Μείνετε συντονισμένοι με το σύλλογο Τριτέκνων Αττικής μέσω της επίσημης σελίδας μας στο Facebook: Πατήστε ΕΔΩ καθώς και από αυτό το ΠΡΟΦΙΛ

2006 – 2024: 18 χρόνια προσφοράς στους ΤΡΙΤΕΚΝΟΥΣ και στην Οικογένεια

Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου 2021

Υποβάλλονται οι αιτήσεις για 1.435 θέσεις σε Λιμενικό, Πυροσβεστική και Ένοπλες Δυνάμεις

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ (ΝΟΜΟΥ) ΑΤΤΙΚΗΣ

Μέλος της ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ (ΠΟΤ)

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΦΟΡΕΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ

ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΗΣ 2006

Σαπφούς 21, Καλλιθέα. ΤΚ 17676
Πατησίων 4, Ομόνοια, Αθήνα

τηλ 210 9524869, 6932 737727, 6949 592286,

email: titsa_mesouridou@yahoo.gr   

email: triteknoiattikis@yahoo.gr

fax: 2109570649  

http://triteknoinomouattikis.blogspot.com


Υποβάλλονται οι αιτήσεις για 1.435 θέσεις σε Λιμενικό, Πυροσβεστική και Ένοπλες Δυνάμεις

 

Παράταση πήραν οι τρεις προκηρύξεις των Ενόπλων Δυνάμεων για συνολικά 1.180 Οπλίτες Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ).

Όπως ανακοίνωσε το ΓΕΕΘΑ, στο πλαίσιο των μέτρων προστασίας από τη μετάδοση του κορονοϊού καθώς και λόγω της κατάστασης που έχει προκύψει από τις πυρκαγιές η προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών των υποψηφίων Οπλιτών Βραχείας Ανακατάταξης (ΟΒΑ) στους τρεις Κλάδους των Ενόπλων Δυνάμεων παρατείνεται έως 19 Σεπτεμβρίου 2021.

Πιο συγκεκριμένα, θα προσληφθούν 779 Οπλίτες στον Στρατό Ξηράς,

200 στο Πολεμικό Ναυτικό, και

201 στην Πολεμική Αεροπορία,

για βραχεία περίοδο τριών ετών, με δυνατότητα παράτασης για επιπλέον τρία έτη.

Αιτήσεις και δικαιολογητικά υποβάλλονται ως εξής: Από τους οπλίτες, στις Μονάδες που υπηρετούν, εφόσον διανύεται το τελευταίο τετράμηνο των στρατιωτικών τους υποχρεώσεων. Από τους εφέδρους, στις Στρατολογικές Υπηρεσίες (ΣΥ), στις οποίες υπάγονται ή στις πλησιέστερες στον τόπο διαμονής τους, εφόσον δεν έχουν παρέλθει πέντε (5) έτη από την ημερομηνία της οριστικής τους απόλυσης από τις Ένοπλες Δυνάμεις κατά την ημερομηνία κατάθεσης των δικαιολογητικών τους.

105 θέσεις Αξιωματικών στο Λιμενικό Σώμα

Το υπουργείο Ναυτιλίας & Νησιωτικής Πολιτικής προκηρύσσει διαγωνισμό για την πλήρωση συνολικά 105 θέσεων Αξιωματικών Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής, απευθείας κατάταξης, ειδικότητας Κυβερνήτη ή Μηχανικού, προερχόμενων από ιδιώτες, με εφαρμογή του συστήματος μοριοδότησης των υποψηφίων.

Οι υποψήφιοι που τηρούν τα απαραίτητα προσόντα, όπως αυτά φαίνονται παρακάτω, μπορούν να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας από την τις ημερομηνίες από τη Δευτέρα,

20 Σεπτεμβρίου 2021, έως και την Πέμπτη, 21 Οκτωβρίου 2021.

Η κατανομή και πλήρωση των παραπάνω θέσεων θα γίνει ως ακολούθως:

Ειδικότητα Κυβερνήτη Σαράντα πέντε (45) θέσεις, από πτυχιούχους Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.)/ Πλοιάρχων της ημεδαπής, με θαλάσσια υπηρεσία τουλάχιστον έξι (6) μηνών μετά την απόκτηση διπλώματος Γ΄ τάξης του Εμπορικού Ναυτικού (Ε.Ν.), ως Αξιωματικοί Ε.Ν.

Αν οι εν λόγω υποψήφιοι δεν επαρκούν για την κάλυψη των προκηρυχθεισών στην εν λόγω ειδικότητα θέσεων, οι θέσεις καλύπτονται από υποψηφίους, πτυχιούχους Πλοίαρχους Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) της αλλοδαπής και με τις αντίστοιχες προϋποθέσεις.

Ειδικότητα Μηχανικού Εξήντα (60) θέσεις, από πτυχιούχους Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.)/ Μηχανικών της ημεδαπής, με θαλάσσια υπηρεσία τουλάχιστον έξι (6) μηνών μετά την απόκτηση διπλώματος Γ΄ τάξης του Εμπορικού Ναυτικού (Ε.Ν.), ως Αξιωματικοί Ε.Ν. Αν οι εν λόγω υποψήφιοι δεν επαρκούν για την κάλυψη των προκηρυχθεισών στην εν λόγω ειδικότητα θέσεων, οι θέσεις καλύπτονται από υποψηφίους, πτυχιούχους Μηχανικούς Ακαδημιών Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) της αλλοδαπής και με τις αντίστοιχες προϋποθέσεις.

150 μηχανικοί, νομικοί και διοικητικοί στην Πυροσβεστική

Ο Αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος ανακοινώνει την πρόσληψη 150 ιδιωτών στη Σχολή Επαγγελματικής Μετεκπαίδευσης Επιτελών – Στελεχών της Πυροσβεστικής Ακαδημίας, ανακοίνωσε το Πυροσβεστικό Σώμα. Μέσω του διαγωνισμού επιλέγεται προσωπικό Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης.

Ο αριθμός εισακτέων του διαγωνισμού καθορίζεται σε εκατόν πενήντα (150) θέσεις και κατανέμονται στις κάτωθι κατηγορίες/πτυχία:

Πληροφορικής και Επικοινωνιών 38 θέσεις, Μηχανικών (14 πολιτικοί μηχανικοί,15 ηλεκτρολόγοι μηχανικοί και 14 μηχανολόγοι μηχανικοί) 43 θέσεις, Μετεωρολογίας 19 θέσεις, Νομικής 18 θέσεις, Οικονομικών 32 θέσεις.

Υποψήφιοι που έχουν τα προσόντα και τις προϋποθέσεις της παρούσας προκήρυξης και δεν εμπίπτουν στα κωλύματα του ιδίου, εκτυπώνουν στις δύο όψεις ενός φύλλου διαστάσεων Α4 (μπρος/πίσω) από την ιστοσελίδα του Πυροσβεστικού Σώματος, www.fireservice.gr  

αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής στο διαγωνισμό, συμπληρώνουν αυτή και την υποβάλλουν έως και την Τρίτη 21/09/2021.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.