Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

Προνοιακά επιδόματα: Όλες οι αλλαγές- Οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσειςΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ
Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)
ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006
Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα
τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,
email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   
email: triteknoiattikis@yahoo.gr
fax: 2109570649  
http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Προνοιακά επιδόματα: Όλες οι αλλαγές- Οι δικαιούχοι και οι προϋποθέσεις

Αυστηρές θα είναι πλέον οι προϋποθέσεις για τη χορήγηση προνοιακών επιδομάτων, καθώς σύμφωνα με τη Δόμνα Μιχαηλίδου, για να δικαιούται κάποιος επίδομα θα πρέπει να διαμένει στην Ελλάδα δέκα χρόνια ενώ απαραίτητη προϋπόθεση θα είναι παιδί του δικαιούχου να πηγαίνει και να παρακολουθεί μαθήματα στο σχολείο.
Η υφυπουργός Εργασίας ανέφερε: «Δεν κόβεται κανένα από τα επιδόματα. Ίσα ίσα κρατάμε τα επιδόματα, και τα ενισχύουμε  με το επίδομα γέννας. Τα κριτήρια δεν αλλάζουνε σε καμία των περιπτώσεων ως προς το εισοδηματικό τους επίπεδο. Άμεσα, πριν το τέλος του 2019, θα αλλάξουμε κάποια από τα κριτήρια των δικαιούχων», είπε η κυρία Μιχαηλίδου.
Για παράδειγμα «στο επίδομα στέγασης θεωρούμε ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει μια ταυτοποίηση μεταξύ λογαριασμού της ΔΕΗ και δικαιούχου του επιδόματος».
«Η χορήγηση σε πολίτες τρίτων χωρών και εκεί θέλουμε να αυξήσουμε το όριο για τα χρόνια που είναι στην Ελλάδα, δηλαδή από πέντε σε δέκα χρόνια. Τελευταίο είναι να διασφαλίσουμε πως παίρνουν τα επιδόματα όσοι στέλνουν τα παιδιά τους στο σχολείο».

Τα εισοδηματικά κριτήρια για το επίδομα παιδιού και τα ποσά που θα δοθούν:Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου