρουαρίου 2017